Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Labai gražus medelis, o ypač dar ir todėl, kad pirmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 01 16, 11:18)
Bandau ikelti nuotraukyte savo pirmojo medelio.

Labai grazus thumbup.gif wub.gif ,jei cia toks pirmas,tai issivaizduoju,koki grozu kursi veliau thumbup.gif
Jei nori mazesnes foto,ten yra skaiciukai po nuotrauka,raso 600,tai gali parasyti ir 400,ir 300 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, kad neisbrokijot. 4u.gif bandysiu toliau, tik reiktu sulaukti kokios progos. Neapsistatysiu gi medeliais visu namu lotuliukas.gif sekmes ir jums, butinai parodykit, jei ka naujo turesit.
Atsakyti
genovaite kas cia per vielute ?mazdaug supratau kad apsuki plausu,bet del vielutes kam ji? blush2.gif
o siap tai gera mintis tas plausas,galima plastikinis vazonas naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 16, 16:40)
genovaite kas cia per vielute ?mazdaug supratau kad apsuki plausu,bet del vielutes kam ji? blush2.gif 
o siap tai gera mintis tas plausas,galima plastikinis vazonas naudoti  g.gif

Vielutė būna įvairių spalvų. Ji nėra labai stora ir ne per daug plona. Ją perku floristikos reikmenų parduotuvėje, nes ją paprastai naudoja floristai. Apsuku vbielute, nes man kažkaip tai gražiau žiūrisi ir plaušą prispaudžia, nes viso paviršiaus juk neapklijuosi. Aš priklijuoju plaušą tik vietomis, o kai apvynioju dar vielute - tai man atrodo gražiau ir patvariau. smile.gif Kai nufotkinsiu vielutę - įmesiu nuotraukytę. biggrin.gif
Papildyta:
[quote=jusa2,2010 01 16, 11:18]

Tai, kad tas pirmas atrodo kaip ne pirmas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 15, 06:54)
Tai dar truputį luktelk ir atveš pigesnių  mirksiukas.gif

Laukiu jau laukiu...įlendu čia pažiūrėti ir laukti darosi sunkiau.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jusa2 @ 2010 01 16, 11:18)

Atrodo pavyko, tik labai jau didele g.gif

Labai skanus... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 17, 15:36)
Laukiu jau laukiu...įlendu čia pažiūrėti ir laukti darosi sunkiau.... verysad.gif

Aš jau turiu pistoletą, bet taip ir neprisiruošiu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 17, 13:38)
Aš jau turiu pistoletą, bet taip ir neprisiruošiu daryti  blush2.gif

Visada pasiruošusi perpirkti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 17, 18:49)
Visada pasiruošusi perpirkti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, bet tikiuosi, kad kada nors ir aš "sulipdysiu" medelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 17, 17:16)
Ačiū, bet tikiuosi, kad kada nors ir aš "sulipdysiu" medelį  mirksiukas.gif

Čia pajuokavau aš...Juk atveš ir į mūsų Klaipėdos kaimą tu klijų...Jei ilgai negausiu, judinsiu gimines iš kitų kaimų...taip norisi pradėti...
Mergytės rodykitės dažniau, taip smagu pažiūrėt... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 17 sausio 2010 - 22:03
QUOTE(amri @ 2010 01 18, 00:03)
Čia pajuokavau aš...Juk atveš ir į mūsų Klaipėdos kaimą tu klijų...Jei ilgai negausiu, judinsiu gimines iš kitų kaimų...taip norisi pradėti...

Taip ir supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Didelis dėkui už šaunią ir išsamią temą. thumbup.gif Viską perskaičiau nuo A iki Z ir darant medelį nekilo jokių neaiškumų ar sunkumų, viskas ėjosi kaip iš pypkės.
Medelį "sodinau" į nupjautą butelį nuo mineralinio, nes bijojau kad gipsas nesuskaldytų vazono, o ir norėjosi kad vazoną paskui galėtų žmogus panaudoti dar ir pagal paskirtį. biggrin.gif
Burbulą dariau iš oazės skirtos sausoms gėlėms. labai lengvai išgavau apvalią formą, puikiai laikėsi ant koto. Saldainius klijavau su karštais klijais.

Štai mano pirmasis blynas, aišku tobulas nėra, bet stengsiuos tobuleti... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti