Kiekvieną vakarą išgeria alaus. Aš labai pykstu. O per šventes ar su draugais, tai būtinai prisigeria, o kitą dieną miršta. Mane , tai erzina. Nesu ir aš šventuolė. Aš ir mėgstu išgert esant progai, ar kokį vakarą šampaną su drauge išgert, bet ne tiek, kad reiktų kitą dieną skaudančia galva vaikščiot.
Sakyciau saikingai.Kartais savaitgaliais abu pavakarojam,vyno pagurksnojam filma ziuredami.Kartais su draugais i kavine krepsinio paziureti iseina,tai alaus pagurksnoja.
Abu esam abstinentai. Aš tuo labai džiaugiuosi.
na jei prisigertu tai smagumo jokio,ir tada tikrai butu barniu. Na nebent kartu mes dviese padaugintume ;D O jei alaus atsigerti tai no problem ;>
Kartais, bet ne dažnai ir ne daug
Papildyta:
Išgrūsčiau pro duris!
Papildyta:
QUOTE(sabiene22 @ 2010 02 08, 16:32)
negeria vsai, bet kiekviena savaitgali penkialapio po kelis dumus patraukia, negaliu to pakest
Išgrūsčiau pro duris!
QUOTE((ne)eiline @ 2010 02 10, 13:54)
Pritariu. Tokio dalyko nepakesciau ir nesitaikstyciau.
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 02 10, 13:57)
Pritariu. Tokio dalyko nepakesciau ir nesitaikstyciau.
Šiaip ar taip - tai jau narkotikai.
alaus geriam beveik kas vakara...abu kartu o stipresniu gerimu...na gal karta per menesy,bet as nepykstu nes arba namie su draugu ikala arba mes visi kartu su draugu kompanija
savaitgaliais alu geria, o ko nors stipresnio kai kokia rimta proga yra
Maždaug kas antrą savaitgalį alaus su draugais .. Kartais dviese šampės, ar vyno įkalam.. ir aišku, kai jau šventės - tai atleistina ... bet nepasigeria iki to lygio, kad nepaeitų ... geras jis
buna, kad i menesi 1-2 kartus, siaip nelabai jis geriantis, kartais alaus atsigeria savaitgali prie tv ir tiek