Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

siemet dariau tokius ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 28, 13:04)
Ot groziai kokie thumbup.gif . Pastebejau kad graziausiai buteliai ziurisi su triufeliniais ar kokiais siaip tais forminiais saldainukais

dekui 4u.gif
aha, man irgi su tokios formos saldainiais graziausiai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip viskas skaniai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai, ypač tie, kurie ant butelių thumbup.gif
Atsakyti
balbetka, laaaabai graaaazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt. verysad.gif Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 18:11)
Nepirkau klijų pistoleto, nes pigiausias buvo 60 Lt.  verysad.gif  Kokiomis kainomis Jūs pirkote, negi jie tokie brangūs? blush2.gif

pati paprasciausia apie 10lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 12 28, 18:18)
pati paprasciausia apie 10lt smile.gif

Kur tokių galima rasti? ax.gif
Atsakyti
as pirkausi uz 7lt ju senukuose tikrai buna
Atsakyti
Ir ERMITAZE ju yra, apie 8 lt kainuoja mirksiukas.gif . O vat kliju kainos labai jau skiriasi blink.gif , bespalviai nuo 5 iki 7.5 lt (10 cm lazdeles). Gal kas kur pigiau perka? g.gif As tai senukuose bent jau kol kas radau pigiausiai (5 lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 28 gruodžio 2009 - 20:58
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 28, 19:29)
as pirkausi uz 7lt ju senukuose tikrai buna

Šiuo metu tokiomis kainomis nėra nei Draugystės "Senukuose", nei "Megoje" schmoll.gif Klijai mačiau kainuoja 5,44 Lt.
Atsakyti
Na , merginos jūs tikros "ligonės" lotuliukas.gif sveiką žmogų susargdinot lotuliukas.gif Prisižiūrėjau jūsų darbelių thumbup.gif ir susirgau ta jūsų liga wub.gif Pasirodau ir savo blynus
pirmas blynas
user posted image

iš karto antras blynas
user posted image

ir trečias blynas

user posted image

ax.gif ax.gif ax.gif

Aišku prie jūsų man dar nėra ko lygintis blush2.gif bet aš mokausi... stengiuos ... ir tikiu, kad kada nors pasieksiu jūsų lygį blush2.gif
Atsakyti