Mano bandymas
QUOTE(medlink @ 2010 02 07, 21:04)
SOS!!!!
kai dariau eglutes ant butelio, tai viskas buvo greita ir paprasta... Šiandien norėjau padaryti saldainių medį ant oazės, ir niekaip man tie saldainiai nesilaiko, krenta gal klijai perkaršti???
Padėkit
kai dariau eglutes ant butelio, tai viskas buvo greita ir paprasta... Šiandien norėjau padaryti saldainių medį ant oazės, ir niekaip man tie saldainiai nesilaiko, krenta gal klijai perkaršti???
Padėkit
Aš naudoju oazę sausoms puokštėms - rudą. Kad klijai geriau laikytų dar apsuku oazę lipnia juostą, o KARALYSTĖ ( saldainių profė) sakė, kad oazę dar apklijuoja folija. Man apklijavus oazę lipnia juosta - saldainiai puikiai laiko. be to taupymo sumetimais karkasą darau iš žurnalų lapų kuriuos klijuoju lipnia juosta ir viskas būna ok
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 21:52)
Mano bandymas
OHO SUPER
Kiek kg saldainių sudėjai , kad taip įspūdingai atrodo?
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 23:52)
Mano bandymas
Labai gražu
QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:12)
Aš naudoju oazę sausoms puokštėms - rudą. Kad klijai geriau laikytų dar apsuku oazę lipnia juostą, o KARALYSTĖ ( saldainių profė) sakė, kad oazę dar apklijuoja folija. Man apklijavus oazę lipnia juosta - saldainiai puikiai laiko. be to taupymo sumetimais karkasą darau iš žurnalų lapų kuriuos klijuoju lipnia juosta ir viskas būna ok
Papildyta:
OHO SUPER
Papildyta:
OHO SUPER
Aišku, labai ačiū
mano oazė žalia... šiaip taip klijuoju, bet turbūt ardysiu ir pasinaudosiu patarimais nes reiks apie 160km vežti, tai gali nieko iš mano medelio nelikti...
QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:12)
Ačiū Apie 2,5 kg
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 00:14)
Labai gražu
Tik dar kotą reikės apvynioti, nes nuotraukoje visi trūkumai matosi
QUOTE(medlink @ 2010 02 07, 22:14)
Labai gražu
Aišku, labai ačiū
mano oazė žalia... šiaip taip klijuoju, bet turbūt ardysiu ir pasinaudosiu patarimais nes reiks apie 160km vežti, tai gali nieko iš mano medelio nelikti...
Aišku, labai ačiū
Mano patarimas - perdaryk , nes gali ir neatlaikyti
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 22:26)
Ačiū Apie 2,5 kg
Papildyta:
Papildyta:
O man tai kotas visai gražus ir aš sakau reiks prisirinkus gražesnių šakų darytiu naturalius kotus - bent jau man tai tavo medelio kotas be priekaištų
[/quote]
o as ji nudazyciau baltai tada butu vientisa spalvine gama. ir butu labai stilingas medelis
o del neklijuojanciu kliju.. gali buti.. man pvz. visai nepatinka balti klijai jie ir brangesni ir kiek vargo kol jie priklijuoja... o i zale oaze gal labiau smaigstyt apsimoka..
nors man patogiausia ant kalediniu burbulu klijuot..
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 23:52)
Labai grazu tikrai valentiniska taip
o cia mano kaledinis buvo saldainiu medelis
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 00:14)
Labai gražu
Aišku, labai ačiū
Aišku, labai ačiū
saldainiu medelius as darau ne ant oazes o ant makroflekso pusto burbulo, apipjaustau kad butu apvalesnis, sustingsta, dedu ant koto ir klijuoju karstais klijais, tikrai gerai laikosi (tvirtai) esu garantuota kad atlaikytu toki atstuma
Į žalią oazę tai jau tikrai geriau smaigstyti nei klijuoti su karštais klijais. Bet jei toli vežti tai gali būti sudėtinga (teko patirti ), gali kotelio pagaliukai nuo kratymosi kiaurai išlysti per oaze-tai geriausia susmaigstytą galvą saldainiais atskirai vežti nuo vazonelio su koteliu ir atvykus i vieta uzsideti tai tiek
[quote=tinulkaxx,2010 02 08, 15:28]
koks vasariskas ir siltas labai grazus
koks vasariskas ir siltas labai grazus
QUOTE(jediara @ 2010 02 08, 00:26)
Aš kur dabar darau tai paliksiu natūralų kotą, tik truputį papuošiu
QUOTE(genovaite @ 2010 02 08, 00:50)
Mano patarimas - perdaryk , nes gali ir neatlaikyti
jau pradėjau renovacijos darbus
QUOTE(tastyte @ 2010 02 08, 13:28)
saldainiu medelius as darau ne ant oazes o ant makroflekso pusto burbulo, apipjaustau kad butu apvalesnis, sustingsta, dedu ant koto ir klijuoju karstais klijais, tikrai gerai laikosi (tvirtai) esu garantuota kad atlaikytu toki atstuma
aš šį kartą lipnia juosta apsukau, kolkas
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 02 08, 16:28)
cia mano pirmagimis
labai nuotaikingas
QUOTE(tinulkaxx @ 2010 02 08, 14:28)
cia mano pirmagimis