Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Nuostabūs medeliai thumbup.gif
Atsakyti
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau lotuliukas.gif Kaip sove mano pistoletas blink.gif Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu unsure.gif Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai liko negyvi lotuliukas.gif Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava doh.gif lotuliukas.gif

Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes g.gif Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 27 vasario 2010 - 20:26
QUOTE(šarlotė @ 2010 02 27, 21:23)
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau lotuliukas.gif Kaip sove mano pistoletas blink.gif Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu unsure.gif Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai  liko negyvi lotuliukas.gif Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes g.gif Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau ax.gif

superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 23:21)
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif  cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif  bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif

dar ir taip buna doh.gif ?? tongue.gif
Atsakyti
Buna visko kai visa istisai diena dirbi:) KLIJU TIUBELE NET PAJUODUOJA PO SPROGIMO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 02 27, 21:19)
superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo  lotuliukas.gif

klijavau lipnia juosta, bet saldainiai baigesi doh.gif Rytoj reiks vaziuot pirkt biggrin.gif
O pistoletas toks, kaip nuotraukose is SM instrukcijos

QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 22:21)
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo lotuliukas.gif   cia jau buvo tikras fejerverkas thumbup.gif   bent prisiminsi linksma daryma 4u.gif

blink.gif negasdinkit. Vyras sake nenusimink - duos savo pistoleta, kur darbe naudoja, ta branguji, uz pora stukeliu. Sakiau nu jau ne - jei ir ta susprogdinsiu - galva man nusuksi lotuliukas.gif Bandysiu nauja pirkt, pigesni, bet dabar bijosiu toki daikta naudot unsure.gif
Is pradziu pagalvojau, kad pistoletas perkaito. Ijungem skaitliukus, atausinau pistoleta ir dar karta bandziau jungt lotuliukas.gif Nespejau net iki galo ijungt, antrakart kaip ziebe, tai elektra net uosviu name isjungiau blink.gif Ot buvo uosvienei strioko, net spaudimas pakilo lotuliukas.gif

O su tuo pistoletu ne pirmas nuotykis biggrin.gif Vyras dave pistoleta, galvoju reiks kliju lazdeliu nusipirkt, iki miesto 3 km, neprisiruosiu su maziuku islekt. Laukiu laukiu. Vyrui sakau reiktu kliju, nuvaziuok, nupirk, o vyras - "o tai kas cia, ne klijai" lotuliukas.gif Beveik savaite stovejo pistoletas su klijais, o as vista to nesupratau doh.gif Kibau su sunum i darbus ir se tau - fejerverkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 28 vasario 2010 - 12:32
"Linksmai" Jūs čia dirbate - bus ką prisiminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal griebk vyro brangu pistoleta gal jis nesprogs mirksiukas.gif
Atsakyti
O jo si veikla pasirodo gali buti ir pavojinga blink.gif lotuliukas.gif reiks pradet ispet kaimynus kai sedu daryt medelius, kad visko gali but... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 28, 13:57)
javascript:emoticon(':geda2:')
Gal griebk vyro brangu pistoleta gal jis nesprogs mirksiukas.gif

o kai sprogsta neskauda rankos? blush2.gif
Atsakyti
maniskis sprogo, kai buvo ant stalo, o as klijavau saldaini. Kazin koks jausmas, kai rankoj sprogsta blink.gif
Atsakyti