Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiklydo prekybos centre

Kai renkuosi prekes, maniškė visada pasako kur eina (dažniausiai prie netoliese esančių lentynų, tad ją visada matau). Šiaip įkaliau į galvą, kad ne mama ją , o ji mamą visada turi matyti. Jei ji pasako, kad eina pažiūrėti žaisliukų ar kokių rankinukų, tai žino kad ten ir turi būti ir kitur nubėgti nebegalima. Porą kartų pasislėpiau už lentynų, kad įprastų mane stebėti. Dabar gaunasi, kad ji mane gano, o ne aš ją biggrin.gif . Aišku taip darome tik gerai žinomose vietose kur dažnai lankomės. Svetimose vietose to nepraktikuoju, vaikšto į ranką įsikibus. Mokiau ką daryt jei neranda mamos ir adresą savo žino, pavardę beveik žmoniškai ištaria biggrin.gif , bet tikriausiai pasimetus viską pamirštų... Labai patiko mintis apie kortelę su tėvų mob.nr. thumbup.gif. Ji mėgsta nešiotis visokius rankinukus, tai dabar turės ką naudingo įsidėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 06 13, 15:45)
Kai mano mazulei buvo gal 3.5metu, nuejome i zaidimu zona Kauno Maximoje prie bazes. Dukra palikau zaisti, o pati nuejau apsipirkti i apacia.  biggrin.gif Po kokios valandos pakeliu akis, gi stovi mano apsiverkusi mergyte tarp tualetinio popieriaus ir klozeto valymo lentynos.  blink.gif Net kojos sulinko, supykino ir apsiverkiau. Pasirodo, jai prisireike mamytes. Mazule prase 'priziuretoju' mamyte pakviesti, bet jos nekreipe i ja jokio demesio. Tada, mano drasuole, nusprende pati susirasti mamyte . Niekas jos nesustabde, kai ji pati viena apsiave batelius ir viena pro vartelius isgrybavo is vaiku zonos. Niekas nesustabde, kai ji kazkokiu budu sugebejo atsidurti prekybos centro pirmame aukste (laimei, kad ne gatveje). Niekas nesustabde, kai vienas mazas zvirbliukas apsiverkes klaidziojo po Maxima ir ieskojo mamytes. verysad.gif

Nuejau pas tas vaiku 'priziuretojas' aiskintis. Ne viena manes neatsiprase. Pasake, kad pati esu kalta, kad mano vaikas isejo.  blink.gif (klausimas - ka jos tada ten veikia?) Skambinau firmos savininkui, kuris pamyke kazka, bet tikrai neatrode labai susirupines siuo reikalu.  schmoll.gif

Šį kartą mes buvom tie, kurie radom 2,5-3 metukų mergytę be batukų šioje maksimoje prie važiuojančių laiptų, iš kart supratom, kad mažylė išėjo iš vaikų kambario, tad ją ten ir nuvedėm, prižiūrėtojos buvo labai nepatenkintos, net nepadėkojo, matyt tėveliai taip ir nesužinojo, kad jų mergytė išėjo nepastebėta iš vaikų kambario.
Atsakyti
Nu ir baisu. Vadinasi labai nesaugu palikti vaikai tuose žaidimų kambariuose. Maniškis tai nei karto ten nebuvo.
Atsakyti
Jas iš darbo išmest reikia mega_shok.gif aggressive.gif Negali tokios su vaikais dirbti. Suprasčiau jei nepatenkinta būtų kokia viena mamytė, bet kai situacija kartojasi... O tikriausiai yra tokių tėvelių kur nutyli, nesiskundžia verysad.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTĖ IRGI MĖGSTA PABĖGTI doh.gif TAI MES KAI VAŽIUOJAM I PC AR KOKĮ RENGINĮ BŪTINAI DEDAM APYRANKĘ SU JOS VARDU IR MŪSŲ TELEFONO NUMERIU ax.gif NA O ŠIAIP TIKIMĖS KAD NEPAMESIM g.gif blush2.gif
BET IŠ DARŽELIO JAU BUVO PABĖGUSI TAI GERAI KAD IŠSIGANDUSI NUĖJO PRIE GRUPĖS DURŲ (JĄ TEN RADO KITA AUKLĖTOJA) O NE Į GATVĘ doh.gif blink.gif
Atsakyti
Musiskis irgi karta buvo pasiklydes: visai neseniai buvom Akropolyje, rinkomes parduotuvej rankine, jam nuobodu buvo, tai zujo pirmyn-atgal, net nepastebejom, kaip dingo... Isejom is parduotuves, nera niekur... Tai vyras i viena puse ieskoti nuejo, as i kita, paskui paprasem prie informacijos, kad paskelbtu per radija, bet ziurim, jau atveda apsauginis prie informacijos.... Nelabai pats sugebejo paaiskinti, kur nuejo, bet sake, kad apsauginis pats ji paeme uz rankos, matyt pastebejo, kad vaikas blaskosi... Dabar paniskai bijo pasimesti, net ir nedidelej parduotuvej stengiasi nepamesti musu is akiracio.
Atsakyti
vieną kartą buvo pasimetęs parduotuvėje,pradžiai neklausė, norėjo ištrūkti iš mano rankos,neleidau, bet pasileido ir nuėjo, nieko nedariau,stovėjau savo vietoj ir laukiai kas bus, tai nuėjo į kitą puse pasimėtė , pradėjo verkti ,ieškoti, išsigando. po to karto kai einam i parduotuvę ar kur daugiau žmonių, tai jau nepaleidžia rankos mano ar tėvelio.
bet aišku būna visko , vaikai auga ir dar tokie išdykėliai .
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 07 03, 14:46)
Nu ir baisu. Vadinasi labai nesaugu palikti vaikai tuose žaidimų kambariuose. Maniškis tai nei karto ten nebuvo.

