Kaip "pirmieji blynai" tai labai gražūs
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Man tai kažko trūksta - ne tokie turėtų būti Dar reikia išmokti apvalius daryti - man jie be galo gražūs. Bet va niekaip neįsivaizduoju kaip ten pačioj viršūnėj taip gražiai suklijuoti ( kai daroma ne iš triufelių).
Na, o šiaip pasinaudojau jūsų pamokėlėm
darbinis varjantas
susukau tris top sop reklaminius katalogėlius dirbau taupiai
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 22:50)
Atsiprašau pamiršau padekoti už pagyrimą ir įvertinimą
Tikiuosi greit nepasveiksiu nuo šios jūsų ligos
Dekui merginos uz pagyrimus, eglutes apsipatenkinusios Jusu eglutes irgi grazios, kiekviena savaip
Sian viena padovanojau draugui, laabai jam patiko, tai geriausias ivertinimas
kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt
Sian viena padovanojau draugui, laabai jam patiko, tai geriausias ivertinimas
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 28, 20:58)
Gal kas kur pigiau perka? As tai senukuose bent jau kol kas radau pigiausiai (5 lt)
kas del kliju, tai permatomus nedidukus, turbut 5cm perku ermitaze arba senukuose po 1lt
genovaites eglutes.O kiek ant ju saldainuku suklijavai?Jauciu ant tokiu daugiau reikia nei ant bumbulo,ar kaip tik atvirksciai ? O kaip tu vazonelius papuosi?Taip suprantu kad su plausu o kaip ji pritvirtini?
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 19:11)
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt. Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs?
as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose
QUOTE(genovaite @ 2009 12 29, 00:11)
O aš, dėl pistoleto, negaliu "susirgti" šia liga
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 29, 12:50)
as lygtai 7Lt ar 9 Lt mokejau senukuose
Tikriausiai prieš šventes pigesnius ir išpirko Nieko, palauksiu, kol atveš naujų
[/quote]
O tai cia uz viena lazdele tiek moki ar uz pakuote?Jei uz pakuote kiek ten ju buna?
As tai perku po 5lt dezute ten yra 10cm 5 lazdeles.
Papildyta:
jediara pabandyk paieskot kokioj kitoj parduotuvej kur prekiauja ukinemis prekemis.Gal kokioj ''Jupojoj'' arba ''Moki vezi'' ir tt. As tai irgi neradau senukuose bet radau pas mus tokioj vietinej ukiniu prekiu parduotuvelej buvo ir po 7lt ir po 10lt ir po 13lt.
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 29, 15:34)
O kam skirti klijuoti balti ,zali ,raudoni klijai? Ant pakuociu nera informacijos.
manau, gal pagal kompozicijos spalva, kad labiau maskuotusi
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
As tai perku uz 5 lt 10 cm 12 lazdeliu
Papildyta:
[/quote]
As tai perku uz 5 lt 10 cm 12 lazdeliu
QUOTE(BabyGrite @ 2009 12 29, 18:04)
pirmasis man labai patiko