Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

o vaisinis medelis blush2.gif ant kopusto darau (kad sriubai liktu) vaisius smaigstau smeigtukais specialiais i kopusta smile.gif o kopusta pasirinkau nes jis tvirtas gerai laikosi vaisiai nebijo purtimo, kotas is poru blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,kiek prisiziurejau idomybiu ir grozybiu kad ten pati nelekiau iki parduotuves ir nusipirkau saldainiu,ryt drauges gimtadienis tai sugalvojau padovanoti,bet ji issinese klijus karstus verysad.gif tai dabar klijuoju su lipalu tai nezinau ar pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 01 22, 18:34)
sveikutes,kiek prisiziurejau idomybiu ir grozybiu kad ten pati nelekiau iki parduotuves ir nusipirkau saldainiu,ryt drauges gimtadienis tai sugalvojau padovanoti,bet ji issinese klijus karstus verysad.gif  tai dabar klijuoju su lipalu tai nezinau ar pavyks g.gif

Na, kaip pavyko?
Atsakyti
prilipo bet jau kiek vergelio turejau,su klijeis butu buve geriau smile.gif smile.gif
Atsakyti
nagi pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2010 01 20, 10:15)
Mano pirmas darytas saldainiu medelis,laukiu atsiliepimu...paspaudus pasididia.

Ma tai medeliukas liuks, tik aš vietoj raudono plaušo būčiau dėjus žalią , arba būčiau sumąsčius ka nors kita, bet nežiūrint į vazonėlį medelis super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ( nelabai mėgstu dirbtines gėles, nors ir pati jas naudoju, bet tavo varjante man labai gražu)
Papildyta:
QUOTE(lika @ 2010 01 22, 00:20)
Čia mano katik pagamintas ružaviukas 5 metų mergaitei  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(simuciuke @ 2010 01 22, 10:26)
Mano pirmasis saldainiu medelis, bet ikrai nepaskutinis, todel noreciau sulaukti kritikos g.gif

Sunaudota 1,8kg saldainiu, oaze 8cm skersmens  4u.gif

Nieko sau pirmas thumbup.gif Noriu paklausti kas ten per geltonos gėlės, kur tokių galima gauti?
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 01 22, 13:06)
Noreciau ir as jusu kritikos savo darbukuose blush2.gif

Kokia dar kritika , šitokie grožiai wub.gif thumbup.gif wub.gif
Asmeniškai aš turiu padėkoti, nes tyik tavo darbelių įkvėpta pradėjau medelius lipdyti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kad nepyksti, kad retkarčiais pasinaudoju tavo įdėjomis blush2.gif ( jos naudojamos ne komerciniams tikslams) Baigiu visus giminaičius ir draugus medeliais apdovanoti. Tačiau iki tavo lygio man dar oi kaip toli blush2.gif

Papildyta:
Keletą darbelių pasirodau ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 24 sausio 2010 - 11:49
QUOTE(genovaite @ 2010 01 24, 14:00)
Nieko sau pirmas  thumbup.gif  Noriu paklausti kas ten per geltonos gėlės, kur tokių galima gauti?

Gelytes pirkau Kauno Urmo bazese, kainavo po lita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simuciuke @ 2010 01 24, 18:37)
Gelytes pirkau Kauno Urmo bazese, kainavo po lita mirksiukas.gif

Aš irgi tokių noriu ax.gif kai būsiu Kaune - reiks būtinai į bazes užsukti smile.gif

user posted image

O čia šiandien iškeptas medeliukas ax.gif tetulytei 80 - mečio proga padovanojau. Sakė, kad patiko blush2.gif
Atsakyti
Genovite... thumbup.gif numirsiu kaip noriu ir aš....
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 24, 22:06)
Genovite... thumbup.gif  numirsiu kaip noriu ir aš....

Tai pirmyn mirksiukas.gif kas trukdo? smile.gif Pastangų tikrai nereikia daug , tik noro smile.gif Pabandysi, patiks ir negalėsi sustoti cool.gif
Atsakyti
Tikrai nepykstu ir net dziaugiuosi , kad kazka ikvepia mano darbukai .SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes jusu darbeliai thumbup.gif kiekvieno darbelis savotiskai grazus.as irgi uzsiemineju tokiu menu biggrin.gif bet darau ne tik medelius o dar visokiu grozybiu 4u.gif
Atsakyti