Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

millagra, labai grazus medelis, net nepasakyciau, kad cia pirmas blynas 4u.gif
Ir ziogelis simpatiskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 15:59)
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(

staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku

saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko lotuliukas.gif  saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis  smile.gif  4u.gif

jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka  thumbup.gif

karalyste ten ne mano medelis paziurek truputuka auksciau jei turi galvoj is tu mini griliaziniu blush2.gif o noreciau kova turesiu labai daug progu tai pasorodysiu kokiu prilibdysiu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jujuste na bet ir apsizioplinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif kiek grožybių pridėjot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 20:58)
jujuste na bet ir apsizioplinau doh.gif  blush2.gif

nieko buna...ypac kai cia tu grozybiu daug mirksiukas.gif ale ka daryt kaip reiks medelius libdyt jei isigijau fobija pistoletui...bijau kad nesprogtu blush2.gif lotuliukas.gif reiks is naujo susidraugaut
Atsakyti
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto thumbup.gif rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi doh.gif o taip megstu vaisius blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Karalyste butinai pasirodyk kaip atrodo tas vaisiu medis bigsmile.gif

Na ir as prisiruosiau pabandyt padaryt ta grozi ax.gif tai va mano pirmas blynas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 02, 14:58)
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto thumbup.gif    rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi  doh.gif  o taip megstu vaisius blush2.gif

gal gali placiau papasakot kaip daryt is vsisiu?as tai ziuriu ir man toks vaizdas kad jie tuoj nulakstys(vaisiai) mirksiukas.gif
Atsakyti
butinai parodysiu blush2.gif zinok gal taip atrodo kad jie trapus bet as jau ismokau ir viena masina juos vezu pastacius niekas nenubyra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 02, 20:04)
butinai parodysiu blush2.gif    zinok gal taip atrodo kad jie trapus bet as jau ismokau ir viena masina juos vezu pastacius  niekas nenubyra thumbup.gif

O kaip tuos vaisius priklijuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 14:59)
staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
user posted image

Iš karto atsiprašau moderatorių, kad foto cituoju, bet norėjau paklaust, kaip išeina taip lygiai gražiai aplink vazoną plaušą priklijuot? Irgi su karštais kijais? smile.gif
Karalystė-meistrė first.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 02, 22:52)
O kaip tuos vaisius priklijuoji?  g.gif

manau kad smaigsto,ne klijuoja...pataisyk karalyste jei klystu g.gif
Atsakyti