Laba diena,
Gal galite pagelbeti - gal turite kokiu biscornu tinkanciu vestuvems, meilei ir tt, gal koki kur galima vardus, data issiuvinet
aciu uz pagalba
QUOTE(InDovi @ 2011 05 15, 17:08)
Sveikos! atnesu nauja darbeli temai pagyvinti mamai dovanu - telefono pakabutis
Labai pavasariškas darbelis
Labai pavasariska dovana
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 15, 15:21)
Labai pavasariškas darbelis
QUOTE(Višniukė @ 2011 05 15, 17:32)
Labai pavasariska dovana
aciu
Prikelsiu temą. Ar niekas nesiuvinėjate smulkių darbelių? Čia mano pirma adatinė-ritinėlis.
Čia kas nori gali pasižiūrėti didesnį vazdą išsiuvinėto, bet dar nesusiūto darbelio
didesnis vaizdas
Čia kas nori gali pasižiūrėti didesnį vazdą išsiuvinėto, bet dar nesusiūto darbelio
didesnis vaizdas
Pasakiškas
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 07 27, 16:39)
Prikelsiu temą. Ar niekas nesiuvinėjate smulkių darbelių? Čia mano pirma adatinė-ritinėlis.
QUOTE(Džeinė @ 2011 07 28, 16:22)
Aš siuvinėjau kelis pakabukus žirklutėm
Mieli darbeliai
Oho kiek grožių paslėpę laikėte.
Man rugsėjos širdelė - fantastiška Taip gražiai parinkai spalvas, kad originalui toli gražu iki tavo Ir handageris kur pamatau, tai tirpstu iš susižavėjimo
Džeine, kokius siūliukus ir kiek gijų naudojai? Aš bandžiau daryti rožyte su dviem gijos, DMC, tai gavosi toks blyniukas o pas tave gražios, iškilios gėlytės
Man rugsėjos širdelė - fantastiška Taip gražiai parinkai spalvas, kad originalui toli gražu iki tavo Ir handageris kur pamatau, tai tirpstu iš susižavėjimo
Džeine, kokius siūliukus ir kiek gijų naudojai? Aš bandžiau daryti rožyte su dviem gijos, DMC, tai gavosi toks blyniukas o pas tave gražios, iškilios gėlytės
QUOTE(rugsėjė @ 2011 07 29, 13:46)
mano smulkmenėlės
Labai mielos ir kruopščiai padarytos