Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pasiskolinau įdėja iš kažkurios mergaitės ax.gif

user posted image user posted image
Iš mini saldainiukų Ūgis vos 20 cm smile.gif

Valentininiai ax.gif
Atsakyti
Labai faini "miniukai" thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
nu atiduodu jūsų teismui savo pirmajį medelį.

kaip ir minejau vazonelį turėjau likusi nuo vestuviu (bene 4 metus išsaugojau, kol atėjo laikas panaudoti) tad jo pati netvirtinau blush2.gif
Dabar derybos vyksta su dukryte kur statyti tą medį biggrin.gif ji nori,kad būtų jos kambary, bet įtariu kas po to liktų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 06 vasario 2010 - 20:31
QUOTE(natur @ 2010 02 06, 20:27)
Labas vakaras,
nu atiduodu jūsų teismui savo pirmajį medelį.

kaip ir minejau vazonelį turėjau likusi nuo vestuviu (bene 4 metus išsaugojau, kol atėjo laikas panaudoti) tad jo pati netvirtinau blush2.gif
Dabar derybos vyksta su dukryte kur statyti tą medį  biggrin.gif ji nori,kad būtų jos kambary, bet įtariu kas po to liktų  lotuliukas.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai pavasariškas
Atsakyti
aciu už palaikyma smile.gif

merginos nu man nepavyksta niekaip su gipso misiniu susidraugauti. Jau maniau bandysiu kt.vazoneli (vazonėlis keramikinis be skylutes apacioje) dar ir valentino diena ant nosies, bet dabar ar nebus man per skystas misinys. Kas galit pasakyt koks gipso/vandens santykis blush2.gif
ačiū
Atsakyti
Na aš tai iš akies, bet darau tokį pokietį jau.
Atsakyti
per nakti stovėjęs mišinys man šį kartą nesukietejo lotuliukas.gif mečiau i kibirą ir užmaisiau naujo, dabar ziuresiu kas gausis
Atsakyti
Tai labai skysta padarėt g.gif na aš tai darau tokį, kad pvz .:su šaukštu jau nebepamaišysi, per sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 02 07, 13:34)
per nakti stovėjęs mišinys man šį kartą nesukietejo lotuliukas.gif mečiau i kibirą ir užmaisiau naujo, dabar ziuresiu kas gausis

jei nesigauna su normaliu gipsu, pirk su tvarsciu..aptvarstysi kota uzdzius ir dar priklijuosi. uztvirtinsi su akmenimis ir bus tvarka..

arba galima tik su akmenim priklijuot.. pritvirtint.. yra daug varijantu nereikia, uzsikabinti uz vienos technikos ir jos laikytis. Eksperimentuok wink.gif Ir rasi sau patogiausia gamybos - kurimo buda mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:

nesigauna medelis daryk kruma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liule: 07 vasario 2010 - 14:04
QUOTE(genovaite @ 2010 02 05, 22:38)
user posted image

Pasiskolinau įdėja iš kažkurios mergaitės  ax.gif

Iš mini saldainiukų Ūgis vos 20 cm smile.gif

Valentininiai  ax.gif

labai grazus medeliai thumbup.gif
Atsakyti
SOS!!!!
kai dariau eglutes ant butelio, tai viskas buvo greita ir paprasta... Šiandien norėjau padaryti saldainių medį ant oazės, ir niekaip man tie saldainiai nesilaiko, krenta sad.gif gal klijai perkaršti???
Padėkit 4u.gif
Atsakyti