Dėkoju visoms merginoms už patarimus - "oazė" pagaminta iš žurnalų, į vazonėlį įdėtas maišelis(kad vėliau galima būtų panaudoti vazonėlį), piltas gipso skiedinys ir dar įdėta popieriaus, kad mažiau skiedinio reikėtų ir vazonėlis netrūktų ir viskas paslėpta po akmenukais Ačiū
QUOTE(natur @ 2010 02 07, 00:12)
aciu už palaikyma
merginos nu man nepavyksta niekaip su gipso misiniu susidraugauti. Jau maniau bandysiu kt.vazoneli (vazonėlis keramikinis be skylutes apacioje) dar ir valentino diena ant nosies, bet dabar ar nebus man per skystas misinys. Kas galit pasakyt koks gipso/vandens santykis
ačiū
merginos nu man nepavyksta niekaip su gipso misiniu susidraugauti. Jau maniau bandysiu kt.vazoneli (vazonėlis keramikinis be skylutes apacioje) dar ir valentino diena ant nosies, bet dabar ar nebus man per skystas misinys. Kas galit pasakyt koks gipso/vandens santykis
ačiū
Nereikia pergyvent, nebūna perskystas mišinys, tik jis ilgiau stingsta, o tai atima kurkas daugiau laiko. Užmaišai skiedinį grietinės tirštumo ir jis sustings, o kokia grietinė 12 ar 30 proc. visai nesvarbu. Svarbu ne pienas.
aciu visoms merginoms uz pagyrimus jusu irgi labai grazus medeliai
QUOTE(lika @ 2010 01 22, 01:20)
domina kokie čia saldainiukai ir kas ten tarp jų ružava, niekaip neįžiūriu.
Sveikutes . Norejau Jusu pasiklaust-va man iskilo tokia problemele - neseniai uzsikreciau Jusu liga ir pradejau gaminti saldainiu medelius. Pirmi blynai gavosi puikiai - net nesitikejau kad tokius pagaminsiu siaip darau dar kolkas nedidelius medelius , bet cia gavau uzsakyma padaryt dideli uz 70lt medeli is saldainiu AGUONA ( paemiau 2kg ). Va dabar suku galva kaip cia ji daryt, nes iki siol nedideliuose medeliuose i vazona kisau oaze ir zurnalu,viska pritvirtindavau karstais klijais .medelis bus sunkus ,kris i sona jei as tos oazes padesiu . Gal galite ka nors pasiulyti ka deti i vazona, norint padaryt is 2kg saldainiu sverianti medeli. Dekoju uz atsakyma
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 19:42)
Sveikutes . Norejau Jusu pasiklaust-va man iskilo tokia problemele - neseniai uzsikreciau Jusu liga ir pradejau gaminti saldainiu medelius. Pirmi blynai gavosi puikiai - net nesitikejau kad tokius pagaminsiu siaip darau dar kolkas nedidelius medelius , bet cia gavau uzsakyma padaryt dideli uz 70lt medeli is saldainiu AGUONA ( paemiau 2kg ). Va dabar suku galva kaip cia ji daryt, nes iki siol nedideliuose medeliuose i vazona kisau oaze ir zurnalu,viska pritvirtindavau karstais klijais .medelis bus sunkus ,kris i sona jei as tos oazes padesiu . Gal galite ka nors pasiulyti ka deti i vazona, norint padaryt is 2kg saldainiu sverianti medeli. Dekoju uz atsakyma
akmenu ir rinkis platesni vazoneli...
QUOTE(Liule @ 2010 02 10, 20:07)
akmenu ir rinkis platesni vazoneli...
Bet as girdejau kad dar deda gibsa , o akmenys paprastus ar kur parsiduoda po 100- 200vnt Jysk dazniausiai . bet kazkaip kotas tarp akmenu gi nesilaikys... ir i visa vazona akmenu pilt ar ant virsaus tik? nes as dar plausa naudoju
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 20:11)
Bet as girdejau kad dar deda gibsa , o akmenys paprastus ar kur parsiduoda po 100- 200vnt Jysk dazniausiai . bet kazkaip kotas tarp akmenu gi nesilaikys... ir i visa vazona akmenu pilt ar ant virsaus tik? nes as dar plausa naudoju
na,tai kas man pades?
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 21:21)
na,tai kas man pades?
Paskaityk, kaip dariau savo medelį, ten suklijuota apie 2,5 kg saldainių Aguona
Labas vakaras Katik atradau Temute.kiek groziu nuotabiu prisiziurejau Uzsimaniau pati kazka panasaus padaryt...bet net nenumanau nuo ko pradet o cia truputi ne i tema...Parodziau Teciui sakau pradesiu mokytis tokius daryt...sako as tiek neuzdirdu. kaip tai paklausiau sako...Jei tu tokius darysi tai ant medziu visada ruduo bus ;D