gal galetumet patart del backstitch - kai siuvinejamas aplink jau padaryta paveiksliuka - ar reikia per viena langeli ar per du? paveiksliukuose niekaip neiziuriu pirma karta darau adatine, aciu uz ats
QUOTE(InDovi @ 2010 12 02, 22:48)
gal galetumet patart del backstitch - kai siuvinejamas aplink jau padaryta paveiksliuka - ar reikia per viena langeli ar per du? paveiksliukuose niekaip neiziuriu pirma karta darau adatine, aciu uz ats
na as tai dariau per viena langeli, taip tvirciau susisius adatine nei darytumei per du lagelius
Sveikos merginos, labai grazus biscorniukai
Susipirkau visas reikiamas medziagas ir man iskilo klaisimas negi biscornas siuvinejamas ant kanvos? ji tokia kieta ar nauduojat kokia kita medziaga?
Susipirkau visas reikiamas medziagas ir man iskilo klaisimas negi biscornas siuvinejamas ant kanvos? ji tokia kieta ar nauduojat kokia kita medziaga?
Modern@, gali siuvinėti ant Aidos arba lino. Aida tikrai tinka biscorno gamybai, tad jei jau susipirkai viską, gali drąsiai pradėt gaminti Aš savo pirmą siuvinėjau ant Aidos ir puikiai pavyko
Wasara aciu uz atsakyma
Sedziu ir jau renku siulus ir vel klausimas siula reikia skirti per pus? Siuvinejau vaikysteje tai jau viska pamirsau O Aidos medziaga tai cia kokia?
Sedziu ir jau renku siulus ir vel klausimas siula reikia skirti per pus? Siuvinejau vaikysteje tai jau viska pamirsau O Aidos medziaga tai cia kokia?
Aida ir yra ta pati kanva. Kiek siūliukų reikia imti, priklauso nuo medžiagos tankumo. Kuo tankesnė medžiaga, tuo mažiau gijų. Paprastai 14 tankumo Aidai pakanka 2 gijų, kai kas siuvinėja 3, 16 tankumo - dviejų turėtų visiškai pakakt, o 18 - reikėtų 1 ar 2, neteko siuvinėt ant šio tankumo, tai tiksliau nežinau. Kadangi nežinau, kokio tankumo medžiagytę nusipirkai, negaliu patart, kiek tiksliai gijų iš 6 reikės. Jei nežinai medžiagos numerio, pabandyk ant kraštelio kelis kryžiukus pasiuvinėt su skirtingų gijų skaičiumi ir matysi, kiek atrodo gražiausiai, arba pabandyk tankumą pasiskaičiuot. Siuvinėjimo kryželiu temos pirmoj žinutėj yra paaiškinta, kaip tai padaryti http://www.supermama...howtopic=670248
Wasara dekui
Jau taip ir padariau, bet is tavo paaiskinimo gavau naudingos man informacijos Jau pradejau siuvineti, mano medziaga smulki, tai siuvineju su 2 siuliukais.
Jau taip ir padariau, bet is tavo paaiskinimo gavau naudingos man informacijos Jau pradejau siuvineti, mano medziaga smulki, tai siuvineju su 2 siuliukais.
Biscoknu jau padariau, bet kaip suprantu neturint 100 zinuciu pasirodyti negaliu gaila
QUOTE(Modern@ @ 2010 12 11, 14:16)
Biscoknu jau padariau, bet kaip suprantu neturint 100 zinuciu pasirodyti negaliu gaila
Šioj temoj pasirodyti gali , tik negali sukurti savo atskiros temos.
QUOTE(InDovi @ 2010 12 19, 14:27)
Labai faini katineliai
QUOTE(InDovi @ 2010 12 19, 13:27)
Šaunus darbelis