Labukas merginos
Vaisiu medelis neklijuojamas jokiu budu jis smaigstomas
Plausa vazonelio tiesiog apdedu ir apvynioju floristine guofruota vielute aisku kaikur ir klijais prikabinu
Na o komplimentu jau gana nes ispuiksiu
Kagi pasirodau su saldainiu medeliu ,kuris is negyvu vaisiu
o dabar lekiu daryti gyvu vaisiu medi ir vakare butinai ji parodysiu jusu teismui
stai zadetas vaisiu medelis -puokste gaila kad anksti ryte isvyksta foto tikroviskesnes nepavyko taip velai vakare padaryti
kaip cia ramu siandien
kaip cia ramu siandien
Karalyste begalo grazu
su kuo tuos vaisius pritvirtinai
su kuo tuos vaisius pritvirtinai
Su smeigtukais vaisius tvirtinu aciu uz pagyras bet nelabai matos kad medis ne is tos puses truputi nufotografavau
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 18:39)
stai zadetas vaisiu medelis -puokste gaila kad anksti ryte isvyksta foto tikroviskesnes nepavyko taip velai vakare padaryti
kaip cia ramu siandien
kaip cia ramu siandien
labai grazus medelis vaisiu
Gal butu galima smulkiau suzinoti kiap viskas daroma Ant ko tie vaisiai smeigiami ir ir kokiais smeigtukais, tais tokiais plastmasiniais, kokt eiliniais tais. ir dar norejau paklausti ar nebega sultys is vaisiu, jei jie persmeigti buna?
saldainiu medeli jau esu bandziusi daryti gavosi graziai, bet va siam savaitgaliui noreciau padaryti vaisiu medeli anytos gimtadieniui.
mamkaa as tau i az parasiau romansa nes cia kaip ir ne saldainiu medelis tai butu gal ne i tema truputuka
Merginos kaip nustosit girti mane tai man bus depresija juk labai priprantam aprie pagyru taip kad leukites ir davai blogus trukumus kokius vardinkit hmm raudonos spalvykes ant medelio norejosi bet vaisiu tokiu neatveze uzsakovas mar nerado o negyvu nenorejo
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 20:34)
Merginos kaip nustosit girti mane tai man bus depresija juk labai priprantam aprie pagyru taip kad leukites ir davai blogus trukumus kokius vardinkit hmm raudonos spalvykes ant medelio norejosi bet vaisiu tokiu neatveze uzsakovas mar nerado o negyvu nenorejo
Tai kaip gi tau dorogaja rašyti, kad vat tos ir anos spalvos trūksta, kai nuotraukoje tokį grožį matai , sėdžiu ir žiūriu kaip aš mielai vieno ar kito vaisiuko atsipjaučiau
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 21:22)
mamkaa as tau i az parasiau romansa nes cia kaip ir ne saldainiu medelis tai butu gal ne i tema truputuka
Karalyste, pasakoki visoms, nes ir mums labai smalsu kaip jie daromi. O jei dar darbo eigos nuotraukyciu idetumei tai butu labai saunu
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 22:22)
Gal ir cia gali ta romansa parasyt. Manau niekas nesupyks, nes labai jau grazu vaisiu medi sukurpei.