arba nusipirkit kol yra kalediniu burbulu ir juos apklijuojat saldainiais... tik patartina pirkt plastmasinius burbulus..
http://public.fotki....dainiu-medziai/
arba pati padrozi koteli, kad atitiktu skylute, arba vyro paprasai.. tik geriau ilgesni palikti, tada geriau laikosi.. ir as dar kliju pavarau.. tai is vis super
QUOTE(Liule @ 2010 01 11, 21:36)
Kokiu groziu sukurus
O stai mano zadeta fotosesija,kaip pasidaryti pacia pradzia;
Tikiuosiu bus suprantama is nuotrauku,pirmiausia is zurnalo "zmones" suformuojam rutuli,tada apklijuojam,ji stipriai lipnia juosta.
Tada pasiruosiam indeli,kuriame bus medelis,gipso(pirkau senukuose),kotas,mano atradimas sluotos kotas is senuku,ji supjaustau i tris dalis,uzsimaisom gipsa,tirstesni,pilam i vazoneli,statom kota,as pyliau per du kartus,pirma mase darau visai kieta,kad kotas tiesiai stovetu ir tada,dar antra karta piliau,tiesa dedavau visada pora akmenuku i vazoneli,kad tvirciau stovetu,si karta neturejau(uzsnigti),tai pyliau daugiau gipso.Tada imam rutuli,peiliu ispjaunam skyle,o tada zirkliu ir peilio pagalba,iskrapstom skyles viduri:
Ir paskutinis zingsnis,pilam karstu kliju(sautuvu yra pirkti senukuose,7lt. su centais,kliju pakutis 3 su centais,vienam dideliam medeliui uztenka pakucio,bet visada geriau tureti daugiau) i skyle ir uzmaunam ant koto,skyles gylis mazdaug iki puses,net truputi giliau,palaikom paspaude pora minuciu :
Pagrindas padarytas,saldaines klijuoju is apacios i virsu,kota apsuku juostele, o toliau viskas jusu vaizduotes valiai,daug groziu galima nusipirkti parduotuvese,kurios prekiauja visokiais dalykeliais puoksciu darymui
Kurkit meginos grozi ir butinai pasirodykit
Saldainių medis gera idėja dovanai tik, manau trumpalaikė jei dovanos gavėjas mėgsta saldainius..greit tokiam medeliui ateitų ruduo ir pradėtų mest "lapus"
Viespatie, kaip grazu! Ir as noreciau pabandyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 12, 11:54)
dekui uz ivertinima
o dabar apie saldainiu klijavima, as klijuoju is virsaus i apacia, tada kazkaip graziau stovi saldainiukai.. ir jau kai priklijuoju.. ju neatlupsi, o isluksteni po viena ir grozis nors ir be saldainiu lieka stoveti toliau..
QUOTE(Nuokata @ 2010 01 12, 12:07)
O aš tą burbulą padarau iš putų polistirolo Namie vonioj išpjausčiau rutulį, skylę, apvyniojau kelis sykius kepimo folija, į vidų karštų klijų ir užmoviau ant medinio koto Padariau jau 2 medžius ir labai gerai laikosi
As irgi darau is putu polisterolio tik klijuoju tiesiai ant jo.O kam ta folja ?
Nera uz ka,dabar fotografuoju,kaip saldaines klijuoti
Liule as pradedu nuo apacios i virsu,bet kai jau buna likus pati virsunele,tada jau klijuoju is virsaus i apacia,t.y uzklijuoju vidurine saldaine,o tad aplinkui klijuoju,kol susijungia apacia ir virsus.Issilukstena lygiai taip,kaip pas tave,po to lieka,saldainiu popieriuku medis
As ,tik mokine sitoje srityje,tad aklai nekopijuokit,ieskokit kitokiu budu ir pasidalinkit su manim
Jusa2,nepamirsk,jei vazonelis siauras,pora akmenuku i gipsa panardinti
O del zaisliuko,dariau ir as karta,pirkau senukuose toki raudona,dideliis putų polistirolo,jauciasi,kai paciupineji,kad minkstas,tik man nepatiko kad po to,labai ilgai rinkau tuos rutuliukus iskrapstytus is skylutes
Liule as pradedu nuo apacios i virsu,bet kai jau buna likus pati virsunele,tada jau klijuoju is virsaus i apacia,t.y uzklijuoju vidurine saldaine,o tad aplinkui klijuoju,kol susijungia apacia ir virsus.Issilukstena lygiai taip,kaip pas tave,po to lieka,saldainiu popieriuku medis
As ,tik mokine sitoje srityje,tad aklai nekopijuokit,ieskokit kitokiu budu ir pasidalinkit su manim
Jusa2,nepamirsk,jei vazonelis siauras,pora akmenuku i gipsa panardinti
O del zaisliuko,dariau ir as karta,pirkau senukuose toki raudona,dideliis putų polistirolo,jauciasi,kai paciupineji,kad minkstas,tik man nepatiko kad po to,labai ilgai rinkau tuos rutuliukus iskrapstytus is skylutes
O aš kažkodėl pagalvojau, kad po vieną saldainį su popieriuku nusiima