Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

sakykit kiek į gipsą vandens reikia?
Atsakyti

Nesugalvojau kaip paslept tarpelius burbulo,gal kam kils kokiu minciu,butu gerai kad pasidalintumete blush2.gif
[/quote]

I tarpelius iklijuok mazesnius saldainius. Pvz prie siu saldainiu neblogai ziurisi mini griliazas, nes ir popieriuku spalvos turi panasumu
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2010 01 29, 13:43)
Stai ir mano naujas medelis ax.gif
user posted image
Papildyta:
Nesugalvojau kaip paslept tarpelius burbulo,gal kam kils kokiu minciu,butu gerai kad pasidalintumete blush2.gif

labai grazus medelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 01 29, 13:52)
sakykit kiek į gipsą vandens reikia?

Aš tai pilu ant nuomonės, kai darau į plastikinį vazonėlį tai pilu mažiau ir darau tirštesnį gipsą ( greičiau sustingsta). Na, o kai darau į molinį - tai pilu daugiau , kad skystesnis būtų, nes kitaip skyla vazoniukas verysad.gif
Atsakyti
jurg@, Laura26 - labai gražūs medeliai thumbup.gif
Atsakyti
stai mano pirmi vestuviniu medeliu varijantai.
http://public.fotki....y-of-k-151.html
http://public.fotki....y-of-k-164.html

o del tarpu irgi beda turejau, tai issprendziau klijuojant antra auksta.. ant negraziu tarpu... tapo tokie pukuotukai...
Papildyta:
o kur jus susiperkat floristiius elementus? Gal zinot koki pigu taskeli? ax.gif ir kad kokybiski butu..
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 30, 11:17)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 30, 13:17)

Gražu wub.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinimus 4u.gif
Atsakyti
Nusižengsiu taisyklėm ir leisiu sau pacituot nuotrauką bigsmile.gif , nes tiesiog gera išvysti skoningą, neperkrautą darbą, puikų pavyzdį "kai mažiau yra tikrai geriau" good.gif good.gif didis.gif

QUOTE(jurg@ @ 2010 01 28, 11:11)

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2010 01 30, 11:33)
Nusižengsiu taisyklėm ir leisiu sau pacituot nuotrauką  bigsmile.gif , nes tiesiog gera išvysti skoningą, neperkrautą darbą, puikų pavyzdį "kai mažiau yra tikrai geriau"  good.gif  good.gif  didis.gif

pritariu thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2010 01 30, 12:33)
Nusižengsiu taisyklėm ir leisiu sau pacituot nuotrauką  bigsmile.gif , nes tiesiog gera išvysti skoningą, neperkrautą darbą, puikų pavyzdį "kai mažiau yra tikrai geriau"  good.gif  good.gif  didis.gif

Man irgi tie medeliai gražūs tuom, kad jie iš saldainių, tos gėlytės sugadina visa "paskirties grožį", tiesiog nemėgstu dirbtinių gėlių...
Atsakyti