Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Mano bandymas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 07, 21:04)
SOS!!!!
kai dariau eglutes ant butelio, tai viskas buvo greita ir paprasta... Šiandien norėjau padaryti saldainių medį ant oazės, ir niekaip man tie saldainiai nesilaiko, krenta sad.gif gal klijai perkaršti???
Padėkit  4u.gif

Aš naudoju oazę sausoms puokštėms - rudą. Kad klijai geriau laikytų dar apsuku oazę lipnia juostą, o KARALYSTĖ ( saldainių profė) sakė, kad oazę dar apklijuoja folija. smile.gif Man apklijavus oazę lipnia juosta - saldainiai puikiai laiko. be to taupymo sumetimais karkasą darau iš žurnalų lapų kuriuos klijuoju lipnia juosta ir viskas būna ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 21:52)
Mano bandymas  ax.gif

OHO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SUPER wub.gif wub.gif wub.gif
Kiek kg saldainių sudėjai , kad taip įspūdingai atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 23:52)
Mano bandymas  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif

QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:12)
Aš naudoju oazę sausoms puokštėms - rudą. Kad klijai geriau laikytų dar apsuku oazę lipnia juostą, o KARALYSTĖ ( saldainių profė) sakė, kad oazę dar apklijuoja folija.  smile.gif  Man apklijavus oazę lipnia juosta - saldainiai puikiai laiko. be to  taupymo sumetimais karkasą darau iš žurnalų lapų kuriuos klijuoju lipnia juosta ir viskas būna ok thumbup.gif
Papildyta:
OHO  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  SUPER  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aišku, labai ačiū smile.gif
mano oazė žalia... šiaip taip klijuoju, bet turbūt ardysiu ir pasinaudosiu patarimais wink.gif nes reiks apie 160km vežti, tai gali nieko iš mano medelio nelikti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:12)

OHO  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  SUPER  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif Apie 2,5 kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 00:14)
Labai gražu  thumbup.gif

aciuks.gif Tik dar kotą reikės apvynioti, nes nuotraukoje visi trūkumai matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 07, 22:14)
Labai gražu  thumbup.gif
mano oazė žalia... šiaip taip klijuoju, bet turbūt ardysiu ir pasinaudosiu patarimais wink.gif nes reiks apie 160km vežti, tai gali nieko iš mano medelio nelikti... tongue.gif

Mano patarimas - perdaryk smile.gif , nes gali ir neatlaikyti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 22:26)
Ačiū  4u.gif Apie 2,5 kg ax.gif
Papildyta:

aciuks.gif Tik dar kotą reikės apvynioti, nes nuotraukoje visi trūkumai matosi  blush2.gif

O man tai kotas visai gražus ir aš sakau reiks prisirinkus gražesnių šakų darytiu naturalius kotus - bent jau man tai tavo medelio kotas be priekaištų thumbup.gif
Atsakyti

aciuks.gif Tik dar kotą reikės apvynioti, nes nuotraukoje visi trūkumai matosi blush2.gif
[/quote]

o as ji nudazyciau baltai tada butu vientisa spalvine gama. ir butu labai stilingas medelis ax.gif

o del neklijuojanciu kliju.. gali buti.. man pvz. visai nepatinka balti klijai jie ir brangesni ir kiek vargo kol jie priklijuoja... o i zale oaze gal labiau smaigstyt apsimoka.. g.gif
nors man patogiausia ant kalediniu burbulu klijuot.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 23:52)
Mano bandymas  ax.gif

user posted image

Labai grazu tikrai valentiniska taip wub.gif

o cia mano kaledinis buvo blush2.gif saldainiu medelis
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 00:14)
Labai gražu  thumbup.gif

saldainiu medelius as darau ne ant oazes o ant makroflekso pusto burbulo, apipjaustau kad butu apvalesnis, sustingsta, dedu ant koto ir klijuoju karstais klijais, tikrai gerai laikosi (tvirtai) esu garantuota kad atlaikytu toki atstuma biggrin.gif
Atsakyti
Į žalią oazę tai jau tikrai geriau smaigstyti nei klijuoti su karštais klijais. Bet jei toli vežti tai gali būti sudėtinga (teko patirti ax.gif ), gali kotelio pagaliukai nuo kratymosi kiaurai išlysti per oaze-tai geriausia susmaigstytą galvą saldainiais atskirai vežti nuo vazonelio su koteliu ir atvykus i vieta uzsideti 4u.gif tai tiek 4u.gif

user posted image

Atsakyti
cia mano pirmagimis ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=tinulkaxx,2010 02 08, 15:28]

koks vasariskas ir siltas vacation4.gif labai grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 08, 00:26)
aciuks.gif Tik dar kotą reikės apvynioti, nes nuotraukoje visi trūkumai matosi  blush2.gif

Aš kur dabar darau tai paliksiu natūralų kotą, tik truputį papuošiu wink.gif

QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:50)
Mano patarimas - perdaryk smile.gif , nes gali ir neatlaikyti  smile.gif

drinks_cheers.gif jau pradėjau renovacijos darbus lotuliukas.gif

QUOTE(tastyte @ 2010 02 08, 13:28)
saldainiu medelius as darau ne ant oazes o ant makroflekso pusto burbulo, apipjaustau kad butu apvalesnis, sustingsta, dedu ant koto ir klijuoju karstais klijais, tikrai gerai laikosi (tvirtai) esu garantuota kad atlaikytu toki atstuma  biggrin.gif

aš šį kartą lipnia juosta apsukau, kolkas thumbup.gif

QUOTE(tinulkaxx @ 2010 02 08, 16:28)

thumbup.gif labai nuotaikingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 02 08, 14:28)

thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti