Liūdna, bet labai gražiai parašyta istorija. Aukit sveikos
labai grazi istorija, liudna, kad ji liudna, bet su su grazia pabaiga. Aukit sveikutes, saugomos mazojo angelelio
Liudna kad taip isvis nutinka kai palaidojom suneli kazkas paklause, jei is anksto zinotum kad jis mirs, ar noretum kad viskas butu taip kaip buve, ar visai kad mazylis butu negimes?Atsakiau kad nors tik metus ji pazinom bet buvom labai laimingi Tad tikiu kad isejas angeliukas ir jums sukelia tik pacias geriausias emocijas
Papildyta:
Labai labai gerai jus suprantu
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 19, 00:26)
Labai sukrete si istorija... Visa ko geriausia, daug silumos sirdyse bei graziu akimirku jusu seimai
Kokia begalinė mamos stiprybė ir koks gerumas...Kokie gražūs, kokie gilūs ir švelnūs žodžiai išsakyti, kai širdį skausmas drąsko.
Stiprybės ir ramybės Jums...
Seniai mano močiutė(amžiną atilsį) pasakojo istoriją, o gal tik legendą, nežinau, kaip ten iš tikro buvo. Istorija tokia- palaidojo mama savo mažutėlį vaikelį. Ir ilgai verkė. Prisisapnavao jai tas vaikelis, vilkintis baltais iki žemės marškinėliais, paprašė-"mamyte, nebeverk, kai tu verki mano marškinėliai visai šlapi lieka, o kaip man ten su šlapiais vaikščioti?...
Stiprybės ir ramybės Jums...
Seniai mano močiutė(amžiną atilsį) pasakojo istoriją, o gal tik legendą, nežinau, kaip ten iš tikro buvo. Istorija tokia- palaidojo mama savo mažutėlį vaikelį. Ir ilgai verkė. Prisisapnavao jai tas vaikelis, vilkintis baltais iki žemės marškinėliais, paprašė-"mamyte, nebeverk, kai tu verki mano marškinėliai visai šlapi lieka, o kaip man ten su šlapiais vaikščioti?...
Labai graudu,kad taip atsitinka šiame gyvenime Stiprybės jūsų šeimai
QUOTE(Siguliukas @ 2010 01 18, 23:19)
QUOTE(JUSTE* @ 2010 01 22, 21:36)
ji pazinom bet buvom labai laimingi Tad tikiu kad isejas angeliukas ir jums sukelia tik pacias geriausias emocijas
Juste, likomo drauge, - kaip smagu matyti Tavo tokią gražią liniuotę
Negaliu skaityti VJ tavo istorijos be ašarų.....labai džiaugiuosi už tave
tikiu, kad kadanors ir mes su vyru išeisime iš gimdymo namų trise...juk gyvenime egzistuoja pusiausvyra, po juodo turi but balta...
tikiu, kad kadanors ir mes su vyru išeisime iš gimdymo namų trise...juk gyvenime egzistuoja pusiausvyra, po juodo turi but balta...
graži istorija