Gražūs medeliai
Aniutik blyniukai.Labai grazus ypac pirmutinis labai ispudingai atrodo
[quote=BabyGrite,2009 12 29, 17:04]
Mano saldainiu medeliai
pirmas medelis labai grazus...
o kur tu tokiu saldainiu pirkai? labai grazu
Papildyta:
o stai mano medeliai
http://public.fotki....dainiu-medziai/
Mano saldainiu medeliai
pirmas medelis labai grazus...
o kur tu tokiu saldainiu pirkai? labai grazu
Papildyta:
o stai mano medeliai
http://public.fotki....dainiu-medziai/
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 29, 10:00)
genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini?
Tiesiog nesvėriau, bet kažkur tai nuo 1,2 kg iki 1,8 kg ( Pvz baltai eglutei sunaudojau kažkur tai 1,8 kg , nes patys saldainiai sunkūs, raudonai sunaudojau mažiausiai, nes nedidelis vazonėlis buvo, mėlynai - kažkur tai apie 1,5 kg)
Vazonėlius puošiu plaušu, klijuoju karštais klijais ( aišku ne visą vazonėlį apklijuoju, bet tarpais) vėliau dar apvynioju raityta vielute ( spalvą stengiuosi parinkti pagal saldainių popieriukus, o jei tokios neturiu - tai vynioju auksinės arba sidabrinės spalvos) Vielutę vynioju retokai tik, kad prilaikytų plaušą. Paskui dar paklijuoju karoliukų. Na, o vazonėlio kraštelius apklijavau kuo turėjau - karoliukais , plastikinėm eglutės šakytėm ( prisikarpiau nuo kalėdinių papuošimų), nes kraštelis labai ryškiai matėsi - taupiau plaušą.
Tikiuosi aiškiai paaiškinau , nes labai nemoku aiškinti, geriau kai mane moko ir aiškina
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti
QUOTE(jediara @ 2009 12 30, 20:36)
Pagaliau šiandien vyras nupirko klijų pistoletą už 9,50 Lt ir klijų lazdelių - galėsiu medelius daryti
Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau suku galvą kokį sekantį darysiu
QUOTE(genovaite @ 2009 12 30, 22:06)
Tai dabar jau "galas" - liga garantuota. Aš net negaliu daugiau apie nieką galvot - nespėju vieno užbaigti, jau suku galvą kokį sekantį darysiu
Tikrai taip , tik gaila, kad jau šiemet nespėsiu
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 31, 13:17)
Jei labai darbais neapsikrovus iki 24val, siemet dar spetum
Tai, kad mišraines gaminu