Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai (2tema)

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 17, 10:27)
jai norite tik parodyti savo darbelius .

Nu nu hihihi.gif Man atrodo čia buvo įdėta TIK dėl reklamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 17, 21:24)
Nu nu hihihi.gif Man atrodo čia buvo įdėta TIK dėl reklamos biggrin.gif

cia kitam kartui ,jai nores pasirodyt darbelius ax.gif kad nerasytu kur nors i siuvinejimas kryzeliu tema rolleyes.gif

QUOTE(mititėja @ 2012 02 17, 21:09)

Kas kas? listen.gif  lens.gif

tutis ''ciulptukas'' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2012 - 20:44
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 17, 21:43)
tutis ''ciulptukas''  biggrin.gif
Tikrai??? O kodėl jis plaukuotas? Ir dar su dviem "priedais iš šonų". Man pasirodė, kad tai... ne tutukas, o tiesiog tutys. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 02 17, 21:09)
Ačiū labai, susiuvimo principas buvo neaiškiausias. Ir už schemą - taip pat ačiū.  4u.gif

16 šios temos puslapy Džeinė įdėjus nuotrauką kaip susiūti biskorną. Gal bus aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 17, 22:32)
16 šios temos puslapy Džeinė įdėjus nuotrauką kaip susiūti biskorną. Gal bus aiškiau.
Tai jūs gi paaiškinot, supratau. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 02 17, 17:50)
Atsiprašau, bet man neaišku, kas ten pirmoje atvirutėje po vaiku - toks pailgas ir plaukuotas, su dviem mažesniais iš šonų?  g.gif  bigsmile.gif
Čia dabar tokios mados atviručių vaiko gimimo proga?  blink.gif
Kaaa, ciulptukas nesimato ax.gif

Atsiprašau, jeigu jau buvo, bet gal galite įmesti nuorodą su aprašymu?  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 17, 10:27)
pardavimams yra atskira tema rankdarbiai

laisvu darbu tema pardavimui
cia jau kitoks siuvinejimas ,jiems taipat atskira tema siuvinejimas ant popieriaus ,jai norite tik parodyti savo darbelius .

dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Temai atnaujinti parodysiu adatinę "Obelų žydėjimas". Dydis 9,5x9,5x4,8 cm. Aida, siuvinėta DMC siūlais (12 spalvų), Mill Hill karoliukais:

user posted image

user posted image

user posted image
.
Atsakyti
Arbatėle - nerealus grožis. Toks subtilus, puošnus ir tiesiog tobulas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manoji adatine ax.gif

user posted image
Atsakyti
Pagalvojau, kad reikia atgaivinti smulkmenėlių temą - pasirodysiu kokią pakabėlę padariau draugei. Siuvinėta ant lino bullion knot'ais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 10:24)
Pagalvojau, kad reikia atgaivinti smulkmenėlių temą - pasirodysiu kokią pakabėlę padariau draugei. Siuvinėta ant lino bullion knot'ais ax.gif
Labai gražu. O medžiaga pakabą pati aptraukėt, ar tokią pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 09 19, 17:17)
Labai gražu. O medžiaga pakabą pati aptraukėt, ar tokią pirkot?  g.gif

aciuks.gif
Viską dariau pati. Medinę pakabą apklijavau sinteponu, o tada aptraukiau išsiuvinėtu linu. Tą metalinį kabliuką (neįsivaizduoju kaip iš tikrųjų vadinasi) apvyniojau lininiu siūlu paardžiusi tą pačią medžiagą.
Atsakyti