Pasirodau ir as savaji medeli. Tiesa, jau iskeliaves pas paaugliuke mergaite. Vazono spalva ir saldainiai pagal jos pageidavima. Man beliko tik uzauginti jos gimtadieniui medeli.
O cia kaledine dovanele. Kadangi praejusiais metais dovanojau saldainiu eglutes, siais norejosi pakeisti kazka. Rezultatas man visai patiko, tik foto nesimato viso grozio. I kaledine pintinele idetas sampano butelis apklijuotas trimis eilemis saldainiu, visa kita likusi dalis dekoruota sidabrine juostele ir karoliukais. Atrode tikrai visai graziai
QUOTE(amri @ 2010 01 14, 23:29)
O aš klijų visą Klaipėdą šiandiena aplėkiau, tai neiškentus paklausiau konsultančių... kodėl jų nerandu....o gis sako, kad dar prieš Naujaką išgraibstė, kaip niekada...atsakiau, kad žinau kas ir kodėl...
Tai dar truputį luktelk ir atveš pigesnių
labas rytas ar galite pattarti .kaip priklijuoti saldainius prie oazes arba putos vargstu kiekviena medi darydama nelimpa saldainiai.
QUOTE(evitele @ 2010 01 15, 09:19)
labas rytas ar galite pattarti .kaip priklijuoti saldainius prie oazes arba putos vargstu kiekviena medi darydama nelimpa saldainiai.
Labukas.
Uztepi kliju ant saldainio, pridedi prie bumbulo ir prispaudi. Ir palaikai kokias kelias sekundes. Vsio
norejau paklausti genovaite kaip padarote toki vazoneli ziurejau ziurejau ,bet nesupratau ,jis apvyniotas ar kaip?man labai grazu gal galite papasakoti kaip tai padaryta
QUOTE(evitele @ 2010 01 15, 09:19)
Geriausia tą oazę apsukti celofanu arbe lipnia plėvele - tikrai lips ir saldainiai nenukris!
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 15, 10:19)
norejau paklausti genovaite kaip padarote toki vazoneli ziurejau ziurejau ,bet nesupratau ,jis apvyniotas ar kaip?man labai grazu gal galite papasakoti kaip tai padaryta
Labai paprastai - apsuku su plaušu ( aišku - vietomis patepu karštų klijų, kad geriau laikytusi) ant viršaus dar apvynioju rifliuota vielute ( ir dėl grožio , ir plaušą prispaudžia) , ant viršaus klijuoju karoliukus, ar šiaip ką sugalvoju. Vazonėlį pasirenku gelsvos spalvos, kad nereikėtų storai plaušu apvynioti ( biški brangokas tas plaušas). Štai ir viskas Kai darysiu kitą medelį - galėsiu nufotkinti ( aišku jeigu kam įdomu)
Radau vieną nuotraukytė ( nufotkinau darbinį varjantą). Čia vazonėlis apklijuotas plaušu, bet dar neapvyniotas vielute ir be karoliukų
gerai įsižiūrėjus matosi ir vazonėlio spalva, bet kai visko prikrauni, galutinis rezultatas - liuks
QUOTE(genovaite @ 2010 01 15, 20:57)
gerai įsižiūrėjus matosi ir vazonėlio spalva, bet kai visko prikrauni, galutinis rezultatas - liuks
[quote=knielita,2010 01 15, 01:55]
Pasirodau ir as savaji medeli. Tiesa, jau iskeliaves pas paaugliuke mergaite. Vazono spalva ir saldainiai pagal jos pageidavima. Man beliko tik uzauginti jos gimtadieniui medeli.
Oho, koks grozis
Oho, koks grozis
Jusa2 sveika istojus i saldainiu medeliu kluba,jauciu ir tu tapsi ligoniuke,juk taip smagu juos daryti ir dovanoti
Lauksiu nuotraukeles ,o nuotraukas ikelk per cia http://www.radikal.ru/
parenki nuotrauka,tada spaudi zagruzit,kai uzsikraus nuotrauka nukopijuoji antra nuoroda ir ikeli i atsakymo langa
Lauksiu nuotraukeles ,o nuotraukas ikelk per cia http://www.radikal.ru/
parenki nuotrauka,tada spaudi zagruzit,kai uzsikraus nuotrauka nukopijuoji antra nuoroda ir ikeli i atsakymo langa