Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai (2tema)

QUOTE(erikae @ 2010 09 03, 20:42)
Nepaprastai grazu ... labai labai ..!!!!
Tik man tundrai gal kas gali papasakoti kas tas pinkepas ir su kuo jis valgomas..?  blush2.gif

pinkep'as, tai puošni adatinė mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu! Taip ir maniau. tik kazkaip praktiskumo jame labai mazai.
Nors grozis neispasakytas
Atsakyti
Sveikos, patarkit, ka darau ne taip doh.gif siuvineju savo pirmaji biskorniuka pagal sias schemas:
user posted image

ir ziuriu, kad nors schemos yra kvadratines, maniskes "detalytes" gavosi ne kvadratines blink.gif kodel taip galejo atsitikt? g.gif ar tai gali buti del kanvos? siam kartui tai tiek to irnesakyk.gif , pagaminsiu paprasta pagalviuka, bet ka daryt ateity, kad siuvinejant kvardrata nesigautu staciakampis? unsure.gif rodos, abi temas perskaiciau vakar, bet neuztikau panasios problemeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 04, 09:14)

ir ziuriu, kad nors schemos yra kvadratines, maniskes "detalytes" gavosi ne kvadratines  blink.gif  kodel taip galejo atsitikt?  g.gif  ar tai gali buti del kanvos? siam kartui tai tiek to irnesakyk.gif , pagaminsiu paprasta pagalviuka, bet ka daryt ateity, kad siuvinejant kvardrata nesigautu staciakampis?  unsure.gif rodos, abi temas perskaiciau vakar, bet neuztikau panasios problemeles  doh.gif

Nežinau kokia kanvą turi, bet aš tai tikrai turiu tokią seniai pirktą kanvą, ant kurios išsiuvinėjus gaunasi kryželiai pailgi doh.gif Todėl prieš siuvinėjant biskorniukus, užėjau į kasiūlų parduotuvę ir nusipirkau pasitarus su pardavėja kanvos gabaliuką, kur nesigauna pailgi kryželiai. Gal dabar tokių jau nebėra, kad gautųsi pailgi. Mano pirkta seniai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 04, 07:50)
Nežinau kokia kanvą turi, bet aš tai tikrai turiu tokią seniai pirktą kanvą, ant kurios išsiuvinėjus gaunasi kryželiai pailgi doh.gif Todėl prieš siuvinėjant biskorniukus, užėjau į kasiūlų parduotuvę ir nusipirkau pasitarus su pardavėja kanvos gabaliuką, kur nesigauna pailgi kryželiai. Gal dabar tokių jau nebėra, kad gautųsi pailgi. Mano pirkta seniai... ax.gif

doh.gif kokia ta mano kanva nezinau, bo ji pirkta seniai second hande ax.gif kryziukai lyg ir ne pailgi pas mane... nors, logiskai mastant - turbut siek tiek pailgi, jei pagal kvadratine schema ismatavimai 7x7,6 gaunasi blink.gif doh.gif
Atsakyti
pirkus neperseniausiai linine kanva, man ja pardave kaip DMC uz gera kaina doh.gif , bet kryzelius taip tempia, kad net ir nesiuvinejantis paziurejes pasakys, kad istysti kryziukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 21 rugsėjo 2010 - 09:48
Sveikutes darbstules,

As cia pirma karta, mano vaikui labai reikia biscornu schemos, nes mokykloj te kazka siuvines. As pati laiko nelabai turiu siuvnejimams, o mano dukra tai paveikslus siuvineja, labai patinka. Tad jei kokia ir sudetingesne schema tai nieko.

Dekoju nuosirdziai
Atsakyti
QUOTE(xxxmama @ 2010 09 28, 19:47)
Sveikutes darbstules,

As cia pirma karta, mano vaikui labai reikia biscornu schemos, nes mokykloj te kazka siuvines. As pati laiko nelabai turiu siuvnejimams, o mano dukra tai paveikslus siuvineja, labai patinka. Tad jei kokia ir sudetingesne schema tai nieko.

Dekoju nuosirdziai

Paklausk prasau schemu paieskos temoj. Tikrai pades.
Atsakyti
Noriu pasirodyti su savo pirmuoju pinkeepu 4u.gif Labai smagu siuvinėti tokį nedidelį darbelį, nes labai greitai pamatai rezultatą. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 07, 09:52)
Noriu pasirodyti su savo pirmuoju pinkeepu  4u.gif Labai smagu siuvinėti tokį nedidelį darbelį, nes labai greitai pamatai rezultatą. thumbup.gif

Labai gražus darbas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 07, 11:52)
Noriu pasirodyti su savo pirmuoju pinkeepu  4u.gif Labai smagu siuvinėti tokį nedidelį darbelį, nes labai greitai pamatai rezultatą. thumbup.gif

Labai šiltas ir šventiškas darbelis wub.gif
Atsakyti
Labukas ,

noreciau paprasyti pagalbos, gal kas is siuveju ar ne tik, turetumete schema kaip pasiuti paprasta bantuka- kastineli is silkenes juosteles, kuri galima butu segti i drabuzi?

labai buciau dekinga uz pagalba.
Atsakyti