Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Labukas merginos 4u.gif

Vaisiu medelis neklijuojamas jokiu budu jis smaigstomas mirksiukas.gif

Plausa vazonelio tiesiog apdedu ir apvynioju floristine guofruota vielute aisku kaikur ir klijais prikabinu mirksiukas.gif
Na o komplimentu jau gana nes ispuiksiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Kagi pasirodau su saldainiu medeliu ,kuris is negyvu vaisiu mirksiukas.gif
user posted image

o dabar lekiu daryti gyvu vaisiu medi ir vakare butinai ji parodysiu jusu teismui rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražu mirksiukas.gif
lauksim vakare foto bigsmile.gif
Atsakyti
stai zadetas vaisiu medelis -puokste gaila kad anksti ryte isvyksta foto tikroviskesnes nepavyko taip velai vakare padaryti verysad.gif
kaip cia ramu siandien unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Karalyste begalo grazu wub.gif wub.gif wub.gif
su kuo tuos vaisius pritvirtinai g.gif
Atsakyti
Su smeigtukais vaisius tvirtinu mirksiukas.gif aciu uz pagyras bet nelabai matos kad medis ne is tos puses truputi nufotografavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 18:39)
stai zadetas vaisiu medelis -puokste gaila kad anksti ryte isvyksta foto tikroviskesnes nepavyko taip velai vakare padaryti verysad.gif
kaip cia ramu siandien unsure.gif

labai grazus medelis vaisiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal butu galima smulkiau suzinoti kiap viskas daroma blush2.gif ax.gif Ant ko tie vaisiai smeigiami ir ir kokiais smeigtukais, tais tokiais plastmasiniais, kokt eiliniais tais. ir dar norejau paklausti ar nebega sultys is vaisiu, jei jie persmeigti buna?
saldainiu medeli jau esu bandziusi daryti gavosi graziai, bet va siam savaitgaliui noreciau padaryti vaisiu medeli anytos gimtadieniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 03 kovo 2010 - 20:12
mamkaa as tau i az parasiau romansa lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes cia kaip ir ne saldainiu medelis tai butu gal ne i tema truputuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 19:39)

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Merginos kaip nustosit girti mane tai man bus depresija juk labai priprantam aprie pagyru blush2.gif taip kad leukites ir davai blogus trukumus kokius vardinkit hmm raudonos spalvykes ant medelio norejosi bet vaisiu tokiu neatveze uzsakovas mar nerado o negyvu nenorejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 20:34)
Merginos kaip nustosit girti mane tai man bus depresija juk labai priprantam aprie pagyru  blush2.gif  taip kad leukites ir davai blogus trukumus kokius vardinkit hmm raudonos spalvykes ant medelio norejosi bet vaisiu tokiu neatveze uzsakovas mar nerado o negyvu nenorejo  schmoll.gif

Tai kaip gi tau dorogaja rašyti, kad vat tos ir anos spalvos trūksta, kai nuotraukoje tokį grožį matai wub.gif , sėdžiu ir žiūriu kaip aš mielai vieno ar kito vaisiuko atsipjaučiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 21:22)
mamkaa as tau i az parasiau romansa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes cia kaip ir ne saldainiu medelis tai butu gal ne i tema truputuka blush2.gif

Karalyste, pasakoki visoms, nes ir mums labai smalsu kaip jie daromi. O jei dar darbo eigos nuotraukyciu idetumei tai butu labai saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 03, 22:22)
mamkaa as tau i az parasiau romansa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes cia kaip ir ne saldainiu medelis tai butu gal ne i tema truputuka blush2.gif

Gal ir cia gali ta romansa parasyt. Manau niekas nesupyks, nes labai jau grazu vaisiu medi sukurpei.
Atsakyti