Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

CIUT NEINFARKTAS KAD NUO GARSO ISMECIAU IS RANKU BET NESUSIZEIDZIAU KAIP IR tongue.gif
Atsakyti
Merginos kur jus visos dingusios gal medelius darot oi laukiu laukiu as grozybiu laukiu 4u.gif pasirodykit ka slepiat mirksiukas.gif
Atsakyti
savaitgalis ilsisi visos biggrin.gif o rytoj jau gal ir vaizdų bus bigsmile.gif
Atsakyti
Monami rimtai gi savaitgalis doh.gif na dasigyvenau nebezinau dienu
Atsakyti
Sveikutes, kadangi nuo nauju ir as uzsikreciau sia liga, gal priimsite ir mane i savo palata lotuliukas.gif
Vis smagiau kai gali su kuo pasitart.., tik va pistoleto dabar bijau prisiskaicius blush2.gif
Atsakyti
bijau ir as pistoleto, bet pusplikio medelio nepaliksiu, teks pabaigt lotuliukas.gif BAndziau izoliacija, bet negraziai susiklijuoja, bijau, kad nesilaikys g.gif Teks ryt vaziuot naujo pistoleto ieskot scare.gif o ir saldainiu pritrukau, suklijavau 1,2 kg bombonkiu unsure.gif Mislijau dar liks...
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 22, 18:17)
Pasirodau su savo naujaja gelele

user posted image

karalyste, labai grazus tavo medeliai, bet man iskilo klausimas: prie ko klijavai saldainius siame medelyje, negi prie burbulo? Labai ispudingai atrodo...
Atsakyti
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi lotuliukas.gif . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke smile.gif Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 01, 11:52)
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi  lotuliukas.gif . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke smile.gif Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.

user posted image

nu labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
o kitas nuotraukytes galima pazuireti cia http://public.fotki....dainiu-medziai/

tik gaila, kad nenufotografavau su zvakute, prisiminiau kai supakavom doh.gif tai galutinio varijanto ir nesimato.. cia buvo vienam berniukui dovana ax.gif
Atsakyti
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(

staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
user posted image

saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko lotuliukas.gif saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis smile.gif 4u.gif

jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
prisiskaiciau ir prisiziurejau jusu grozybiu ir nusprendziau kad ir man laikas imtis tokio meno...na bent jau pabandyti smile.gif vakara buvo mano tetes gimtadienis tai as jam prie dovanos pridejau saldainiu medeli smile.gif galbut pirmas blynas gavosi prisviles,bet dabar kai kuriuos dalykus daryciau kitaip ir manau gautusi dar geriau. Nors dabar kas mate si mano pirmaji medeli sake kad labai grazus smile.gif 4u.gif ax.gif na bandau parodyti ir jums smile.gif labai nepeikit,as dar sioje srityje visai zalia 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti