Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(jo-vita7 @ 2010 03 04, 00:25)
Gal ir cia gali ta romansa parasyt. Manau niekas nesupyks, nes labai jau grazu vaisiu medi sukurpei.

drinks_cheers.gif Pritariu - visoms būtų įdomu sužinoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas

jei jau taip norit ipareigosim MAMKAA is az savo mum pakopint ir ides romansa lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 04, 07:18)
Labukas 

jei jau taip norit ipareigosim MAMKAA is az savo mum pakopint ir ides romansa lotuliukas.gif

Na ka darau copy/paste
Smeigtukus perku medinius ,ilgus ,nes smeigiu gyliai tam kad tvirtai laikytusi smeigtukai.stovas buna medinis ,nes medelis jei dydesnis buna labai sunkus turi buti labai gerai itaisytas.pats burbulas kopustas( kad ant kitos dienos po baliaus sriubos issivirtu sveikatai pataisyti:) ) kopusta ar koki burbula padengiu folija kad vaisiai butu svarus na ir smaigstau pagal spalvas derinu , po viena vynuoge jei praso kabanciu tuomet kekemis , nes visokiu buna noru ( siam medeliui buvo prasoma kad nesimatytu kotuko kad neatrodytu kaip medis kota aprisu poru lapais .hmm nezinau kaip cia tau dar tiksliau papasakoti.
jei vaisiai sviezi nevarva tikrai jei buna labai prinoke ar pernoke tuomet kai persmeigi pasirodo sultys bet seip nevarva ,ji butu smeigtukai plasmasiniai manau varvetu bet kai mediniai tikriausiai siektiek medis igeria sulciu
Papildyta:
As vis ziuriu ziuriu i karalystes medelius, kurie slepiasi jos parase, niu labai labai grazu.
Norejau paklausti, ta foto kur vadinasi "mugiuku sou" tai ten tie medeliai, mazyciai mazyciai, ar man tik taip atrodo.
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jujuste: 04 kovo 2010 - 08:50
prisiskaiciau ,prisiziurejau,dabar ir as darysiu,tik kaip jus plausu kotus apvyniojate,kaip jis taip graziai priglunda? blush2.gif
o tie vaisiniai tai is vis thumbup.gif bet man tai dar toli iki to bandysiu saldainius klijuoti
Atsakyti
MAMKAA taip mugiuku sou ten buvo seip keliata nufotografuota prisiminimui kai vazevau i kaziuko muge tokiu mazuliuku buvau 100vnt pasidarius 20 - 30 mazdaug cm ju aukstis
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 04, 10:59)
MAMKAA taip mugiuku sou ten buvo seip keliata nufotografuota prisiminimui kai vazevau i kaziuko muge tokiu mazuliuku buvau 100vnt pasidarius 20 - 30 mazdaug cm  ju aukstis

thumbup.gif thumbup.gif tikrai kiek grožybių paraše wub.gif
Atsakyti
karalyste, labai aciu uz pamokele, labai graziai atrodo, bus panaudota 4u.gif
o as labai pasiilgau pavasario ir stai ka padariau namuciams pagyvinti

user posted image
Atsakyti
Saldi nuodeme labai grazi puokste thumbup.gif thumbup.gif bet pas tave parase taip saldu jei mokeciau toki dalyka tai galiu isivaizduoti savo kuno formas nes isprotet galiu nuo pvz torto ''PURIENA" negali praeit pro ji i savaite butinai viena kart nusiperku

user posted image
stai sios dieneles pabegom darbelis
Atsakyti
šaunuolės merginos ir sugalvojat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 04, 17:50)
Saldi nuodeme labai grazi puokste thumbup.gif  thumbup.gif    bet pas tave parase taip saldu jei mokeciau toki dalyka tai galiu isivaizduoti savo kuno formas nes isprotet galiu nuo pvz torto ''PURIENA" negali praeit pro ji i savaite butinai viena kart nusiperku

user posted image
stai sios dieneles pabegom darbelis

aciu, tuos saldumynus kept mano silpnybe, prie papuosimo galiu per nakt prasedet jei reikia ax.gif o va saldainiu medelius, vaisiu puokstes daryt tik mokaus, bet jauciu uzsikabinsiu ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ramuma cia juk pavasaris merginos greit rodykit savasias grozybes kurias slepiate

va mano paskutinis uzsakymlis blush2.gif
user posted image
Atsakyti