Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

o as esu uz ivairove tongue.gif , kuo skirtingesni medeliai tuo graziau ir idomiau.. Jei visos darytume vienodus medelius butu NEIDOMU!!!!

drinks_cheers.gif O TOBULUMUI RiBU NERA!!!!
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 30, 16:33)
o as esu uz ivairove  tongue.gif , kuo skirtingesni medeliai tuo graziau ir idomiau.. Jei visos darytume vienodus medelius butu NEIDOMU!!!!

vat as airgi labai dziaugiuosi, kad visos gaminame tokius skirtingus medelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simuciuke @ 2010 01 30, 15:39)
vat as airgi labai dziaugiuosi, kad visos gaminame tokius skirtingus medelius  mirksiukas.gif

o dar kai pasiziuri, kad visos apsiprekinam tose paciose parduotuvese.. ir is tu paciu medziagu, sukurt kazka ipatingo ir issiskirt is kitu nera paprasta... doh.gif
Atsakyti
Dėl įvairovės linksmiau biggrin.gif , prašom internetinis variantas ale "mano vaikai ėjo velykauti, tai va iš nesuvalgytų saldainių pagaminau", na tikrai įvairovės čia netrūksta biggrin.gif bigsmile.gif , pagirkit, kam gražu bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

Gal kartais geriau neišsiskirt, nei išsiskirt va taip smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2010 01 30, 16:07)
Dėl įvairovės linksmiau  biggrin.gif , prašom internetinis variantas ale "mano vaikai ėjo velykauti, tai va iš nesuvalgytų saldainių pagaminau", na tikrai įvairovės čia netrūksta  biggrin.gif  bigsmile.gif , pagirkit, kam gražu  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gal kartais geriau neišsiskirt, nei išsiskirt va taip  smile.gif  mirksiukas.gif

Skoniui draugo nerasi.. bet netgi toks "sedevras" yra idomus.. priklauso kokia proga ji darei.. jei neissiskyrei is kitu, kam is vis daryt? Vidutinybes uzknisa.. ir buti kaip visi irgi knisa.. todel kai visi suruge reikia sypsotis mirksiukas.gif

Atsakyti

QUOTE(Liule @ 2010 01 30, 15:30)
  jei neissiskyrei is kitu, kam is vis daryt?
..................
buti kaip visi irgi knisa..

Liule, tai juk būtent ir pagyriau jurg@ darbelį, išsiskyrusį iš kitų, mano akimis smile.gif , ir motyvavau, kodėl jis man patiko smile.gif Visada lengviausia įkelt šypsenėlę " thumbup.gif" ir neparašyt, kuo patiko, nes jei tikrai nuoširdžiai patinka, žinai kodėl taip yra (spalvos suderintos, idėja įdomi, nematyta forma ir t.t.), o ne tiesiog formalus mandagumas, po to neretai įkeliant savo darbą smile.gif

Nei viena mergaitė nepasiūlė daryt būtent taip ar kitaip mirksiukas.gif , nereikia kiekvieno posto sau taikyt cool.gif , tiesiog norėjosi pagirti kitokį darbelį wub.gif wub.gif

.........................

Perverskim temą ir paskaičiuokim, kiek yra tokio tipo darbų (vienetai), kaip išskyriau, o kiek panašių (blizga, "penki drugeliai", bantas, kvietkas ir....) ir ar po to dar atsimenam jų autores smile.gif ..

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
aciu pagyrusioms 4u.gif malonu, kad patinka mano darbeliai, bet noreciau ir kritikos sulaukti mirksiukas.gif
QUOTE(Liule @ 2010 01 30, 15:33)
o as esu uz ivairove  tongue.gif , kuo skirtingesni medeliai tuo graziau ir idomiau.. Jei visos darytume vienodus medelius butu NEIDOMU!!!!

