Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Dėkoju visoms merginoms už patarimus 4u.gif - "oazė" pagaminta iš žurnalų, į vazonėlį įdėtas maišelis(kad vėliau galima būtų panaudoti vazonėlį), piltas gipso skiedinys ir dar įdėta popieriaus, kad mažiau skiedinio reikėtų ir vazonėlis netrūktų ir viskas paslėpta po akmenukais ax.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 02 07, 00:12)
aciu už palaikyma  smile.gif

merginos nu man nepavyksta niekaip su gipso misiniu susidraugauti. Jau maniau bandysiu kt.vazoneli (vazonėlis keramikinis be skylutes apacioje) dar ir valentino diena ant nosies, bet dabar ar nebus man per skystas misinys. Kas galit pasakyt koks gipso/vandens santykis  blush2.gif
ačiū

Nereikia pergyvent, nebūna perskystas mišinys, tik jis ilgiau stingsta, o tai atima kurkas daugiau laiko. Užmaišai skiedinį grietinės tirštumo ir jis sustings, o kokia grietinė 12 ar 30 proc. visai nesvarbu. Svarbu ne pienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms merginoms uz pagyrimus 4u.gif jusu irgi labai grazus medeliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
senokai cia buvau blush2.gif (darbelio turiu tai ohoho), kaip matau, sauniai jus cia darbuojates, pirmieji medeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg@: 10 vasario 2010 - 13:42
QUOTE(lika @ 2010 01 22, 01:20)
Čia mano katik pagamintas ružaviukas 5 metų mergaitei  smile.gif

user posted image

domina kokie čia saldainiukai ir kas ten tarp jų ružava, niekaip neįžiūriu.
Atsakyti
Sveikutes . Norejau Jusu pasiklaust-va man iskilo tokia problemele - neseniai uzsikreciau Jusu liga ir pradejau gaminti saldainiu medelius. Pirmi blynai gavosi puikiai - net nesitikejau kad tokius pagaminsiu blush2.gif ax.gif siaip darau dar kolkas nedidelius medelius , bet cia gavau uzsakyma padaryt dideli uz 70lt medeli is saldainiu AGUONA ( paemiau 2kg ). Va dabar suku galva kaip cia ji daryt, nes iki siol nedideliuose medeliuose i vazona kisau oaze ir zurnalu,viska pritvirtindavau karstais klijais .medelis bus sunkus ,kris i sona jei as tos oazes padesiu . Gal galite ka nors pasiulyti ka deti i vazona, norint padaryt is 2kg saldainiu sverianti medeli. Dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 19:42)
Sveikutes . Norejau Jusu pasiklaust-va man iskilo tokia problemele - neseniai uzsikreciau Jusu liga ir pradejau gaminti saldainiu medelius. Pirmi blynai gavosi puikiai - net nesitikejau kad tokius pagaminsiu  blush2.gif  ax.gif siaip darau dar kolkas nedidelius medelius , bet cia gavau uzsakyma padaryt dideli uz 70lt medeli is saldainiu AGUONA ( paemiau 2kg ). Va dabar suku galva kaip cia ji daryt, nes iki siol nedideliuose medeliuose i vazona kisau oaze ir zurnalu,viska pritvirtindavau karstais klijais .medelis bus sunkus ,kris i sona jei as tos oazes padesiu . Gal galite ka nors pasiulyti ka deti i vazona, norint padaryt is 2kg saldainiu sverianti medeli. Dekoju uz atsakyma

akmenu ir rinkis platesni vazoneli... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 02 10, 20:07)
akmenu ir rinkis platesni vazoneli...  smile.gif

Bet as girdejau kad dar deda gibsa , o akmenys paprastus ar kur parsiduoda po 100- 200vnt Jysk dazniausiai . bet kazkaip kotas tarp akmenu gi nesilaikys... ir i visa vazona akmenu pilt ar ant virsaus tik? nes as dar plausa naudoju g.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes, stai mano medeliai.ziurejau ziurejau i jusu grazius darbelius ir nusprendziau pati pabandyti.manau pavyko visai neblogai.saldainiu gavosi 2 kilogramai(rosen milk) o to mazesnio ,tai visai nedaug saldainiuku, daugiau pukeliu, bet visai grazu wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 20:11)
Bet as girdejau kad dar deda gibsa , o akmenys paprastus ar kur parsiduoda po 100- 200vnt  Jysk dazniausiai .  bet kazkaip kotas tarp akmenu gi nesilaikys... ir i visa vazona akmenu pilt ar ant virsaus tik? nes as dar plausa naudoju  g.gif  smile.gif

na,tai kas man pades? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainusia @ 2010 02 10, 21:21)
na,tai kas man pades?  schmoll.gif

Paskaityk, kaip dariau savo medelį, ten suklijuota apie 2,5 kg saldainių Aguona mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Katik atradau Temute.kiek groziu nuotabiu prisiziurejau bigsmile.gif wub.gif Uzsimaniau pati kazka panasaus padaryt...bet net nenumanau nuo ko pradet g.gif o cia truputi ne i tema...Parodziau Teciui sakau pradesiu mokytis tokius daryt...sako as tiek neuzdirdu. kaip tai paklausiau sako...Jei tu tokius darysi tai ant medziu visada ruduo bus ;D
Atsakyti