Yra ir maniskis nubludines Jysk parduotuvej.
Buvo strioko taip pat ir jam ir man, buvau su vyresne dukra, tai greit suradom, nes eme verkt issigandes.
Manau tai gera ir neskausminga pamoka, nes iki to ivykio nebuvo galima pagaut, o dabar pats saugosi, stengiasi toli nenuklyst
Geriau, kaip temos autore sako nei kokiam renginy
na tenka prisipažinti, ir man yra taip buvę, kad vaikas pasiklydo mums esant akropolyje (maximoje). vaikui buvo 2 metukai. viskas truko vos kelias sekundes. pirkau misrainę, pasisukau ją pasiimti iš pardavėjos, atsisuko, vaiko nebėra . maniau, kad mirsiu iš išgasčio. bėgau į vieną pusę, į kitą - niekur nemačiau. jis stūmė dviratuką, tad nesuprantu, kaip taip greit sugebėjo dingti . po kokių 3 min (iš proto varančių minučių), kai jau ėjau prie apsauginių, kad pažiūrėtų per kameras, kur mano sūnus, žiūriu ogi prie vieno iš apsauginių ir stovi su savo dviratuku toks visiškai ramus (turbūt pats nesuprasdamas kas vyksta). gerai, kad viskas baigėsi laimingai, nes nzn ka daryčiau kitu atveju.... dar ir dabar apima siaubas viska prisiminus..... dabar kai jau kur einam, yra primokytas nesitraukti nuo tėvų nė per žingsnį. ir aciū dievui, to dar nėra pasikartoję
Mums aciu dievui to nebuvo nutike, bet ant visu striukyciu ties pakabyte esu uzrasiusi vaikucio varda pavarde ir savo tel nr
QUOTE(ciuke @ 2009 05 25, 17:30)
Mums aciu dievui to nebuvo nutike, bet ant visu striukyciu ties pakabyte esu uzrasiusi vaikucio varda pavarde ir savo tel nr
Mums taip nebuvo nutike iki uzvakar .Maxima bazeje , su vyresne dukra uzsisnekejom-atsisukam-mazyles nera Pora kartu apibegom ratu-nerandam.As jau eiti prie apsaugos-ir girdziu pranesima,kad mano vaikas manes laukia informacijoj Buvo issigandusi,ilgai negalejo atsotoket
mum kolkas taip nenutiko.As zynau,jei paleisiu vaiko ranka tai jis beks kur akys mato.Jis labai megsta pabekt jei mato kad mes kazkuo kitu uzsieme bunam.Tad visada tik uz rankos styprei laikom ir nepaleidziam
oi,kiek mano buvo pasimetes net nebeprisimenu. viena karta megoje per diena tris kartus buvo pabeges.laksciau su drauge skersai isilgai,o jis vis kur sededavo laimingas,tai zaislu parduotuvej,tai ant kedes prie baro.zodziu kai mazas buvo turedavau prirakinti prie vezimelio,nes kitaip sakes
mano vyresnelis irgi buvo pasiklydes 3 metu akropolyje. labai issigandau. abu su vyru ieskojom, o jis dar labiau issigando, kukciojo paskui visa vakara as labiausiai bijojau kad i lauka neiseitu...
o, maniškis l.daug kartų pasimetęs buvo. na čia kaip laba diena pas mus.
pirmi kartai tai su ašaromis abiem baigėsi, o po to kažkaip ramiai... Akropolyje savo vizitinę palikti juokais norėjau. sakau mes čia nuolatiniai klientai.
seneliai į jokią pard su juo neidavo, sako neįmanoma.
už tai į užsienį atostogauti nevažiuojam. bo kaip kokioj Turkijoje jį surasti man reiktų. jam jau 5 su puse, tai jau pagalvoju, kad ymanoma ir kur toliau atostogauti. jau jau galima sustarti, kad nepabėgtų. stebi pats kur mama.
pirmi kartai tai su ašaromis abiem baigėsi, o po to kažkaip ramiai... Akropolyje savo vizitinę palikti juokais norėjau. sakau mes čia nuolatiniai klientai.
seneliai į jokią pard su juo neidavo, sako neįmanoma.
už tai į užsienį atostogauti nevažiuojam. bo kaip kokioj Turkijoje jį surasti man reiktų. jam jau 5 su puse, tai jau pagalvoju, kad ymanoma ir kur toliau atostogauti. jau jau galima sustarti, kad nepabėgtų. stebi pats kur mama.
Musiskis irgi megejas pabegt prekybcentry
Bet va, jei su seneliais vaikscioja, tai labiau klauso
Bet va, jei su seneliais vaikscioja, tai labiau klauso
Musu irgi megejas palakstyt prekybcentruose, kai buvom MAX.tai teveli palikom masinoj ,o mes po parde,uzsisnekejom su dukra ,o mano 4mecio pyplio jau neber, lakstoh su dukra tarp eiliu jau issigandau, o cia tetis skambija, sako jau bicas pardume i masina, nu siaubas koks tai,,
Pries savaite buvau pas draugu Paryziuje. Tai jie sake kad jokiu budu negali dukrytes is akiu paleist, nes pasirodo labai daug ten pedofilu kurie grobia vaikus...ir ... Manau i LT irgi negeri laikai atslenka.