Labas rytas merginos
Linkiu siandien apsivalgyti skaniausiais blynais
Jau ,tokiu groziu prikuret,net aikteliu pamacius,nuostabu,grazu,nepakartojama ,likau suzaveta,man iki jusu sedevru toli,toli,jau du menesiai,stovi plikas saldainiu medelis
QUOTE(Liule @ 2010 02 16, 02:25)
Ideja labai grazi, o gelytes pati darai ar pirkai (as vel su savo durnais klausimais ).. nors pas man problemos nekyla del likusiu sladainiuku nuo medeliu.. seimyna greit patvarko..
o siandien issiaiskinau kiek kainuoja vienas saldainiukas butent vaflinukas. 14ct tai dabar vyras lenda i saldainius ir skaiciuja.. lita suvalgiau du ir pan...
o siandien issiaiskinau kiek kainuoja vienas saldainiukas butent vaflinukas. 14ct tai dabar vyras lenda i saldainius ir skaiciuja.. lita suvalgiau du ir pan...
flizelinas
Reiks pabandyt su juo pazaisti
paskutinis darbukas
Beveik jau viska turiu susipirkus medeliui, tik kliju sautuvo truksta.
Bet taip baisu pradet, kazkaip vis atidelioju, nedristu
Bet taip baisu pradet, kazkaip vis atidelioju, nedristu
kur sakė Ermitaže perka kotelisu medeliams, čiak urioje jie vietoje yra?
o man visai nevaikiska atrodo cia reikia prisiversti bet kaip pamegins pamatysim kokiais grozias mus uzvers
Mano pirmas
QUOTE(aga1 @ 2010 02 18, 17:49)
Nesamone bijoti? Baime reiskia normalu zmogaus jausma. Bijoti yra normalu. As vadinciau nesamone jei nebijotum. O tada tai tikrai nesamone!
Aš taip pat visai neseniai padariau pirmą medelį ir visai neblogai pavyko , o bai mės tai tikrai nebuvo, nes ko bijoti, juk beveik jokių investicijų, tik šeimynai šventė
Bijoti tikrai nereikia. Noreciau visoms mamytems padekoti uz ideja. As is sio forumo gavau informacija kaip daryti medelius. Ir gavosi Cia lankydavausi kaip svecias bet pamaciusi kad cia tikrai labai saunus ir naudingas portalas, prisiregistravau
Dar zvakide dariau is saldainiu.Aisku zvakutes uzdegti nerekomenduojama O nuotraukyciu prideti kolkas neismokau Zalia, zalia naujoke dar esu
Dar zvakide dariau is saldainiu.Aisku zvakutes uzdegti nerekomenduojama O nuotraukyciu prideti kolkas neismokau Zalia, zalia naujoke dar esu
QUOTE(Jerda @ 2010 02 18, 22:11)
Bandyk per www.radikal.ru