Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

del klijuotu sladainiu ir man kazkaip, klausimas iskyla.. del kliju poveikio.. bet visgi tai yra stabiliau.. o jei daraisi sau namie tokia atrakcija as irgi uz smaigstytus thumbup.gif o dar jei savo naminius gamintus prismaigstai is vis liuks thumbup.gif

odel formos dariau eksperimenta: viena burbula klijavau is apacios, kita is virsaus.. tai tas kuris is virsaus pradetas klijuoti graziai stovi pasiputes ir visi saldainiai ziuri i virsu, o tie kurie klijuoti is apacios..ir ziuri apacion.. doh.gif ir tokio vaizdo neturi rutulisko, kaip is virsaus pradeti klijuoti..
Atsakyti
Sveikutes
na jus ir saunuoles merginos, medeliai grazus thumbup.gif
Liule, labai geras pastebejimas del klijavimo nuo virsaus, saunu, kad pabandet ir nuo apacios, ir nuo virsaus, kuris budas jums lengvesnis?
mano visi medeliai daryti nuo virsaus, as jau buvau minejus, apie toki savo daryma, bet likau nesuprasta ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites. Galiu ir as dar patarima duot: jei saldainiukus klijuojat (gal cia greiciau bambonkem tinka) o paskui matot kad saldainiukai graziai negula dar galima pasistengti ir i tarpukus iklijuoti-tikrai situacija pagereja mirksiukas.gif

Mano saldainiu medeliai
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 01 27, 17:30)
Sveikutes mergaites. Galiu ir as dar patarima duot: jei saldainiukus klijuojat (gal cia greiciau bambonkem tinka) o paskui matot kad saldainiukai graziai negula dar galima pasistengti ir i tarpukus iklijuoti-tikrai situacija pagereja  mirksiukas.gif
Mano saldainiu medeliai

Grazus medeliai. Ypac patiko burbulai thumbup.gif Labai graziai atrodo ir tas futbolo kamuolys thumbup.gif
Papildyta:
Sveikutes mergaites. Galiu ir as dar patarima duot: jei saldainiukus klijuojat (gal cia greiciau bambonkem tinka) o paskui matot kad saldainiukai graziai negula dar galima pasistengti ir i tarpukus iklijuoti-tikrai situacija pagereja  mirksiukas.gif
Mano saldainiu medeliai

Grazus medeliai. Ypac patiko burbulai thumbup.gif Labai graziai atrodo ir tas futbolo kamuolys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 01 27, 19:30)
Mano saldainiu medeliai

Nuostabūs medeliai thumbup.gif O kaip tuos burbulų saldainius sudėlioji, kad gaunasi, kaip kamuolys? g.gif
Atsakyti
Mano saldainiu medeliai

Tikrai ne eiliniai medeliai...net ne medeliai o "skulptūros"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 27 sausio 2010 - 20:07
QUOTE(Rciukas @ 2010 01 27, 18:30)
Mano saldainiu medeliai

na i mano sulipintus tai tikrai be sansu ka nors iterpti, nes lipdant viena prie kito, tarpeliu nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ievosius,2010 01 27, 09:43]
Atejau ir as pasigirti savo pirmuoju medeliu...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesiog be žodžių

Papildyta:
Pasigirsiu ir aš savo " saldukais" ax.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 sausio 2010 - 23:07
QUOTE(genovaite @ 2010 01 27, 21:43)

Gal galite iš arčiau...labai norėčiau paragaut... thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 27 sausio 2010 - 22:58
QUOTE(jurg@ @ 2010 01 27, 20:16)
na i mano sulipintus tai tikrai be sansu ka nors iterpti, nes lipdant viena prie kito, tarpeliu nebelieka mirksiukas.gif

Maniskiai irgi be tarpeliu gaunas. Bet ir saldainiu man visuomet virs kg. dazniausiai net arti dvieju iseina matyt todel lotuliukas.gif Cia kalbu apie maza medeli. Dideliam is dvieju burbulu esu sunaudoju 3,8 kg. ir kitam 1,2 kg. saldainiu, bet tas jau apie 70 cm. aukscio ax.gif Gal reikes ir man reciau juos deliot, bet norisi pilnavidurio grazaus burbulo, o grazus man tik kai saldainiai vienas prie kito biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 27, 19:25)
Nuostabūs medeliai  thumbup.gif  O kaip tuos burbulų saldainius sudėlioji, kad gaunasi, kaip kamuolys? g.gif

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif O saldainiukus delioji ir taikai su kantrybe ax.gif ir klijuoji prie apvalaus pagrindo dugneliais i virsu mirksiukas.gif tiek cia to mokslo biggrin.gif

mano saldainiu medeliai
Atsakyti
o gal vestuvininkams kas pavyzdukų turit?
Atsakyti