Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai -2

QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 07, 12:33)
kaip minejo gali buti 2 bumulai ant koto su 2sakom ,ir gali buti ant vieno koto vienas zemiau kitas virsuje as tai darau perkisu bumbula kiaurai ir po to pripilu karstu kliju ,ji apklijuoju saldainiais ,o po to darau virsutini.

Būtų įdomu pamatyti kaip atrodo bigsmile.gif Jaučiu gražiai smile.gif Įdėkit jei negaila mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,

Švenčių proga daryti darbeliai ir jau padovanoti mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes ''ligones'', sergam toliau ir kaip matau, kuo toliau tuo sunkiau lotuliukas.gif , jau negana vieno auksto medeliu, jau norisi dviauksciu biggrin.gif , reiks ir man pabandyti, kai turesiu siek tiek laisvesnio laiko smile.gif
Atsakyti
Landrita-nuostabu,koks grozis wub.gif ,net nezinojau,kad tokiu buna bigsmile.gif ,jau turesiu ji planuose thumbup.gif
Atsakyti
O bumbulai is tos pacios oazes, tik , kad antras aukstas nenukristu, tai nemazai kliju ispaudziu i pirmo auksto bumbulo abejuose galuose esancias skylutes, kur tvirtinami pagaliukai.
Atsakyti
tiesiog gražu wub.gif wub.gif wub.gif Vienas darbelis už kitą gražesnis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man tai irgi įdomiai su tais dviem burbulais. Superiškai atrodo thumbup.gif wub.gif thumbup.gif reiks pabandyt
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Labai jau saunus jusu visu medeliai. thumbup.gif thumbup.gif Sis virusas pagavo ir mane. Nors sventes ir baigesi, siek tiek pavelavau, bet vis tiek noriu pabandyti. Svarbiausias uzdavinys dabar padaryti burbula. Sakykit, kaip jus lygiau ispjaunat burbula is oazes arba kaip ji padarot is zurnalu? Kaip padaryt is zurnalu pritvirtinat prie koto?
Atsakyti
As darau is zurnalu,lengviausia is "zmones",imi po dvilapi ir glamzai,paskui kita jau ant virsaus dedi,toki nelygu ir suki visus aplinkui,vis spaudi ir spaudi,kad rutulio forma islaikytu,tada apvynioju stipriai lipnia juosta,dar labiau isgaudama rutulio forma.
Paskui iskerpu skyle,koto plocio ir isgramdau,ispjaunu,iskerpu,islupu popieriu is vidaus,vis uzmaudama ant kodo,pamatuoti gyli,mazdaug,kad isimautu daugiau nei puse rutulio,tada i ta skyle ipilu karstu kliju ir uzdedu ant koto,paspaudziu,kol isdziuva,pora minuciu.
Cia mano metodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 11, 20:32)
As darau is zurnalu,lengviausia is "zmones",imi po dvilapi ir glamzai,paskui kita jau ant virsaus dedi,toki nelygu ir suki visus aplinkui,vis spaudi ir spaudi,kad rutulio forma islaikytu,tada apvynioju stipriai lipnia juosta,dar labiau isgaudama rutulio forma.
Paskui iskerpu skyle,koto plocio ir isgramdau,ispjaunu,iskerpu,islupu popieriu is vidaus,vis uzmaudama ant kodo,pamatuoti gyli,mazdaug,kad isimautu daugiau nei puse rutulio,tada i ta skyle ipilu karstu kliju ir uzdedu ant koto,paspaudziu,kol isdziuva,pora minuciu.
Cia mano metodas  4u.gif

Ačiū 4u.gif , geras patarimas ir oazės pirkti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Jei dar palauksi dienele kita,idesiu viska nufotografuota eigoje,vis mazge maisosi,tai po truputi pribegu ir darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 11 sausio 2010 - 20:40
QUOTE(Vaidosee @ 2010 01 11, 21:40)
Jei dar palauksi dienele kita,idesiu viska nufotografuota eigoje,vis mazge maisosi,tai po truputi pribegu ir darau  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti