Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai (2tema)

QUOTE(nurija @ 2010 10 07, 17:52)
Labukas ,

noreciau paprasyti pagalbos, gal kas is siuveju ar ne tik, turetumete schema kaip pasiuti paprasta bantuka- kastineli is silkenes juosteles, kuri galima butu segti i drabuzi?

labai buciau dekinga uz pagalba.

Ir čia yra SIUVINĖJIMO tema, todėl prašykite pas siuvėjas. Skaitykit temų pavadinimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 10 07, 11:08)
Labai gražus darbas. 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 10 07, 15:49)
Labai šiltas ir šventiškas darbelis  wub.gif

4u.gif Ačiū už įvertinimą biggrin.gif Dabar nekantriai laukiu švenčių, labai norisi pasikabinti tą darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmaargenta, labai gražus, švente alsuojantis darbas. Geros nuotaikos užtaisas thumbup.gif
Atsakyti
Koks grazus pinkypas gavosi wub.gif
Atsakyti
sveikutes. as daugiau mezgeja/nėrėja nei siuvinetoja/siuvėja, bet uzmeciau aki ir esu apsalus nuo jusu grozybiu... blink.gif thumbup.gif thumbup.gif esu suzaveta jusu kruopstumu blink.gif wub.gif didziausi komplimentai visoms. baltai pavydziu jusu talento mirksiukas.gif saunuoles 4u.gif

nu neimanoma jusu nepagirt biggrin.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
naujas biskorniukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Grazus biscorniukai thumbup.gif Ir man reiks tuo kada uzsiimti.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 10 25, 16:57)
naujas biskorniukas  smile.gif

Džeine, labai gražus biskorniukas, 4u.gif o motyvai labai primena lietuvių tautinius raštus iš močiutės megztų pirštinių thumbup.gif ypač tulpės.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 11 01, 03:36)
Grazus biscorniukai  thumbup.gif  Ir man reiks tuo kada uzsiimti.

4u.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 01, 20:01)
Džeine, labai gražus biskorniukas,  4u.gif o motyvai labai primena lietuvių tautinius raštus iš močiutės megztų pirštinių thumbup.gif ypač tulpės.

ačiū... man kažkaip žalia spalva ta motyva norėjos siuvinėt, turbut žalumos jau pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif
siuvineju dabar savo pirmaji biskorniuka ir iskilo klausimas - tuos karoliukus ant siules jus prisiunat susiuvant ar po to? g.gif
Toliau planuose maziukas pakabukas, tik idomu, kaip seksis tokia smulkme sugrabalioti?? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 07, 09:52)
Noriu pasirodyti su savo pirmuoju pinkeepu  4u.gif Labai smagu siuvinėti tokį nedidelį darbelį, nes labai greitai pamatai rezultatą. thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 10 25, 15:57)
naujas biskorniukas  smile.gif

nuostabus darbeliai. neprisvyles pirmas blynas thumbup.gif
abu tokie kalediniai newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 22 lapkričio 2010 - 10:57
Pagaliau nufotografuotas biskorniukas. Su pakabinimu, kad būtų galima papuošti eglutę smile.gif
user posted image
Atsakyti