Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 20:21)
na,tai kas man pades?  schmoll.gif

As tai radau pas vyra plyteliu kliju maisa,tai juos ir naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saunoles mamytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
visu medeliai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Fainusia,2010 02 10, 20:11]

Plausas tai jau apdailos detale, o Akmenys eina del svorio. ir tik po to isv virsaus renkami grazesni, kad atliktu ir estetini darba. As naudoju paprastus lauko akmenukus.. skalda.. kas po ranka buna.. o jie susitvirtina su kljiais.. galima ir gipso lieti.. netingek pasiskaityti ankstesnes zinutes.. ten labai aiskaiai ir nuosekliai yra viskas paaiskinta.. merginos pasistenge lotuliukas.gif

o pas vyrus ko nerasi.. ir viskas pravercia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 20:21)
na,tai kas man pades?  schmoll.gif

Cementa dek .Tvirtai laiko.
Atsakyti
Genovaite net susigedau kai apie profus pasnekejai baik gedinti mane nes nei viena neatsilieka cia nuo manes .Tikrai visu medeliai yra idomus ir kiekviename yra daug saves ideta

o stai paskutinis mano sios dienis darbukas jusu teismui

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
http://images35.fotk...1/ASOTIS-vi.jpg
Atsakyti
Grazu.. grazu grazu thumbup.gif o laistytuviuka pati darei ar pirkai ax.gif siandien pas man durnu klausymu vakaras lotuliukas.gif

o del idirbio ir isdirbio gestis nera ko mirksiukas.gif kad jau ranka atmusu tai faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 21:52)
Mano bandymas  ax.gif

[

Kaip skanu...ir aš jau klijų turiu, baigsiu savo kitas zabavas ir pulsiu prie medelio darymo....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
maniskiai melynukai
user posted image user posted image

kazkaip tai mano draugus ant melynos spalvos patrauke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , as ta spalva tuoj naktim sapnuosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg@: 12 vasario 2010 - 11:32
Kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
jurg@ NE NE TIK CIA TAVO DRAUGUS MELYNA SPALVA TRAUKIA smile.gif
Papildyta:
Pirktinis laistytuvelis:) ir visai nedurni klausymai man kartais kyla durnesniu:)
Atsakyti
Melyna spalva labai grazu, o svarbiausia - nepigu !!! Garantuotas geras rezultatas.. o dar kazkur skaiciau, kad melyna spalva skatina smegenu veikla. O vaikai kuriu aplinkoj buvo daugiau melynos spalvos isauga protingesni.. nezinau kiek tiesos.. bet faktas toks, kad melyna yra melyna ir su ja gyvent grazu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2010 02 12, 12:31)
Sveikutes 4u.gif
maniskiai melynukai

kazkaip tai mano draugus ant melynos spalvos patrauke lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , as ta spalva tuoj naktim sapnuosiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet koooks grooozis wub.gif wub.gif wub.gif .As labai noreciau pakopijuoti Jurgos medelius blush2.gif ,bet niekur nerandu tu saldainiuku doh.gif ,kur ju reikia ieskoti?aisku jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti