Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(tastyte @ 2009 12 26, 12:06)
Saldainiu medeliui saldainius "kabinau" ne su klijais o su mediniais krapstukais ir puikiai laikosi ir lengvai nuimti galima, o i vazona dejau ne gipsa o paprasto cemento su vandeniu sustingo labai greit ir vazonas neskyla kaip nuo gipso  g.gif

na dėl gipso,tai aš jau supratau,kodėl man buvo suskiles pirmo medelio vazonas-buvau pasidariusi perskystą gipso ir vandens masę.kai kitiems medeliams maisiau kietesne masę, tai nei vienas vazonikas daugiau neskilinėjo tongue.gif
Atsakyti
Kokie gražūs Jūsų medeliai thumbup.gif , jau ir aš užsinorėjau pabandyti blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo ant butelio klijuoti yra nepraktiska rolleyes.gif .O kaip ta sampana isipilti?Paziurejus yra grazu good.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 27, 14:44)
Man atrodo ant butelio klijuoti yra nepraktiska rolleyes.gif .O kaip ta sampana isipilti?Paziurejus yra grazu good.gif .

Nuvalgai saldainius bent nuo virsaus ir isipilsi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2009 12 27, 16:56)
Nuvalgai saldainius bent nuo virsaus ir isipilsi. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Važiuosiu rytoj pistoleto pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 27 gruodžio 2009 - 16:01
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 27, 14:44)

Tai nebutina klijuoti iki pat virsaus, mazdaug klijuoju iki kakliuko poperiaus, nu ir kad biski uzdengtu.
Atsakyti
Nu paneles gal as ir vienas cia vyrukas bet mėgstu daryt staigmenas savo draugei tai per Kalėdas padariau tokią eglutę 4u.gif
Dideli sampanu buteli kuri apklijavau 3,5 kg saldainiais paciais skaniausiais ir papuosiau kaip eglute ir pasakiau kad iki nauju suvalgytu saldainius o 00val isautu sampana ir suvalgytu paskutini saldaini pati skaniausia tongue.gif sake gaila valgyt tai taip ir stov db biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 27 gruodžio 2009 - 21:08
Duzgas, labai graži dovana draugei 4u.gif wub.gif Šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Dar karteli aciu visoms negailincoms vertingu patarimu 4u.gif

Ikeliu ir as savo pirmuosius bandymus blush2.gif

user posted image

ir eglute
user posted image
Atsakyti
Daddygirl, gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 27, 21:03)
Tai nebutina klijuoti iki pat virsaus, mazdaug klijuoju iki kakliuko poperiaus, nu ir kad biski uzdengtu.

Ta tai as matau ax.gif .Bet paimti buteli ir pilstyt sampana g.gif .Ar pacios bandet?
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 28, 12:54)
Ta tai as matau ax.gif .Bet paimti buteli ir pilstyt sampana g.gif .Ar pacios bandet?

Tai cia uzduotis - pirmiau nuvalgyti saldainius, tada gali gerti sampana lotuliukas.gif
Atsakyti