tikrai as nepalikciau vaiko jokioms priziuretojoms.Ypac,kai as saviski zinau,kad ne minutes ramiai nenusedi ir dar labai greitai viskas pabosta.Mane dar sokiravo tas ivykis,kai pries keliata menesiu Druskininku vandens atrakcijonu parke tevai paliko berniuka zaisti,o patys pliuskentis nuejo.Vaikas praspruko nesuziuretas ir ikrito i baseina.Tik laimingo atsitiktinumo deka ji dugne laiku pastebejo kitos seimos vyras.Istrauke,tai dar spejo atgaivinti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 08 rugpjūčio 2007 - 23:35
oi kaip baisu, o kas jei nepamatytu tas vyras,būtu oi oi oi.kas per tėvai, visai neturi baimės jausmo. niekada nepalikčiau vaiko vieno, tuo labiau tokiam dideliam vandens parke.labai gaila,kad vis daugėja tokių tėvelių, pati savo akimis įsitikinau ne kartą.
Atsakyti
jau ne karta diges buvo bige ir akropolyje. maniskiui tiesiog knieti kaip nori dingti, bet paskutini karta pats persigando ir apsiverke kol ieskojom su vyru doh.gif o man streso buna tai, kad paskui savaite oro truksta doh.gif tikiuosi nebesikartos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 06 13, 15:45)
Kai mano mazulei buvo gal 3.5metu, nuejome i zaidimu zona Kauno Maximoje prie bazes. Dukra palikau zaisti, o pati nuejau apsipirkti i apacia.  biggrin.gif Po kokios valandos pakeliu akis, gi stovi mano apsiverkusi mergyte tarp tualetinio popieriaus ir klozeto valymo lentynos.  blink.gif Net kojos sulinko, supykino ir apsiverkiau. Pasirodo, jai prisireike mamytes. Mazule prase 'priziuretoju' mamyte pakviesti, bet jos nekreipe i ja jokio demesio. Tada, mano drasuole, nusprende pati susirasti mamyte . Niekas jos nesustabde, kai ji pati viena apsiave batelius ir viena pro vartelius isgrybavo is vaiku zonos. Niekas nesustabde, kai ji kazkokiu budu sugebejo atsidurti prekybos centro pirmame aukste (laimei, kad ne gatveje). Niekas nesustabde, kai vienas mazas zvirbliukas apsiverkes klaidziojo po Maxima ir ieskojo mamytes. verysad.gif

Nuejau pas tas vaiku 'priziuretojas' aiskintis. Ne viena manes neatsiprase. Pasake, kad pati esu kalta, kad mano vaikas isejo.  blink.gif (klausimas - ka jos tada ten veikia?) Skambinau firmos savininkui, kuris pamyke kazka, bet tikrai neatrode labai susirupines siuo reikalu.  schmoll.gif

O as galvojau, kad cia tik man toks netyciukas papuole toje pacioje maximoje, mano mergyte taip pat apsiove batukus apsivilko striuke pasieme rankinuka ir isejo ir niekas net nekreipe demesio, kad vienas vaikas eina. Dar kai atejau ir puolem ieskoti tai buvo pasiulymas paziureti ar jos daiktai spinteleje, as atidariau pasiziurejau ir pasakiau kad nera tai buvau pavadinta kvaila, kad neprisimenu kurioj spintelej jos daiktai.
Atsakyti
Mano gražuolė 3 metų irgi buvo pasiklyde Akropolije. Supratau, kad dar niekada gyvenime nebuvau taip išsigandus, mano kojos neėjo, labai bijojau, kad į lauką neišeitu, nes ten gi mašinos važinėja dar partrenks. Jinai pas mane nieko nebijanti. Tai ir pas apsauginius kreipėmės ir aplinkui visuose parduotuvėse su vyru apješkojom. Nežinau kiek laiko jos ieškojom, bet man atrodė kad visas gyvenimas praėjo. Surado ją vyras, buvo jau tolokai nuėjus, vaikšto sau gražuolė į vitrinas žiurėdama, vyras ją kai pamatė kai sugrėbė, o ji verkt nepatenkinta kad neduoda jai pasivaikščiuoti. Tai po to karto prigasdinau ją kad ne visos tetos ar dėdės geri buna ir kad ją paims ir muš ir mes verksim ir jinai. Tai dabar kai atvažiuojam į kokį didesnį PC tai pati sako aš nepasiklysiu busiu šalia jūsų
Atsakyti