as taip pat uz ivairove, nukopinti lengva ir nebeidomu, smagiausia, kai reik sukti galva, kaip padaryti, kad butu pigu ir grazu, vaikstai po parde ir galvoji ka su kuo derinti, kokie papuosimai tiktu, as tiek minciu visokiu turiu, bet negaliu ju igyvendinti, vienintele problema, kad ne viska geliu parduotuvese parduoda doh.gif , o jos ten tokiu fainu dalykeliu turi smile.gif
Yra SM viena mergina daranti medelius, tai vat jos man patys graziausi, patys mieliausi wub.gif

pavyzdziui, as labai nemegstu daryti is visokiu triufeliniu saldainiu, man jie per greitai pasidaro, ir saldainiu mazai susideda, o tos vadinamos ''bambonkes'' - labai tinka blush2.gif
Atsakyti
jau tiek prigaminot thumbup.gif

jurga@ man asmeniskai ir labai patinka is bambonkiu kazkodel o mano namiskem schmoll.gif
Atsakyti
Jurgos darbai man is vis nerealus, as del to net nesiginciju.. lenkiu galva pries ja.. ypac pries zydriuka.. nors galetum ir daugiau savo darbeliu parodyt..sitas zydriukas kiek pamenu jau senokai saulute isvydo ax.gif

Del originalumo dar labai pradziugino ir pasitemti privercia kur futbolo kamuoli padare...

o vat su tom parduotuvem tai beda.. kadangi kaip jau anksciau minejo, ner baisiau uz prastos kokybes dirbtines gelias, pabandyk rast kokybisku, o dar ir nebrangiu.. ideju pas visas kirba.. drinks_cheers.gif pas man viena ideja kita veja.. tik viskas kaip visad i manius remiasi.. visgi liga ganetinai brangi lotuliukas.gif ir visu ideju is kart neigyvendinsi.. o dar subrandint reikia.. ispuoselet, kad galutinis varijantas butu uzbaigtas ir tobulas..

del bonbunkiu ir triufeliu... gminanciom bonbonkes zinoma dekingesne kurybine medziaga, bet visi dovanu laukia sokoladiniu saldainiu.. o ir i vestuves ne visada bonbonkiu atnesi, beje paskaiciavus.. ar tu sudedi 4 kg. banbonkiu ar 1kg. sokoladiniu saldainiu + dekoro detrales.. o dekora visos dedam.. ir visom tai kainuoja.. savikaina gaunasi beveik tokia pati...

o del triufeliu tai jau anksciau minejau, kad reikia sluksniuot 2 aukstais.. tada thumbup.gif varijanats.. ir daugiau saldainiu sueina ir graziau, bent man.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 31, 11:06)

del bonbunkiu ir triufeliu...  gminanciom bonbonkes zinoma dekingesne kurybine medziaga, bet visi dovanu laukia sokoladiniu saldainiu.. o ir i vestuves ne visada bonbonkiu atnesi, beje paskaiciavus.. ar tu sudedi 4 kg. banbonkiu ar 1kg. sokoladiniu saldainiu + dekoro detrales.. o dekora visos dedam.. ir visom tai kainuoja.. savikaina gaunasi beveik tokia pati...

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif - į svečius "bonbonkių" tikrai nesinori neštis schmoll.gif
Atsakyti
[quote=LT saulele,2010 01 30, 15:07]
Dėl įvairovės linksmiau biggrin.gif , prašom internetinis variantas ale "mano vaikai ėjo velykauti, tai va iš nesuvalgytų saldainių pagaminau", na tikrai įvairovės čia netrūksta biggrin.gif bigsmile.gif , pagirkit, kam gražu bigsmile.gif bigsmile.gif

Eglutė tikrai simpatiška ( tikrai giriu ne iš mandagumo ) tik keista kai velykoms daryta - man tai labiau naujus metus primena lotuliukas.gif
Dar klausimėlį turiu - o pagrindui ką naudojai, kad tokia taisyklinga gavosi ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 02 01, 00:19)
keista kai velykoms daryta - man tai labiau naujus metus primena  lotuliukas.gif 

genovaite, neįsiskaitei į žinutę smile.gif mirksiukas.gif , ne aš dariau, rašiau, kad internetinis variantas čia 4u.gif
Atsakyti