Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Gražūs medeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 29, 14:29)
O tai cia uz viena lazdele tiek moki ar uz pakuote?Jei uz pakuote kiek ten ju buna?

pakuoteje 12 lazdeliu po 5cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 19:35)
Gražūs medeliai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau ir as prisiruosiau "issikepti" nauju blynu ax.gif biggrin.gif

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Aniutik thumbup.gif blyniukai.Labai grazus ypac pirmutinis labai ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=BabyGrite,2009 12 29, 17:04]
Mano saldainiu medeliai

pirmas medelis labai grazus...

o kur tu tokiu saldainiu pirkai? 4u.gif ax.gif labai grazu wub.gif
Papildyta:
o stai mano medeliai smile.gif

blush2.gif http://public.fotki....dainiu-medziai/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liule: 30 gruodžio 2009 - 19:38
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 29, 10:00)
thumbup.gif  genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ax.gif ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini? ax.gif

Tiesiog nesvėriau, bet kažkur tai nuo 1,2 kg iki 1,8 kg ( Pvz baltai eglutei sunaudojau kažkur tai 1,8 kg , nes patys saldainiai sunkūs, raudonai sunaudojau mažiausiai, nes nedidelis vazonėlis buvo, mėlynai - kažkur tai apie 1,5 kg)
Vazonėlius puošiu plaušu, klijuoju karštais klijais ( aišku ne visą vazonėlį apklijuoju, bet tarpais) vėliau dar apvynioju raityta vielute ( spalvą stengiuosi parinkti pagal saldainių popieriukus, o jei tokios neturiu - tai vynioju auksinės arba sidabrinės spalvos) Vielutę vynioju retokai tik, kad prilaikytų plaušą. Paskui dar paklijuoju karoliukų. Na, o vazonėlio kraštelius apklijavau kuo turėjau - karoliukais , plastikinėm eglutės šakytėm ( prisikarpiau nuo kalėdinių papuošimų), nes kraštelis labai ryškiai matėsi - taupiau plaušą.
Tikiuosi aiškiai paaiškinau , nes labai nemoku aiškinti, geriau kai mane moko ir aiškina ax.gif
Atsakyti
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 30, 20:36)
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti  clap.gif

Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau suku galvą kokį sekantį darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2009 12 30, 22:06)
Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau  suku galvą kokį sekantį darysiu smile.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif , tik gaila, kad jau šiemet nespėsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 31, 13:17)
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai, kad mišraines gaminu doh.gif
Atsakyti