CIUT NEINFARKTAS KAD NUO GARSO ISMECIAU IS RANKU BET NESUSIZEIDZIAU KAIP IR
Merginos kur jus visos dingusios gal medelius darot oi laukiu laukiu as grozybiu laukiu pasirodykit ka slepiat
Monami rimtai gi savaitgalis na dasigyvenau nebezinau dienu
Sveikutes, kadangi nuo nauju ir as uzsikreciau sia liga, gal priimsite ir mane i savo palata
Vis smagiau kai gali su kuo pasitart.., tik va pistoleto dabar bijau prisiskaicius
Vis smagiau kai gali su kuo pasitart.., tik va pistoleto dabar bijau prisiskaicius
bijau ir as pistoleto, bet pusplikio medelio nepaliksiu, teks pabaigt BAndziau izoliacija, bet negraziai susiklijuoja, bijau, kad nesilaikys Teks ryt vaziuot naujo pistoleto ieskot o ir saldainiu pritrukau, suklijavau 1,2 kg bombonkiu Mislijau dar liks...
QUOTE(karalyste @ 2010 02 22, 18:17)
karalyste, labai grazus tavo medeliai, bet man iskilo klausimas: prie ko klijavai saldainius siame medelyje, negi prie burbulo? Labai ispudingai atrodo...
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 01, 11:52)
Padariau ir aš medelį (brolis pas draugus į įkurtuves važiavo), radau iš kinderio tokį namą, priklijavau su karštais klijais, drugelį pati iš biserio dariau, indelis plastmasinis namie voliojosi . Nuotrauka prasta, jau kai iš namų brolis išėjo, paskambinau, sakau nufotografuok, pamiršau namie, tai jis telefonu fotografavo ant mašinos lauke Saldainiai mini griliažas apie 800 gr.
nu labai grazu
o kitas nuotraukytes galima pazuireti cia http://public.fotki....dainiu-medziai/
tik gaila, kad nenufotografavau su zvakute, prisiminiau kai supakavom tai galutinio varijanto ir nesimato.. cia buvo vienam berniukui dovana
kaip visada smagu kad temuke atsigavo , nes savaitgali labai jau ramu buvo:(
staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis
jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka
staimano uzsakymelis is Mildos saldainiuku
saldainiu gele saldainius klijavau nei ant butelio , nei ant nieko saldainiukas vienas prie kita priklijuoti ir padaromas toks kaip gaubtas o tada prie koto pritvirtinu:) ir visa paslaptis
jujuste labai grazus medelis man saldainiai sie patinka
Sveikutes,
prisiskaiciau ir prisiziurejau jusu grozybiu ir nusprendziau kad ir man laikas imtis tokio meno...na bent jau pabandyti vakara buvo mano tetes gimtadienis tai as jam prie dovanos pridejau saldainiu medeli galbut pirmas blynas gavosi prisviles,bet dabar kai kuriuos dalykus daryciau kitaip ir manau gautusi dar geriau. Nors dabar kas mate si mano pirmaji medeli sake kad labai grazus na bandau parodyti ir jums labai nepeikit,as dar sioje srityje visai zalia
prisiskaiciau ir prisiziurejau jusu grozybiu ir nusprendziau kad ir man laikas imtis tokio meno...na bent jau pabandyti vakara buvo mano tetes gimtadienis tai as jam prie dovanos pridejau saldainiu medeli galbut pirmas blynas gavosi prisviles,bet dabar kai kuriuos dalykus daryciau kitaip ir manau gautusi dar geriau. Nors dabar kas mate si mano pirmaji medeli sake kad labai grazus na bandau parodyti ir jums labai nepeikit,as dar sioje srityje visai zalia