super mergaites pas mus temoj tai tikrai pavasaris
Dar vienas
Karalyste, skanus labai tas vaisių medelis...
Karalyste profe jau
Panos kokia as jum profe tokia pat kaip jus .Bet aisku komplimentai visad labai jau malonus dalykas
Rimuselis man labai patinka tas variantas medeliai puodeliuose man labai miela kazkaip
liules melynasis labai aki traukia taip zibutes miske pazvelgus risiminiau kaip melynuoja:)
Rimuselis man labai patinka tas variantas medeliai puodeliuose man labai miela kazkaip
liules melynasis labai aki traukia taip zibutes miske pazvelgus risiminiau kaip melynuoja:)
[quote=karalyste,2010 03 09, 17:38]
Dukra nese draugei dovanu .Pirmas darbas toks.
[quote=Rimuselis,2010 03 09, 18:44]
[/quote]
Labai jau miela man tokie nedidukai medeliukai:)
[/quote]
Labai jau miela man tokie nedidukai medeliukai:)
labas vakaras
Nu ir as pasirodyti atejau, nors nebeturejau skaldeles uzberti tai nebaigtas ir kazko si kart labai raudonas
Nu ir as pasirodyti atejau, nors nebeturejau skaldeles uzberti tai nebaigtas ir kazko si kart labai raudonas
Taip tylu ramu cia tuoj vel merginos prirodys grozybiu
kad temuke truputi atgytu idedu medeli
kad temuke truputi atgytu idedu medeli