Nuostabūs medeliai
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau Kaip sove mano pistoletas Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai liko negyvi Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava
Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau
Tai kuo man dabar tvirtint bombonkes Turiu kazkaip pabaigt, jau daugiau kaip puse iveikiau
QUOTE(šarlotė @ 2010 02 27, 21:23)
pradejau siandien gamint saldainiu medeli - nebaigiau Kaip sove mano pistoletas Ismuse elektros skaitliukus, dingo elektra ne tik mano name, bet ir uosviu Teko net i gatve eit, pagrindini skaitliuka tvarkyt, nes naminiai skaitliukai liko negyvi Uosviene isbego issigandus, sake uzsiimu velniava
superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo cia jau buvo tikras fejerverkas bent prisiminsi linksma daryma
QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 23:21)
oi ,man jau trys dproge buvo rankose ,bet taip kad sviesa dingtu nebuvo tik mirkteledavo cia jau buvo tikras fejerverkas bent prisiminsi linksma daryma
dar ir taip buna ??
Buna visko kai visa istisai diena dirbi:) KLIJU TIUBELE NET PAJUODUOJA PO SPROGIMO
QUOTE(Liule @ 2010 02 27, 21:19)
superiu arba lipnia juosta.. bet labai idomu suzinot kokiu pistoletu naudojais,,kad tokie fejervekai buvo
klijavau lipnia juosta, bet saldainiai baigesi Rytoj reiks vaziuot pirkt
O pistoletas toks, kaip nuotraukose is SM instrukcijos
QUOTE(karalyste @ 2010 02 27, 22:21)
negasdinkit. Vyras sake nenusimink - duos savo pistoleta, kur darbe naudoja, ta branguji, uz pora stukeliu. Sakiau nu jau ne - jei ir ta susprogdinsiu - galva man nusuksi Bandysiu nauja pirkt, pigesni, bet dabar bijosiu toki daikta naudot
Is pradziu pagalvojau, kad pistoletas perkaito. Ijungem skaitliukus, atausinau pistoleta ir dar karta bandziau jungt Nespejau net iki galo ijungt, antrakart kaip ziebe, tai elektra net uosviu name isjungiau Ot buvo uosvienei strioko, net spaudimas pakilo
O su tuo pistoletu ne pirmas nuotykis Vyras dave pistoleta, galvoju reiks kliju lazdeliu nusipirkt, iki miesto 3 km, neprisiruosiu su maziuku islekt. Laukiu laukiu. Vyrui sakau reiktu kliju, nuvaziuok, nupirk, o vyras - "o tai kas cia, ne klijai" Beveik savaite stovejo pistoletas su klijais, o as vista to nesupratau Kibau su sunum i darbus ir se tau - fejerverkai
"Linksmai" Jūs čia dirbate - bus ką prisiminti
Gal griebk vyro brangu pistoleta gal jis nesprogs
O jo si veikla pasirodo gali buti ir pavojinga reiks pradet ispet kaimynus kai sedu daryt medelius, kad visko gali but...
QUOTE(karalyste @ 2010 02 28, 13:57)
o kai sprogsta neskauda rankos?
maniskis sprogo, kai buvo ant stalo, o as klijavau saldaini. Kazin koks jausmas, kai rankoj sprogsta