millagra, labai grazus medelis, net nepasakyciau, kad cia pirmas blynas
Ir ziogelis simpatiskas
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 15:59)
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(
staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis
jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka
staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis
jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka
karalyste ten ne mano medelis paziurek truputuka auksciau jei turi galvoj is tu mini griliaziniu o noreciau kova turesiu labai daug progu tai pasorodysiu kokiu prilibdysiu
jujuste na bet ir apsizioplinau
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 20:58)
jujuste na bet ir apsizioplinau
nieko buna...ypac kai cia tu grozybiu daug ale ka daryt kaip reiks medelius libdyt jei isigijau fobija pistoletui...bijau kad nesprogtu reiks is naujo susidraugaut
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi o taip megstu vaisius
QUOTE(karalyste @ 2010 03 02, 14:58)
jujuste hmm daryk vaisiu medelius nereiks pistoleto rytoj turiu uzsakyma padaryt valgomu vaisiu medi o taip megstu vaisius
gal gali placiau papasakot kaip daryt is vsisiu?as tai ziuriu ir man toks vaizdas kad jie tuoj nulakstys(vaisiai)
butinai parodysiu zinok gal taip atrodo kad jie trapus bet as jau ismokau ir viena masina juos vezu pastacius niekas nenubyra
QUOTE(karalyste @ 2010 03 02, 20:04)
butinai parodysiu zinok gal taip atrodo kad jie trapus bet as jau ismokau ir viena masina juos vezu pastacius niekas nenubyra
O kaip tuos vaisius priklijuoji?
QUOTE(karalyste @ 2010 03 01, 14:59)
Iš karto atsiprašau moderatorių, kad foto cituoju, bet norėjau paklaust, kaip išeina taip lygiai gražiai aplink vazoną plaušą priklijuot? Irgi su karštais kijais?
Karalystė-meistrė
QUOTE(jediara @ 2010 03 02, 22:52)
O kaip tuos vaisius priklijuoji?
manau kad smaigsto,ne klijuoja...pataisyk karalyste jei klystu