Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(Liule @ 2010 01 31, 10:06)
o del triufeliu tai jau anksciau minejau, kad reikia sluksniuot 2 aukstais.. tada  thumbup.gif  varijanats.. ir daugiau saldainiu sueina ir graziau, bent man..  ax.gif

KAŽKĄ BŪSIU PRALEIDUS.... blush2.gif KAIP SLUOKSNIUOTI 2 AUKŠTAIS, GAL PRIMINTUM?
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 02 01, 14:07)
KAŽKĄ BŪSIU PRALEIDUS....  blush2.gif  KAIP SLUOKSNIUOTI 2 AUKŠTAIS, GAL PRIMINTUM?

Apklijuoji trufeliais burbula, svarbiausia nesinervuoti, kad tarpai lieka ir pasistengti, kad tie tarpai liktu vienodi.. nes kiek vertus kiek pavertus jie vis tiek liks..esme kuo vienodziau juos suklijuot..ir kai baigiai klijuot burbula, apklijuoji triufeliais tuos tarpus.. dedi 1 triufeli ant kitu triufeliu sieneliu....tada tokia zvaigzdute grazi gaunasi.... wub.gif jeigu iseina tvarkingai padaryti.

kitos, kiek maciau, daro kitaip truputi.. vienas triufeli aukstyn, kitas zemyn.. bet tada retos virsuneles gaunasi.. ir dar beda gali buti, tuos triufelius zemyn priklijuotus islupent po to.. nes kai as juos zemyn uzklijuoju.. jau niekaip neatlupsi.. o kai kurie triufeliniai sldn lupasi is vienos puses.. va tada beda, jei ta puse priklijuota.. Reika atidziai rinktis sldn.

tikiuosi aiskiai paaiskinau ax.gif

Atsakyti
Manieji medeliai 4u.gif ax.gif
http://www.ipix.lt/desc/69324426/
Atsakyti
[quote=Nansy,2010 02 01, 16:19]

faina ideja su stikliukais drinks_cheers.gif .. man seniai kirbejo pazureti, kaip su jais atrodo 4u.gif tik i siurprizo medeli nedeciau drugeliu ir useliu.. man jis ir taip margutis grazus, o per marguma kito dekoro nesimato..
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2010 02 01, 12:54)
genovaite, neįsiskaitei į žinutę  smile.gif  mirksiukas.gif , ne aš dariau, rašiau, kad internetinis variantas čia  4u.gif

Ot tai žioplė, matomai akys nuo kompo baigia išvarvėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks mažinti spoksojimą į kompą smile.gif

Bet eglutė vistiek graži thumbup.gif niekada nemaišau saldainių spalvų, bet čia gerai atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nansy @ 2010 02 01, 15:19)

Aš tai prie tų kitų saldainių nedėčiau siurprizo saldainių ax.gif bet įdėja puošti akmenukais - super thumbup.gif visumoj medeliai nuotaikingi ir tas margiukas ir kitas ( spalvytė popierėlių man patinka) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 01 vasario 2010 - 19:41
kaip visada neuzsuk o grozybiu pridariusios 4u.gif
Atsakyti
o čia mano :

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 02 02, 20:44)
o čia mano :

Skanūs medeliai mirksiukas.gif bet man lygtais mažoka saldainių viršūnėj ( ypač tų žalių, nes labai jau jie skanūs lotuliukas.gif ) Tikiuosi juokus supranti. mirksiukas.gif O jei rimtai tai gražu thumbup.gif
Atsakyti
laba diena merginos,
norejau ir as pasidaryti saldainiu medeli ir nepavyko. pats pirmas bandymas ir nesekmingas.
Nusipirkau keramikini vazoneli, pagaliuka apdroziau kad galeciau istatyti i vazonelio apacioje esancia skylute ir maziau svirduliuotu ir pasidariau gipso misini. uzpyliau vazonelio tustuma, po keliu min. isgirdau pokstelejima. nepatikejau is kur garsas sklinda tik priejus pamaciau truko vazonelio visas sonas doh.gif

kodel man taip nutiko? gal to gipso misinio reikia pilti maziau nei puse vazonelio, gal jo per daug ar blogai kad uzkimsau skytute esancia vazonelio apacioj?

klausima kadaise jau buvo toki pas jus temelej uzdavusi viena mergina, bet atsakymo taip ir neradau.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 02 03, 16:02)
laba diena merginos,
norejau ir as pasidaryti saldainiu medeli ir nepavyko. pats pirmas bandymas ir nesekmingas.
Nusipirkau keramikini vazoneli, pagaliuka apdroziau kad galeciau istatyti i vazonelio apacioje esancia skylute ir maziau svirduliuotu ir pasidariau gipso misini. uzpyliau vazonelio tustuma, po keliu min. isgirdau pokstelejima. nepatikejau is kur garsas sklinda tik priejus pamaciau truko vazonelio visas sonas doh.gif

kodel man taip nutiko? gal to gipso misinio reikia pilti maziau nei puse vazonelio, gal jo per daug ar blogai kad uzkimsau skytute esancia vazonelio apacioj?

klausima kadaise jau buvo toki pas jus temelej uzdavusi viena mergina, bet atsakymo taip ir neradau.

ačiū 4u.gif

Aš kai darau medelį tai naudoju plastikinius vazonėlius ir viskas būna smile.gif ok, o kai naudoju keramikinį vazonėlį - tai pilu skystesnį gipso mišinį ( naudoju vazonėlius be skylučių) lyg šiol nėra skilęs nei vienas vazonėlis ar indelis , tik ilgiau gipsas stingsta. Vazonėlių nieka nepripilu sklidinų, o ant viršaus dedu putų polistirolo sluoksnį ( man kažkaip gražiau plaušas atrodo ant balto pagrindo, bet čia tik mano nuomonė) smile.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 03 vasario 2010 - 16:19
cia mano pirmas blynas smile.gif
user posted image

o cia ne medelis mano darytas, bet vistiek is saldainiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

P.S. atsiprasau uz foto kokybe, fotika buvau paskolinus, tai teko telefonu fotkinti ax.gif

oj dar ir foto didziausias idejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(natur @ 2010 02 03, 17:02)
laba diena merginos,

ačiū 4u.gif

siulyciau gipso nepilti..
as MB paprasiau kad medeli prie vazono prisuktu medvarsciu per ta skylute, o kad stabiliai stovetu skaldos pripyliau, sunkokas, bet man taip paprasciau ir patikimiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `bamba: 03 vasario 2010 - 16:43
QUOTE(natur @ 2010 02 03, 16:02)
laba diena merginos,

ačiū 4u.gif

Svarbiausiai nenusimink ir bandyk toliau mirksiukas.gif Sutinku su genovaite, kad isgelbeti nuo vazoneliu skilimo gali skystesnis gipso misinys drinks_cheers.gif Man padeda tai kad i vazoneli pridedu priglamzyto popieriaus ir tada uzpilu misiniu ax.gif Taip ir misinio susitaupo ir vazonelis lieka sveikas, teko ne viena suskaldyti blush2.gif Tik popieriaus nepagailekit mirksiukas.gif

Mano saldainiu medeliai
Atsakyti