Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Liule labai simpatiskas darbelis thumbup.gif ,o kaip atrodo to krumoksniuko apacia?Labai idomu i ka jis istatytas ?
Atsakyti
Realiai jie man dar graziasni, tik niekaip neiseina graziai nufotografuoti doh.gif

O dejau as tiesiog ant sakos.. susilietimo - atramos vietose priklijuoju su karstais klijais.. o kad jau garantuotai burbuliukas nepabegtu su siulu uztvirtinu. Bet jo praktiskai nesimato.. tai vaizdas is apacios butu saldainiai, ir saka..
Atsakyti
Mano pirmas darytas saldainiu medelis,laukiu atsiliepimu...paspaudus pasididia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2010 01 20, 11:15)

Graziai parinktos spalvos, tik reikia keisti rozine deme.. man kazkaip jos ten nesinori ax.gif iskrenta is konteksto, bet tai tik mano nuomone..

Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 20, 12:06)
Graziai parinktos spalvos, tik reikia keisti rozine deme.. man kazkaip jos ten nesinori  ax.gif iskrenta is konteksto, bet tai tik mano nuomone.. 

Saunuole  mirksiukas.gif

Daryta is tu medziagu kurias turejau namuose uztat tokios spalvos,pati suprantu,kad netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif praeitoj temoj svajojau kaip sausio menesi darysiu saldainiu medeli, ir pagaliau jau jis puikuojasi pas mane biggrin.gif noreciau ikelt, bet labai didele nuotrauka gaunasi, o sumazint tai nemoku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2010 01 20, 10:15)

grazus medelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sasha_09 @ 2010 01 19, 21:01)
Jei cia apie karstus klijus, tai klaipedoj pirkau senukuose banginyje, tiek pistoleta, tiek paciu kliju lazdeliu  4u.gif

Kada? Ir kiek mokėjote...aš kas kokias 3 dienas užsuku, bet nėra jų sakė nuo Naujųjų jau...
Papildyta:
QUOTE(genovaite @ 2010 01 18, 19:52)
user posted image

Aš irgi "mėlyniuką" padariau smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aussrrina saunus medelis ,tik man tas lapas per didelis as ji visai nuimciau ,o drugelis ir be lapelio patupetu,bet siaip viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 20, 17:03)
aussrrina saunus medelis ,tik man tas lapas per didelis as ji  visai nuimciau ,o drugelis ir be lapelio patupetu,bet siaip viskas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o jeigu tą lapelį įkirpti ir juo apjuosti medelio kamieną, kad prisidengtų ta rožinė, o drugelis užmaskuotų lapelių sudūrimą? g.gif
Atsakyti
[quote=amri,2010 01 20, 16:41]
Kada? Ir kiek mokėjote...aš kas kokias 3 dienas užsuku, bet nėra jų sakė nuo Naujųjų jau...

Labukas. Dar gali pameginti nuvaziuot i Granduso (Norfa prie Baltijos ziedo) antra auksta, ten yra SCHETELIG parduotuve, tai prie pat kasos gali buti kliju. Dar yra Ermitaze. Bent jau man ten teko pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 20 sausio 2010 - 20:12
Kaunietems jei kam aktualu kliju pistoletu yra bazej. As mazaji uz 6 Lt. pirkau, o kliju lazdeliu dezute 1-2 Lt. kainuoja 4u.gif
Atsakyti