Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(genovaite @ 2010 01 27, 21:43)

fantastiški
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 01 28, 11:23)
o gal vestuvininkams kas pavyzdukų turit?

ryt bus du gatavi medeliai.. vienas bus laisvas jeigu ka mirksiukas.gif butinai pasirodysiu.. tongue.gif

o man is virsaus paprasciau klijuot. Anksciau irgi buvau likus nesuprasta, kai apie tai uzsiminiau.. bet jei kitom patogu klijuot is apacios tegu daro kaip jom geriau.. as tik uz klijavima is virsaus!!!!! nes nulikusios sakos ne kaip man asocijuojasi.. visgi medzio sakos turi ziureti virsun ir nesti laime.. 4u.gif kad butu garantuotas geros noutaikos ir energijos uztaisas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 01 28, 00:04)
Maniskiai irgi be tarpeliu gaunas. Bet ir saldainiu man visuomet virs kg. dazniausiai net arti dvieju iseina matyt todel  lotuliukas.gif Cia kalbu apie maza medeli. Dideliam is dvieju burbulu esu sunaudoju 3,8 kg. ir kitam 1,2 kg. saldainiu, bet tas jau apie 70 cm. aukscio  ax.gif Gal reikes ir man reciau juos deliot, bet norisi pilnavidurio grazaus burbulo, o grazus man tik kai saldainiai vienas prie kito  biggrin.gif  doh.gif

Reciau nedeliokit schmoll.gif , pilnaviduriai grazesni drinks_cheers.gif
i sita sulipdziau virs 3kg
user posted image

o cia beveik 4kg
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Liule @ 2010 01 28, 11:54)
o man is virsaus paprasciau klijuot. Anksciau irgi buvau likus nesuprasta, kai apie tai uzsiminiau.. bet jei kitom patogu klijuot is apacios tegu daro kaip jom geriau.. as tik uz klijavima is virsaus!!!!! nes nulikusios sakos ne kaip man asocijuojasi.. visgi medzio sakos turi ziureti virsun ir nesti laime..  4u.gif kad butu garantuotas geros noutaikos ir energijos uztaisas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif radau bendraminte valio thumbup.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na paskutiniu medeliu spalvos labai geros.Ir tikrai teisybe, kad pilnaviduriai grazesni.Dabar kur darau tai labai arti viena kito klijuoju ir daug graziau ziurisi, o be to galiukas mazas tai lengviau paputimas gaunasi.
Beje tos melynos rozytes raku darbo ar pirktines?

Idomiai skamba klijavmimas ir virsaus.Reiks pabadyti, tik pasitikslinu:pradedat klijuoti nuo virsaus burbulo ir zemyn?O pats saldainis klijuojamas kaip: kaip normali L ar kaip apversta L.Tikiuosi aiskiai uzklausiau? blush2.gif
Atsakyti
Jurga, tas melynas antras medelis fantastiskas..ir pirmas grazus.. bet kai esu melynu spalvu fanatike.. tai man antrasis super thumbup.gif

o del pilnaviduriu sutinku.. labai grazu.. nors man dar pasitobulint su tokiais reikia blush2.gif
Atsakyti
Jurg@, super medeliai, va butent tokie ir man labiausiai patinka wub.gif Tik saldaiiu tai tokie reikalauja daug daug biggrin.gif bet grozis vertas tokiu auku wub.gif wub.gif

O del klijavimo as smaigstau is apacios, arba klijuoju. Smaigstant nelieka tos bedos, kad jie nusvyra ax.gif O klijuojant viena prie kito irgi ta beda atkrinta. Bent man nebuvo tokios bedos smile.gif
Atsakyti
Oi, mergytes, savaituke nebuvau pas jus uzsukusi, o jus jau tokiu medeliu cia prigaminot ! Super ! Tikrai greitai mokinates, saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 01 27, 23:37)
Aciu visoms uz pagyrimus  4u.gif O saldainiukus delioji ir taikai su kantrybe  ax.gif  ir klijuoji prie apvalaus pagrindo dugneliais i virsu mirksiukas.gif tiek cia to mokslo  biggrin.gif
mano saldainiu medeliai

QUOTE(jurg@ @ 2010 01 28, 11:11)

Labai grazus darbai wub.gif wub.gif
Atsakyti
jurga, labai grazus tas mėlynas, toks purus... 4u.gif
Atsakyti
[quote=jurg@,2010 01 28, 11:11]
Reciau nedeliokit schmoll.gif , pilnaviduriai grazesni drinks_cheers.gif
i sita sulipdziau virs 3kg
o cia beveik 4kg

Aš apšalus wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mirštu dėl mėlynos, bet labai fainas ir pirmas - kokie čia saldainiai? smile.gif

Atsakyti
ryt bus du gatavi medeliai.. vienas bus laisvas jeigu ka mirksiukas.gif butinai pasirodysiu.. tongue.gif

o kur pavyzdukai?
Atsakyti
Stai ir mano naujas medelis ax.gif
user posted image
Papildyta:
Nesugalvojau kaip paslept tarpelius burbulo,gal kam kils kokiu minciu,butu gerai kad pasidalintumete blush2.gif
Atsakyti