vikija, pamėginsiu paieškot schemučių daugiau laiko turėdama, bet tai bus ne ansčiau kaip po Velykų
Murku-Burku, Dvi, kokių gražių darbelių prisiuvinėjot Be galo dailu
Mano biscorniukas pavirtęs raktų pakabuku
QUOTE(Wasara @ 2010 03 13, 19:11)
vikija, pamėginsiu paieškot schemučių daugiau laiko turėdama, bet tai bus ne ansčiau kaip po Velykų
Vistiek lauksiu, nes dar neatkapsčiau...
O dėl raktų pakabuko, tai gera mintis!
berots ieškojot šito pakabučio : http://lepesto4ex.ga...eature=mainlist
Oi kokios gražios aguonėlės
QUOTE(axioma @ 2010 03 24, 10:05)
labai grazus biskorniukas:)) su auksinem juostelem,trupuciu karoliuku -nerealu!!!!!
beje laikrodis fone irgi grazus:)
aguonu tema atrode tokia nuvalkiota, bet taviski pamacius seile nutyso..labai grazus darbelis:)
QUOTE(corrie @ 2010 03 24, 18:33)
labai grazus biskorniukas:)) su auksinem juostelem,trupuciu karoliuku -nerealu!!!!!
aguonu tema atrode tokia nuvalkiota, bet taviski pamacius seile nutyso..labai grazus darbelis:)
na čia tik antras mano siuvinėjimo darbas, tai net nepagalvojau, kad kaikurie motyvai nuvalkioti ištiesų man siuvinėjimas netgi nelabai patinka, kelis metus ignoravau siuvimo, siuvinėjimo sekciją aplamai, kol bežioplinėdama užtikau biscornu temą ir labai jais susižavėjau pirmą biscorniuką labai atsainiai išsimatavau tai toks šleivas gavosi dabar guli ant stalo vargsiukas invalidukas kaip priekaistas man kokia aš "puiki" darbininkė.
o laikrodį man vyras per gimimo dieną padovanojo, pirko panoramoje, visokių niekučių parduotuvėje, kuri yra antrame aukšte tik užkilus laiptais per pagrindinį įėjimą po dešinei laikrodis dar ir žadintuvas , bet jo nenaudoju nes pradeda žviegti taip, kad net numirelis antrą kartą galėtų infarktą gauti
QUOTE(tilili @ 2010 03 23, 11:31)
O tai kur čia yra schema?...
Štai kokį neseniai padariau:
Norėčiau dar padaryti, bet nerandu mažų schemyčių tam tinkamų...
Norėčiau dar padaryti, bet nerandu mažų schemyčių tam tinkamų...
Na ir as savo biskorniukus parodysiu
Niu va
Turiu savininkes leidima, tai rodau adatine
Su inicialais
Ir dar tokia vat pasidariau
Niu va
Turiu savininkes leidima, tai rodau adatine
Su inicialais
Ir dar tokia vat pasidariau
Nu labai labai gražu
antrasis biscornas nerealiai gražus...