Aciu visoms uz grazius atsiliepimus. Man ant sampes butelio isejo apie 50 triufeliniu saldainiu
As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu
Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi (klijavau karstais klijais)
Tik kazin, ar lengvai nusiims man jie dabar - kad naujus i ju vieta suklijuot?
Bet vistiek labai patenkinta - kad taip lengvai ir greitai pasisodino ir klijavosi (klijavau karstais klijais)
Sveikos, labai nuostabus visu darbai, bandysiu ir as
Susirinkau visa reikiama info is praitos temos ir pagalvojau ar nevertetu jo-vita7 pamokele visad kelti i pirma naujos temos puslapiuka, nes taip sauniai viskas parodyta aisku ir su nuotraukomis, aciu tau labai iskart naujai prisijungus viskas aisku kaip ant delno, tikrai gera ir vertinga pamoka, nes per daug nauju temu, ta pamokele liks uzmarstyje
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.
Idedu bent kopijuota jos teksta: (nemoku ikelti su nuotraukomis)
Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.
Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.
Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.
Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.
Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.
Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.
Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).
Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
Susirinkau visa reikiama info is praitos temos ir pagalvojau ar nevertetu jo-vita7 pamokele visad kelti i pirma naujos temos puslapiuka, nes taip sauniai viskas parodyta aisku ir su nuotraukomis, aciu tau labai iskart naujai prisijungus viskas aisku kaip ant delno, tikrai gera ir vertinga pamoka, nes per daug nauju temu, ta pamokele liks uzmarstyje
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.
Idedu bent kopijuota jos teksta: (nemoku ikelti su nuotraukomis)
Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.
Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.
Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.
Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.
Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.
Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.
Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).
Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
QUOTE(Oksana76 @ 2009 12 21, 07:53)
Jei klijavai ant oazes, tai lengvai jie nusilupa.
irgi dariau is zurnalu ir lipnios juosteles. bet viena pabandziau nutraukt - nusilupo.
Ir as jusu ikvepta graziu minciu susigundziau pasidaryti saldainiu medelius,tik nemoku iekelti foto i tema gal kas galetu pamokinti,kaip tai padaryti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 21, 02:20)
As siandien isodinau savo medeli, puse apklijavau saldainiais, tada nusprendziau, kad nelabai ziurisi (naudojau turimus namie saldainius - triufelius su brendziu), ir kad eisiu rytoj nusipirkt kokiu spalvingesniu
bandziau karta daryti medeli su bonbonkem, nezinau i ka jos buvo supakuotos, bet prie oazes visai nelimpo , tad apklijavau oaze laikrastiniu popierium . tiesa, medelis man visai nepatiko ir nusprendziau perdaryti - saldainiai labai gerai ir lengvai nusilupo
Na va, katik pabaigiau 3 savo saldainiu eglute, vis gaunu uzsakymu kad pagaminciau tai vienam, tai kitam dovanai
Papildyta:
pamirsau darasyti cia mano antras darbas
cia trecias darbas,tik nuotraukos nekokibiskos , naturaliai kaskaip graziau atrodo.
Papildyta:
dabar paziurejau ,kad gal kokios zalumos reikejo uzdeti ,gal reis dar patobulinti
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 20, 16:15)
Aciukas na apie kg saldainiu man susinaudojo ant butelio, bet nervas ima, kad tie saldainiai kazkokie skirtingi, vienas didesnis, kitas mazesnis ir pan... laukiam tavojo grozio nuotraukytes
Gal popieriukai skirtingo ilgio ,saldainis negali buti skirtingo dydzio .