[quote=RasuteK,2013 04 27, 11:25]
Jis labai subtilus. Sveikinu.
QUOTE(Vitute* @ 2013 05 01, 20:55)
Jis labai subtilus. Sveikinu.
man visai patiko ji daryti, tai sakiau tikrai ne paskutinis
Mano pirmasis bandymas
Kuttis puikus biskorniukas
Biskorniukai man buvo atradimas - nusipirkus siuvimo mašiną, skaitinėjant čia siuvimo - siuvinėjimo temas . Pabandymas prisimint iš vaikystės siuvinėjimą kryželiu baigėsi pasigamintu biskorniuku. Toks šleivas kreivas, be schemos , "iš akies" siuvinėtas... Manau, sekantis bus jau tikras
QUOTE(*Gyta* @ 2013 06 18, 22:45)
Toks šleivas kreivas, be schemos , "iš akies" siuvinėtas... Manau, sekantis bus jau tikras
Jei prikimštai daugiau sintepono, to "šleivumo" nebeliktų
Ir kitų mergaičių kaikurie biskornai nedakimšti ir suglebę atrodo, reikia kimšt tiek, kad jau nebetilptų ir kietai (sinteponu, bet ne vata), tada viskas liuks, nes kažkaip bestovint jis paminkštėja, bent man.
Šaunuolės, kad bandot, eksperimentuojat ir gaminat
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 19, 11:05)
O, tikrai gal reiks dar praardžius pakimšt. Kimšau vilna vėlimui Čia gerai ar blogai?
QUOTE(*Gyta* @ 2013 06 19, 14:13)
O, tikrai gal reiks dar praardžius pakimšt. Kimšau vilna vėlimui Čia gerai ar blogai?
Tikrai geriau nei vata, bet esant galimybei imčiau sinteponą (aš nusiperku audinių parduotuvėj pagalvėlę 6-8 Lt ir ją praardau, užtenka 5-8 vidutinio dydžio biskornams), sinteponas labiau išpučia, vilnos nebandžius, negaliu pasakyt ar ji gerai ar blogai
Vilna irgi gerai Aš ja kimšdavau, kol neatradau sintepono. Bet vilna yra daug brangiau nei sinteponas, todėl aš ir pasirinkau pastarąjį.
rugsėjė tylėjo, nieko nerodė ir.... kai driokstelėjo ir išvertė iš kojų