Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs  thumbup.gif

Man tai kažko trūksta g.gif - ne tokie turėtų būti blink.gif Dar reikia išmokti apvalius daryti - man jie be galo gražūs. Bet va niekaip neįsivaizduoju kaip ten pačioj viršūnėj taip gražiai suklijuoti ( kai daroma ne iš triufelių). smile.gif
Na, o šiaip pasinaudojau jūsų pamokėlėm
darbinis varjantas
user posted image
susukau tris top sop reklaminius katalogėlius smile.gif dirbau taupiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs  thumbup.gif

Atsiprašau ax.gif pamiršau padekoti už pagyrimą ir įvertinimą blush2.gif
Tikiuosi greit nepasveiksiu nuo šios jūsų ligos smile.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz pagyrimus, eglutes apsipatenkinusios blush2.gif biggrin.gif Jusu eglutes irgi grazios, kiekviena savaip smile.gif
Sian viena padovanojau draugui, laabai jam patiko, tai geriausias ivertinimas wub.gif

QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 28, 20:58)
Gal kas kur pigiau perka?  g.gif  As tai senukuose bent jau kol kas radau pigiausiai (5 lt)

kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ax.gif ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 19:11)
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt.  verysad.gif  Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif

as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2009 12 29, 00:11)

Tikiuosi greit nepasveiksiu nuo šios jūsų ligos smile.gif

O aš, dėl pistoleto, negaliu "susirgti" šia liga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 29, 12:50)
as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose

Tikriausiai prieš šventes pigesnius ir išpirko verysad.gif Nieko, palauksiu, kol atveš naujų rolleyes.gif
Atsakyti

kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt smile.gif
[/quote]
O tai cia uz viena lazdele tiek moki ar uz pakuote?Jei uz pakuote kiek ten ju buna?
As tai perku po 5lt dezute ten yra 10cm 5 lazdeles.
Papildyta:
jediara pabandyk paieskot kokioj kitoj parduotuvej kur prekiauja ukinemis prekemis.Gal kokioj ''Jupojoj'' arba ''Moki vezi'' ir tt. As tai irgi neradau senukuose bet radau pas mus tokioj vietinej ukiniu prekiu parduotuvelej buvo ir po 7lt ir po 10lt ir po 13lt. thumbup.gif
Atsakyti
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 29, 15:34)
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.

manau, gal pagal kompozicijos spalva, kad labiau maskuotusi g.gif
Atsakyti
Mano saldainiu medeliai

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[/quote]
As tai perku po 5lt dezute ten yra 10cm 5 lazdeles.
Papildyta:
[/quote]
As tai perku uz 5 lt 10 cm 12 lazdeliu
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 12 29, 18:04)
Mano saldainiu medeliai

pirmasis man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti