Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

Pasirodau ir as savaji medeli. Tiesa, jau iskeliaves pas paaugliuke mergaite. Vazono spalva ir saldainiai pagal jos pageidavima. Man beliko tik uzauginti jos gimtadieniui medeli.
user posted image

O cia kaledine dovanele. Kadangi praejusiais metais dovanojau saldainiu eglutes, siais norejosi pakeisti kazka. Rezultatas man visai patiko, tik foto nesimato viso grozio. I kaledine pintinele idetas sampano butelis apklijuotas trimis eilemis saldainiu, visa kita likusi dalis dekoruota sidabrine juostele ir karoliukais. Atrode tikrai visai graziai blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 14, 23:29)
O aš klijų visą Klaipėdą šiandiena aplėkiau, tai neiškentus paklausiau konsultančių... kodėl jų nerandu....o gis sako, kad dar prieš Naujaką išgraibstė, kaip niekada...atsakiau, kad žinau kas ir kodėl... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai dar truputį luktelk ir atveš pigesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas ar galite pattarti .kaip priklijuoti saldainius prie oazes arba putos vargstu kiekviena medi darydama nelimpa saldainiai.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 01 15, 09:19)
labas rytas ar galite pattarti .kaip priklijuoti saldainius prie oazes arba putos vargstu kiekviena medi darydama nelimpa saldainiai.

Labukas.
Uztepi kliju ant saldainio, pridedi prie bumbulo ir prispaudi. Ir palaikai kokias kelias sekundes. Vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti genovaite kaip padarote toki vazoneli ziurejau ziurejau ,bet nesupratau ,jis apvyniotas ar kaip?man labai grazu gal galite papasakoti kaip tai padaryta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 01 15, 09:19)

Geriausia tą oazę apsukti celofanu arbe lipnia plėvele - tikrai lips ir saldainiai nenukris! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 15, 10:19)
norejau paklausti  genovaite  kaip padarote toki vazoneli ziurejau ziurejau ,bet nesupratau ,jis apvyniotas ar kaip?man labai grazu  gal galite papasakoti kaip tai padaryta ax.gif

Labai paprastai - apsuku su plaušu ( aišku - vietomis patepu karštų klijų, kad geriau laikytusi) ant viršaus dar apvynioju rifliuota vielute ( ir dėl grožio , ir plaušą prispaudžia) , ant viršaus klijuoju karoliukus, ar šiaip ką sugalvoju. Vazonėlį pasirenku gelsvos spalvos, kad nereikėtų storai plaušu apvynioti ( biški brangokas tas plaušas). Štai ir viskas smile.gif Kai darysiu kitą medelį - galėsiu nufotkinti ( aišku jeigu kam įdomu) ax.gif

Radau vieną nuotraukytė ( nufotkinau darbinį varjantą). Čia vazonėlis apklijuotas plaušu, bet dar neapvyniotas vielute ir be karoliukų

user posted image
gerai įsižiūrėjus matosi ir vazonėlio spalva, bet kai visko prikrauni, galutinis rezultatas - liuks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 15 sausio 2010 - 20:00
QUOTE(genovaite @ 2010 01 15, 20:57)

gerai įsižiūrėjus matosi ir vazonėlio spalva, bet kai visko prikrauni, galutinis rezultatas - liuks blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=knielita,2010 01 15, 01:55]
Pasirodau ir as savaji medeli. Tiesa, jau iskeliaves pas paaugliuke mergaite. Vazono spalva ir saldainiai pagal jos pageidavima. Man beliko tik uzauginti jos gimtadieniui medeli.
user posted image

Oho, koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
Uzauginau ir as savo pirmaji medeli. Pasirodo netaip ir sudetinga, kaip atrode is pradziu smile.gif Burbula dariau is zurnalo. Labai patiko sis budas thumbup.gif paprasta, patogu ir pigu. Aciu tau Vaidosee uz issamius paaiskinimus. Dabar reikia dar ismokti nuotraukas i tema ideti g.gif tada galeciau ir pasirodyti
Atsakyti
Jusa2 sveika istojus i saldainiu medeliu kluba,jauciu ir tu tapsi ligoniuke,juk taip smagu juos daryti ir dovanoti thumbup.gif
Lauksiu nuotraukeles 4u.gif ,o nuotraukas ikelk per cia http://www.radikal.ru/
parenki nuotrauka,tada spaudi zagruzit,kai uzsikraus nuotrauka nukopijuoji antra nuoroda ir ikeli i atsakymo langa smile.gif
Atsakyti

Bandau ikelti nuotraukyte savo pirmojo medelio.

user posted image
Papildyta:
[quote=jusa2,2010 01 16, 12:16]
Bandau ikelti nuotraukyte savo pirmojo medelio.

Atrodo pavyko, tik labai jau didele g.gif
Atsakyti