Keliames i dekupazo tema
QUOTE(Liule @ 2010 01 26, 10:03)
Keliames i dekupazo tema
Nea...geriau toliau "garbiname" skanius saldainių medelius...
Garbint zinoma gerai, bet juos GAMINT dar sauniau.. dziugint kitus, o jau lukstent po to ir valgyt.. mmmmm....
man svarbiausia gamyboj, zmoniu reakcija kai jie pamato savo medeli.. uz tat kuo toliau tuo labiau stengies nustebinti
man svarbiausia gamyboj, zmoniu reakcija kai jie pamato savo medeli.. uz tat kuo toliau tuo labiau stengies nustebinti
QUOTE(amri @ 2010 01 25, 21:36)
Vauuuuu , labai gražu
Atejau ir as pasigirti savo pirmuoju medeliu...
Pagrinde visus medelius dariau is sokoladiniu saldaniu. Pakutini skirta paaugliukei jos prasymu dariau su kieta karamele ir ja jau teko klijuot prie burbulo. Na ir kas keisciausia labiau buvo ivertinti tie medziai prie kuriu saldainiai nebuvo priklijuoti, o ismeigti Nes su karstais klijais klijuoti saldainiai sunkiai nusilupa, dazniausiai lieka popierelis prilipes, o pasirodo ir paciam zmogui maloniau valgyti ne karstais klijais priklijuota saldaini. Gal kam pades mano tokia patitis
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 09:43)
saunus pirmas darbelis .bet gal mazoka saldainiu ,jie kazkaip gula
saldainiu nemazai, 3kg sudeta, bet va viena maza klaida yra padaryta.Labai ilgas popieriuko galiukas, reikejo man ji pakirpti siek tiek, nes va db kur darau is raketlio, trumpas galiukas, ir medelis graziai pasiputes, o ilgseni galiukai ir saldainiai sugula siek tiek.
Papildyta:
Nemanau kad yra reikalas plesyti tu saldainiu, juk jie graziai issivynioja ir medelis veliau gali likti namie kaip dekoracija.Beje smaigstant su pagaliukais visada islieka didesne tikimybe kad transportuojant nusimaus.
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 01 27, 12:49)
Pagrinde visus medelius dariau is sokoladiniu saldaniu. Pakutini skirta paaugliukei jos prasymu dariau su kieta karamele ir ja jau teko klijuot prie burbulo. Na ir kas keisciausia labiau buvo ivertinti tie medziai prie kuriu saldainiai nebuvo priklijuoti, o ismeigti Nes su karstais klijais klijuoti saldainiai sunkiai nusilupa, dazniausiai lieka popierelis prilipes, o pasirodo ir paciam zmogui maloniau valgyti ne karstais klijais priklijuota saldaini. Gal kam pades mano tokia patitis
Nemanau kad yra reikalas plesyti tu saldainiu, juk jie graziai issivynioja ir medelis veliau gali likti namie kaip dekoracija.Beje smaigstant su pagaliukais visada islieka didesne tikimybe kad transportuojant nusimaus.
gmm smaigstau as tik vaisiu medelius nes saldainius smaigstyti nea tikrai kai minejo jie nukrist gali ...
Papildyta:
o medelis super tikrai saldaineliai tikrai graziai dera
o as kazko aptingau gal saltis mane aptingino pradejau ir trecia diena stovi nebaigtas medelis
Papildyta:
o medelis super tikrai saldaineliai tikrai graziai dera
o as kazko aptingau gal saltis mane aptingino pradejau ir trecia diena stovi nebaigtas medelis
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 27, 13:47)
saldainiu nemazai, 3kg sudeta, bet va viena maza klaida yra padaryta.Labai ilgas popieriuko galiukas, reikejo man ji pakirpti siek tiek, nes va db kur darau is raketlio, trumpas galiukas, ir medelis graziai pasiputes, o ilgseni galiukai ir saldainiai sugula siek tiek.
Papildyta:
Papildyta:
Na matai kai viena sesute gavo susmaigstytus saldainius kita priklijuotus tai pasijaute minusai ir pliusai. O va kur buvo susmaigstyti saldainiai medelis jau buvo atnaujintas kelis kartus pacios mergytes. O kur klijuoti tai saldainiai islukstenti ir like popieriukai, bet atnaujinti jau neina to medelio. O ir vyresni zmones patikliau ziuri i neklijuotus saldainius. Bet vel cia tik mano pastebejimai, gal kuriai ir praves. O del stabilumo, maniskiai smaigstyti sekmingai vezti ir dovanoti, atlaike keliones gan puikiai.
Ir pas mane pacia namie stovi medelis ale vaza. Ateina svecias prie kavos saldainiu pasirasko. O as kai nusiskina saldainiai juos vis atnaujinu. Super atrodo, stala puosia ir originalu