Labai gražus medelis, o ypač dar ir todėl, kad pirmas
QUOTE(jusa2 @ 2010 01 16, 11:18)
Bandau ikelti nuotraukyte savo pirmojo medelio.
Labai grazus ,jei cia toks pirmas,tai issivaizduoju,koki grozu kursi veliau
Jei nori mazesnes foto,ten yra skaiciukai po nuotrauka,raso 600,tai gali parasyti ir 400,ir 300
genovaite kas cia per vielute ?mazdaug supratau kad apsuki plausu,bet del vielutes kam ji?
o siap tai gera mintis tas plausas,galima plastikinis vazonas naudoti
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 16, 16:40)
genovaite kas cia per vielute ?mazdaug supratau kad apsuki plausu,bet del vielutes kam ji?
Vielutė būna įvairių spalvų. Ji nėra labai stora ir ne per daug plona. Ją perku floristikos reikmenų parduotuvėje, nes ją paprastai naudoja floristai. Apsuku vbielute, nes man kažkaip tai gražiau žiūrisi ir plaušą prispaudžia, nes viso paviršiaus juk neapklijuosi. Aš priklijuoju plaušą tik vietomis, o kai apvynioju dar vielute - tai man atrodo gražiau ir patvariau. Kai nufotkinsiu vielutę - įmesiu nuotraukytę.
Papildyta:
[quote=jusa2,2010 01 16, 11:18]
Tai, kad tas pirmas atrodo kaip ne pirmas
QUOTE(jediara @ 2010 01 15, 06:54)
Tai dar truputį luktelk ir atveš pigesnių
Laukiu jau laukiu...įlendu čia pažiūrėti ir laukti darosi sunkiau....
Papildyta:
QUOTE(jusa2 @ 2010 01 16, 11:18)
Atrodo pavyko, tik labai jau didele
Atrodo pavyko, tik labai jau didele
Labai skanus...
QUOTE(amri @ 2010 01 17, 15:36)
Laukiu jau laukiu...įlendu čia pažiūrėti ir laukti darosi sunkiau....
Aš jau turiu pistoletą, bet taip ir neprisiruošiu daryti
QUOTE(jediara @ 2010 01 17, 13:38)
Aš jau turiu pistoletą, bet taip ir neprisiruošiu daryti
Visada pasiruošusi perpirkti...
QUOTE(amri @ 2010 01 17, 18:49)
Visada pasiruošusi perpirkti...
Ačiū, bet tikiuosi, kad kada nors ir aš "sulipdysiu" medelį
QUOTE(jediara @ 2010 01 17, 17:16)
Ačiū, bet tikiuosi, kad kada nors ir aš "sulipdysiu" medelį
Čia pajuokavau aš...Juk atveš ir į mūsų Klaipėdos kaimą tu klijų...Jei ilgai negausiu, judinsiu gimines iš kitų kaimų...taip norisi pradėti...
Mergytės rodykitės dažniau, taip smagu pažiūrėt...
QUOTE(amri @ 2010 01 18, 00:03)
Čia pajuokavau aš...Juk atveš ir į mūsų Klaipėdos kaimą tu klijų...Jei ilgai negausiu, judinsiu gimines iš kitų kaimų...taip norisi pradėti...
Taip ir supratau
Didelis dėkui už šaunią ir išsamią temą. Viską perskaičiau nuo A iki Z ir darant medelį nekilo jokių neaiškumų ar sunkumų, viskas ėjosi kaip iš pypkės.
Medelį "sodinau" į nupjautą butelį nuo mineralinio, nes bijojau kad gipsas nesuskaldytų vazono, o ir norėjosi kad vazoną paskui galėtų žmogus panaudoti dar ir pagal paskirtį.
Burbulą dariau iš oazės skirtos sausoms gėlėms. labai lengvai išgavau apvalią formą, puikiai laikėsi ant koto. Saldainius klijavau su karštais klijais.
Štai mano pirmasis blynas, aišku tobulas nėra, bet stengsiuos tobuleti...
Medelį "sodinau" į nupjautą butelį nuo mineralinio, nes bijojau kad gipsas nesuskaldytų vazono, o ir norėjosi kad vazoną paskui galėtų žmogus panaudoti dar ir pagal paskirtį.
Burbulą dariau iš oazės skirtos sausoms gėlėms. labai lengvai išgavau apvalią formą, puikiai laikėsi ant koto. Saldainius klijavau su karštais klijais.
Štai mano pirmasis blynas, aišku tobulas nėra, bet stengsiuos tobuleti...