Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai (2tema)

QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 11:24)
Pagalvojau, kad reikia atgaivinti smulkmenėlių temą - pasirodysiu kokią pakabėlę padariau draugei. Siuvinėta ant lino bullion knot'ais ax.gif

Kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
Vaivi- ne tik superinė idėja, bet ir apipavidalinimas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 19:44)
aciuks.gif
Viską dariau pati. Medinę pakabą apklijavau sinteponu, o tada aptraukiau išsiuvinėtu linu. Tą metalinį kabliuką (neįsivaizduoju kaip iš tikrųjų vadinasi) apvyniojau lininiu siūlu paardžiusi tą pačią medžiagą.
Labai gražu, tikrai. Kol nepaaiškinot, galvojau, kad metalinė detalė padažyta matiniais dažais. doh.gif Bet jeigu siūlu apvyniota, tai visa tokia... minkšta. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius 4u.gif
Draugei ta pakaba reikalinga fotografavimui, tai turėjo neblizgėti. Paprasti dažai netiko, o apie matinius net nepagalvojau rolleyes.gif Kažkur užmačiau apvyniotus tuos metaliukus, tai taip ir pabandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 11:24)
Pagalvojau, kad reikia atgaivinti smulkmenėlių temą - pasirodysiu kokią pakabėlę padariau draugei. Siuvinėta ant lino bullion knot'ais ax.gif

Labai subtili pakaba wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Parodysiu ir aš savo siuvinukus. mirksiukas.gif

http://public.fotki....ta/siuvinjimas/
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 21 kovo 2013 - 09:40
QUOTE(Vitute* @ 2013 03 21, 08:51)
Sveiki. Parodysiu ir aš savo siuvinukus. mirksiukas.gif

http://public.fotki....ta/siuvinjimas/

puikūs darbeliai thumbup.gif

rugsėje, ko nutilai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 03 21, 11:05)
puikūs darbeliai  thumbup.gif

rugsėje, ko nutilai? smile.gif

paklydau doh.gif lotuliukas.gif
senai kas besirodė su smulkmenom, pamiršau, kad tokią temą favorituose turiu blush2.gif
pagyvinimui - mano žvėriukai
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2013 03 23, 13:42]

Labai miela.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 10:24)

Pakaba nereali. Ir tikrai, labai praktiška tos paminkštintos pakabos. Bandysiu ir aš tokią pasigaminti. Tik kaip jūs tą lininį rūbą pakabai užvilkot? blush2.gif Vis tiek kažkur reikėjo rankom susiūti - kurioj vietoj daryta ta slapta ,,rankinė" siūlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 24 kovo 2013 - 11:38
Rodausi toliau.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 26 kovo 2013 - 08:02