Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(Rciukas @ 2010 02 25, 16:39)
Pagal mane tai ilgiau-vien gipso misinys mano kol suketėja iki 2-3 val  ax.gif  bet jei viska protingai susidelioji užtenka 3 valandu, bet tikrai nevisada  schmoll.gif Dažniausiai vieną dieną gipsuoju, o kitą puošyba užsiiminėju  ax.gif
user posted image

tai jo as ir viena diena itvirtinu kota kita diena puosiu tai puosybai kokiu 1,5 val sugaistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 17, 18:11)
user posted image
paskutinis darbukas

Tavo darbeliai nuostabus ax.gif kur perki plausa? smile.gif ir dar turiu klausimuka... Darydama geles - medelius, ka dedi ziedo pagrinde? ax.gif
Atsakyti
Mano gipso mišinys per 0,5 valandos sukietėja ax.gif
Atsakyti
Pirma medeli sodinti ir auginti mirksiukas.gif gali uztrukti ir savaite. Kol susirandi informacija, susiperki reikalingas medziagas ir tt... Paskui daug greiciau.
Jei reikia skubiai medelio tai greiciau ant butelio, ar kitokio pagrindo( namuose gerai paieskojus daug ko galima atrasti)
Atsakyti
KARALYSTE, nuostabios gėlelės...neįprastas darbas.
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 26, 00:56)
KARALYSTE, nuostabios gėlelės...neįprastas darbas.

Labai aciu visom blush2.gif

Nansy - ziedo viduje yra saldainiai tongue.gif saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika"

artejant savaitgaliui pavasariniui prasom jum medelis pavasariskas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 15:53)

Nansy  - ziedo viduje yra saldainiai  tongue.gif  saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika" 

user posted image

pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 16:53)

Nansy  - ziedo viduje yra saldainiai  tongue.gif  saldainiu apacioje dedu flizelina kad atrodytu tikroviskai ,ziedo virsuje kartais saldainiukus slepiu plausu visaip kaip ismastau:) plausa perku ir visa kita '' Sigutes floristika" 

user posted image

bet uztad darbeliai tavo tai fantastiski ax.gif o tu gal gali mane apsviesti kas tas flizelinas? g.gif
Atsakyti
flizelinas tai jo yra pirkti geliu pardese tokia plona plona kaip medzegele ja plesyt galima nemoku net paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 22:21)
flizelinas tai jo yra pirkti geliu pardese tokia plona plona kaip medzegele ja plesyt galima nemoku net paaiskint blush2.gif

flizelino dar galima nusipirkti siuvimo reikmenu parduotuvese, nes flizelino tikroji paskirtis audiniu pakietinimas. Jis prisilygina is blogosios puses. ax.gif

O tavo nauji medeliai fantastiski.. tikri pavasario saukliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 26, 23:21)

Hm... na meginsiu internete pasizvalgyti g.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes toki lietinga ora prasom jum mano kregzduciukas
Atsakyti