Bet toks vaizdas jurg@ kad ciulpinukai bet super man patinka tavo stilius daug daug ideju
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 15, 17:51)
kokių grožių prisižiūrėjau
ir pamokėles kaip daryt radau reiks ir man bandyt daryt
ir pamokėles kaip daryt radau reiks ir man bandyt daryt
Bandyk ir pavyks
Kazkur internete maciau kazka panasaus ir taip patiko kad nusprendziau kazka panasaus padaryti
QUOTE(karalyste @ 2010 02 15, 22:38)
Kazkur internete maciau kazka panasaus ir taip patiko kad nusprendziau kazka panasaus padaryti
Tikrai įdomiai padaryta O kiek čia saldainių sunaudota? (atrodo, kad visai nedaug)
jediara 0,4kg tiktai
Toks idomus variantas man patiko kad galima panaudot likucius saldainiuku , jei lieka nuo medeliuko kad neuzsiliktu valdainiukai
QUOTE(karalyste @ 2010 02 16, 00:23)
Toks idomus variantas man patiko kad galima panaudot likucius saldainiuku , jei lieka nuo medeliuko kad neuzsiliktu valdainiukai
O aplink saldainius geltonas - plaušas (prie gėlių)?
Ideja labai grazi, o gelytes pati darai ar pirkai (as vel su savo durnais klausimais ).. nors pas man problemos nekyla del likusiu sladainiuku nuo medeliu.. seimyna greit patvarko..
o siandien issiaiskinau kiek kainuoja vienas saldainiukas butent vaflinukas. 14ct tai dabar vyras lenda i saldainius ir skaiciuja.. lita suvalgiau du ir pan...
o siandien issiaiskinau kiek kainuoja vienas saldainiukas butent vaflinukas. 14ct tai dabar vyras lenda i saldainius ir skaiciuja.. lita suvalgiau du ir pan...