o vaisinis medelis ant kopusto darau (kad sriubai liktu) vaisius smaigstau smeigtukais specialiais i kopusta o kopusta pasirinkau nes jis tvirtas gerai laikosi vaisiai nebijo purtimo, kotas is poru
QUOTE(surmute @ 2010 01 22, 18:34)
sveikutes,kiek prisiziurejau idomybiu ir grozybiu kad ten pati nelekiau iki parduotuves ir nusipirkau saldainiu,ryt drauges gimtadienis tai sugalvojau padovanoti,bet ji issinese klijus karstus tai dabar klijuoju su lipalu tai nezinau ar pavyks
Na, kaip pavyko?
nagi pasirodyk
QUOTE(aussrrina @ 2010 01 20, 10:15)
Ma tai medeliukas liuks, tik aš vietoj raudono plaušo būčiau dėjus žalią , arba būčiau sumąsčius ka nors kita, bet nežiūrint į vazonėlį medelis super ( nelabai mėgstu dirbtines gėles, nors ir pati jas naudoju, bet tavo varjante man labai gražu)
Papildyta:
QUOTE(lika @ 2010 01 22, 00:20)
Čia mano katik pagamintas ružaviukas 5 metų mergaitei
Papildyta:
QUOTE(simuciuke @ 2010 01 22, 10:26)
Mano pirmasis saldainiu medelis, bet ikrai nepaskutinis, todel noreciau sulaukti kritikos
Sunaudota 1,8kg saldainiu, oaze 8cm skersmens
Sunaudota 1,8kg saldainiu, oaze 8cm skersmens
Nieko sau pirmas Noriu paklausti kas ten per geltonos gėlės, kur tokių galima gauti?
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 01 22, 13:06)
Noreciau ir as jusu kritikos savo darbukuose
Kokia dar kritika , šitokie grožiai
Asmeniškai aš turiu padėkoti, nes tyik tavo darbelių įkvėpta pradėjau medelius lipdyti. Tikiuosi, kad nepyksti, kad retkarčiais pasinaudoju tavo įdėjomis ( jos naudojamos ne komerciniams tikslams) Baigiu visus giminaičius ir draugus medeliais apdovanoti. Tačiau iki tavo lygio man dar oi kaip toli
Papildyta:
Keletą darbelių pasirodau
Genovite... numirsiu kaip noriu ir aš....
QUOTE(amri @ 2010 01 24, 22:06)
Tai pirmyn kas trukdo? Pastangų tikrai nereikia daug , tik noro Pabandysi, patiks ir negalėsi sustoti
Tikrai nepykstu ir net dziaugiuosi , kad kazka ikvepia mano darbukai .SEKMES
Sveikutes jusu darbeliai kiekvieno darbelis savotiskai grazus.as irgi uzsiemineju tokiu menu bet darau ne tik medelius o dar visokiu grozybiu