Sveikutes
cia mano melynukas
dar vienas melynukas
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai
zaviuosi Jurgos darbeliais, atrodo super
o koks isradingumas ir originalumas
o koks isradingumas ir originalumas
o čia mano pirmoji saldainių eglutė. [URL=]My Webpage[/URL]
Jurgos medeliai grazus,bet ir tavo Auksreda visai nieko,ziuriu pigiai isisukai ,man kazkaip brangiau kainuoja ,gal kur pigiai papuosimus perki.
Na ir as pabandysiu pasirodyti savo pirmuosius blyniukus
Cia pirmasis
Papildyta:
Cia antrasis
Papildyta:
Cia trecias darbelis
Papildyta:
O cia vakaryktis blyniukas
Papildyta:
Labai aciu visoms merginoms uz patarimus idejas ir t.t. Bus saunios dovaneles sventem .O kaip azartas sueme su siais dalykeliais norisi daryti ir daryti juos
Cia pirmasis
Papildyta:
Cia antrasis
Papildyta:
Cia trecias darbelis
Papildyta:
O cia vakaryktis blyniukas
Papildyta:
Labai aciu visoms merginoms uz patarimus idejas ir t.t. Bus saunios dovaneles sventem .O kaip azartas sueme su siais dalykeliais norisi daryti ir daryti juos
Laba diena
aciu merginos, as net , ir jusu visu darbeliai grazus
as saldainiukus lipdau (net nezinau kaip papasakot ) nuo apacios viena salia kito, kad nesigautu tarpeliu ir istiesinu pries lipdant ta popierelio krasta kuris buna isorej ir taip iki virsaus
nieko neradau internete apie siuos saldainius, tai nuorodos nebus , ant popierelio raso ''Pieniska karamele'' (man jos labai skanios )
aciu merginos, as net , ir jusu visu darbeliai grazus
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2009 12 21, 21:09)
Jurg@ nu tavo drabeliai tai labai jau idialus , bet nesuprantu kaip tu padarai ant butelio kad gaunasi kaip backute o as dariau jau kelias eglutes ant butelio is bambonkiu nu man gaunasi kaip eglute, o noreciau kad iseitu kaip backute
as saldainiukus lipdau (net nezinau kaip papasakot ) nuo apacios viena salia kito, kad nesigautu tarpeliu ir istiesinu pries lipdant ta popierelio krasta kuris buna isorej ir taip iki virsaus
QUOTE(neramuole @ 2009 12 21, 22:47)
jurga, darbeliai super, prasau brukstelk kokius saldainiukus naudojai, atrodo tai labai labai graziai
nieko neradau internete apie siuos saldainius, tai nuorodos nebus , ant popierelio raso ''Pieniska karamele'' (man jos labai skanios )
siemet mano paskutinis darbelis ir tas bus skirtas dovanu
sekmes kuryboje mergaites
rodau dar viena medeli