Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

arba nusipirkit kol yra kalediniu burbulu ir juos apklijuojat saldainiais... tik patartina pirkt plastmasinius burbulus.. mirksiukas.gif

http://public.fotki....dainiu-medziai/
Atsakyti
super, lauksim nuotraukeliu thumbup.gif

o kaip kaledini burbula pritvirtinti prie koto? g.gif
Atsakyti
arba pati padrozi koteli, kad atitiktu skylute, arba vyro paprasai.. tik geriau ilgesni palikti, tada geriau laikosi.. ir as dar kliju pavarau.. tai is vis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 01 11, 21:36)

wub.gif wub.gif wub.gif Kokiu groziu sukurus thumbup.gif
O stai mano zadeta fotosesija,kaip pasidaryti pacia pradzia;
Tikiuosiu bus suprantama is nuotrauku,pirmiausia is zurnalo "zmones" suformuojam rutuli,tada apklijuojam,ji stipriai lipnia juosta.
user posted image

Tada pasiruosiam indeli,kuriame bus medelis,gipso(pirkau senukuose),kotas,mano atradimas sluotos kotas is senuku,ji supjaustau i tris dalis,uzsimaisom gipsa,tirstesni,pilam i vazoneli,statom kota,as pyliau per du kartus,pirma mase darau visai kieta,kad kotas tiesiai stovetu ir tada,dar antra karta piliau,tiesa dedavau visada pora akmenuku i vazoneli,kad tvirciau stovetu,si karta neturejau(uzsnigti),tai pyliau daugiau gipso.Tada imam rutuli,peiliu ispjaunam skyle,o tada zirkliu ir peilio pagalba,iskrapstom skyles viduri:
user posted image

Ir paskutinis zingsnis,pilam karstu kliju(sautuvu yra pirkti senukuose,7lt. su centais,kliju pakutis 3 su centais,vienam dideliam medeliui uztenka pakucio,bet visada geriau tureti daugiau) i skyle ir uzmaunam ant koto,skyles gylis mazdaug iki puses,net truputi giliau,palaikom paspaude pora minuciu :
user posted image

Pagrindas padarytas,saldaines klijuoju is apacios i virsu,kota apsuku juostele, o toliau viskas jusu vaizduotes valiai,daug groziu galima nusipirkti parduotuvese,kurios prekiauja visokiais dalykeliais puoksciu darymui 4u.gif

Kurkit meginos grozi ir butinai pasirodykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 12 sausio 2010 - 10:57
O aš tą burbulą padarau iš putų polistirolo smile.gif Namie vonioj išpjausčiau rutulį, skylę, apvyniojau kelis sykius kepimo folija, į vidų karštų klijų ir užmoviau ant medinio koto thumbup.gif Padariau jau 2 medžius ir labai gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 12 sausio 2010 - 11:08
Saldainių medis gera idėja dovanai thumbup.gif tik, manau trumpalaikė jei dovanos gavėjas mėgsta saldainius..greit tokiam medeliui ateitų ruduo ir pradėtų mest "lapus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Viespatie, kaip grazu! Ir as noreciau pabandyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 12, 11:54)

dekui uz ivertinima 4u.gif

o dabar apie saldainiu klijavima, as klijuoju is virsaus i apacia, tada kazkaip graziau stovi saldainiukai.. ir jau kai priklijuoju.. ju neatlupsi, o isluksteni po viena ir grozis nors ir be saldainiu lieka stoveti toliau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaidosee, aciu labai uz pamokele 4u.gif Varysiu siandien karstu kliju ir dar sie bei to , bandysiu daryt.

o Liule idomu koki kaledini burbula turejo omeny - zaisliuka ant eglutes kabinti, ar ta toki persvieciama is dvieju daliu dekupazui berods skirta?
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 01 12, 12:07)
O aš tą burbulą padarau iš putų polistirolo smile.gif  Namie vonioj išpjausčiau rutulį, skylę, apvyniojau kelis sykius kepimo folija, į vidų karštų klijų ir užmoviau ant medinio koto  thumbup.gif Padariau jau 2 medžius ir labai gerai laikosi  thumbup.gif

As irgi darau is putu polisterolio tik klijuoju tiesiai ant jo.O kam ta folja g.gif ?
Atsakyti
Nera uz ka,dabar fotografuoju,kaip saldaines klijuoti doh.gif
Liule as pradedu nuo apacios i virsu,bet kai jau buna likus pati virsunele,tada jau klijuoju is virsaus i apacia,t.y uzklijuoju vidurine saldaine,o tad aplinkui klijuoju,kol susijungia apacia ir virsus.Issilukstena lygiai taip,kaip pas tave,po to lieka,saldainiu popieriuku medis lotuliukas.gif
As ,tik mokine sitoje srityje,tad aklai nekopijuokit,ieskokit kitokiu budu ir pasidalinkit su manim 4u.gif
Jusa2,nepamirsk,jei vazonelis siauras,pora akmenuku i gipsa panardinti mirksiukas.gif
O del zaisliuko,dariau ir as karta,pirkau senukuose toki raudona,dideliis putų polistirolo,jauciasi,kai paciupineji,kad minkstas,tik man nepatiko kad po to,labai ilgai rinkau tuos rutuliukus iskrapstytus is skylutes lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kažkodėl pagalvojau, kad po vieną saldainį su popieriuku nusiima doh.gif
Atsakyti