Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

o Liule idomu koki kaledini burbula turejo omeny - zaisliuka ant eglutes kabinti, ar ta toki persvieciama is dvieju daliu dekupazui berods skirta?
[/quote]

paprastas kaledinis burbulas, tik svarbu, kad plastmasinis butu, nes stikliniai saldainiu svorio neatlaiko.. o geri visi budai, svarbiausia, kad butu patogu ir malonu daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura26 @ 2010 01 12, 13:43)
As irgi darau is putu polisterolio tik klijuoju tiesiai ant jo.O kam ta folja g.gif ?

Man taip gražiau smile.gif O be to, jei prasimatytų burbulas, tai matytųsi gražiai sidabrinė folija, o ne polistirolas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 12 sausio 2010 - 16:35
Na,stai pagaliau pribegdama ir suklijavau viska,papuosimas liko kitam kartui,tai stai,rodau toliau,kaip as klijuoju saldaines:
Kaip ir sakiau,klijuoju is apacios i virsu,spalvu gama kiekvienos ismone,dauguma pastebejau daro is vienos rusies,o man ir graziau ir skaniau is ivairesniu saldainiu,tada itiksi visiems skoniams smile.gif
user posted image
O i pabaiga,pradedu klijuoti nuo virsaus,tiksliau virsuje pasidarau,toki nedideli ratuka ir leidziuosiu zemyn,tik reikia labai sekti,kad nenusikreivotu saldaines,man taip graziai ir tiesiai,kaip pas kitas nesigauna,vis kur nors islenda,koks brudas doh.gif
user posted image
Ir matosi beveik baigtas rezultatas,liko papuosti kotuka,ideti zolytes ir ant paciu saldainiu uzdeti graziu papuosimu,man nedega,tai toks dar savaite jauciu stoves lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaidosee, pabandyk visus is virsaus klijuot.. tada vaizdas pasikeis ax.gif ir niekas neislys, kur nereikia .. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vaidosee, kiek kilogramu saldainiu sulipdei ant sio medelio?
cia maniskiai
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg@: 12 sausio 2010 - 19:50
QUOTE(jurg@ @ 2010 01 12, 19:49)
Sveikutes 4u.gif
Vaidosee, kiek kilogramu saldainiu sulipdei ant sio medelio?
cia maniskiai

blink.gif blink.gif blink.gif vaje ,kokie grazus wub.gif thumbup.gif
Mano vaizduote labai ribota,o cia tai jau tikrai pasidarbavai,labai grazus,nu super thumbup.gif
Tiesa pasakius nezinau,kiek sudejau blush2.gif ,vis zadu pasverti,bet taip ir lieka,jauciu kokia 2-2,5 kg g.gif ,jei ne daugiau unsure.gif
Liule aciu uz pasiulyma 4u.gif ,butinai sekanti karta darysiu visa nuo virsaus,tik kad sventes baigesi,neturiu progu dovanoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 12 sausio 2010 - 20:19
Vaidosee, Tu tikrai šaunuolė, kad nepatingėjai ir mums tiek visko parodei thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 12, 17:44)
Na,stai pagaliau pribegdama ir suklijavau viska,papuosimas liko kitam kartui,tai stai,rodau toliau,kaip as klijuoju saldaines:

Labai issamu.... thumbup.gif
Papildyta:
Paprašiau vyro klijų nupirkti, parvažiavęs pasakė, kad jų kaina nuo 60 litų, (čia pistoleto)...iš kur gaunate pigiau?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 13, 00:54)
Papildyta:
Paprašiau vyro klijų nupirkti, parvažiavęs pasakė, kad jų kaina nuo 60 litų,  (čia pistoleto)...iš kur gaunate pigiau?

Tegul paieško "Senukuose", turi rasti pigiau ir man taip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 12, 23:54)
Papildyta:
Paprašiau vyro klijų nupirkti, parvažiavęs pasakė, kad jų kaina nuo 60 litų,  (čia pistoleto)...iš kur gaunate pigiau?

Aciu 4u.gif ,labai pykau,kai pati norejau juos ismokti daryti,o niekas issamiai ir nepamokino,bijo visos ,kad ideja pavoksi,bet jau kas pardavinejo,manau ir paradvines,o tokios,kaip as darom,savo malonumui,nudziuginti draugus bei artimuosius 4u.gif
Tegu vyras geriau senukuose paziuri,tikrai tikrai yra,yra tu dideliu,jie brangus,bet yra ir situ maziuku,praeitais metais jie kainavo 7 lt su centais ir kliju nepamirsk,kad prigriebtu,tegu su pardaveja pasitaria,jos tikrai zino daug apie siuos sautuvus ir klijus parodys,kurie butent tinka,nes as karta vos nenusipirkau perdideliu siaudeliu,bet butent pardaveja ir paaiskono kas kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 13, 12:58)
Aciu 4u.gif ,labai pykau,kai pati norejau juos ismokti daryti,o niekas issamiai ir nepamokino,bijo visos ,kad ideja pavoksi,bet jau kas pardavinejo,manau ir paradvines,o tokios,kaip as darom,savo malonumui,nudziuginti draugus bei artimuosius  4u.gif

g.gif Per dvi sias temas TIKRAI yra daug informacijos... TIK REIKIA NETINGETI PERSKAITYTI VISUS POSTUS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 13 sausio 2010 - 13:19
QUOTE(Oksana76 @ 2010 01 13, 13:16)
g.gif   Per dvi sias temas TIKRAI yra daug informacijos... TIK REIKIA NETINGETI PERSKAITYTI VISUS POSTUS!!!

Skaiciau skaiciau,bet yra tik zodiniai paaiskinimai,nesakau,kad jie man nieko nepadejo,juk is cia ir ismokau daryti medelius,as turejau minti,kad su vaizdine medziaga,daug aiskiau viskas ir ,kad man daug lengviau butu buve daryti pirma medeli,jei buciau pamacius pati vaizda,kaip daroma,o ne aprasyma 4u.gif
Ir nereikia pykti ir sukauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 13 sausio 2010 - 14:01