Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Sveikutes 4u.gif
cia mano melynukas
user posted image

dar vienas melynukas
user posted image
Atsakyti
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute g.gif
Atsakyti
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.pasirodysiu savo pirmaji kurini,labai smagu libdyti buvo ir viskas kainavo tik 18 litu.Aisku jis nublanksta pries jurg@s melynukus,tiesiog nuostabus 4u.gif

user posted image

rinkausi saldainius ne pagal skoni,o pagal popieriuku spalva
Atsakyti
zaviuosi Jurgos darbeliais, atrodo super thumbup.gif
o koks isradingumas thumbup.gif ir originalumas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
o čia mano pirmoji saldainių eglutė. [URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Jurgos medeliai grazus,bet ir tavo Auksreda visai nieko,ziuriu pigiai isisukai ,man kazkaip brangiau kainuoja ,gal kur pigiai papuosimus perki.
Atsakyti
Na ir as pabandysiu pasirodyti savo pirmuosius blyniukus smile.gif
Cia pirmasis
user posted image
Papildyta:
Cia antrasis
user posted image
Papildyta:
Cia trecias darbelis
user posted image
Papildyta:
O cia vakaryktis blyniukas
user posted image
Papildyta:
Labai aciu aciuks.gif visoms merginoms uz patarimus idejas ir t.t. Bus saunios dovaneles sventem thumbup.gif .O kaip azartas sueme su siais dalykeliais norisi daryti ir daryti juos thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
aciu merginos, as net blush2.gif blush2.gif blush2.gif , ir jusu visu darbeliai grazus wub.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 12 21, 21:09)
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute g.gif

as saldainiukus lipdau (net nezinau kaip papasakot blush2.gif ) nuo apacios viena salia kito, kad nesigautu tarpeliu ir istiesinu pries lipdant ta popierelio krasta kuris buna isorej ir taip iki virsaus

QUOTE(neramuole @ 2009 12 21, 22:47)
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai  wub.gif

nieko neradau internete apie siuos saldainius, tai nuorodos nebus schmoll.gif , ant popierelio raso ''Pieniska karamele'' (man jos labai skanios blush2.gif )
Atsakyti
dar pora melynu backuciu ant brendzio buteliu
user posted image

user posted image
labai sunku nufotkint doh.gif darbelius is situ saldainiu
Atsakyti
user posted image

siemet mano paskutinis darbelis 4u.gif ir tas bus skirtas dovanu 4u.gif
sekmes kuryboje mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rodau dar viena medeli 4u.gif
user posted image