Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

Kiekvieną vakarą išgeria alaus. Aš labai pykstu. O per šventes ar su draugais, tai būtinai prisigeria, o kitą dieną miršta. Mane , tai erzina. Nesu ir aš šventuolė. Aš ir mėgstu išgert esant progai, ar kokį vakarą šampaną su drauge išgert, bet ne tiek, kad reiktų kitą dieną skaudančia galva vaikščiot.
Atsakyti
Sakyciau saikingai.Kartais savaitgaliais abu pavakarojam,vyno pagurksnojam filma ziuredami.Kartais su draugais i kavine krepsinio paziureti iseina,tai alaus pagurksnoja.
Atsakyti
negeria vsai, bet kiekviena savaitgali penkialapio po kelis dumus patraukia, negaliu to pakest
Atsakyti
Abu esam abstinentai. Aš tuo labai džiaugiuosi. thumbup.gif
Atsakyti
na jei prisigertu tai smagumo jokio,ir tada tikrai butu barniu. Na nebent kartu mes dviese padaugintume ;D O jei alaus atsigerti tai no problem ;>
Atsakyti
Kartais, bet ne dažnai ir ne daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sabiene22 @ 2010 02 08, 16:32)
negeria vsai, bet kiekviena savaitgali penkialapio po kelis dumus patraukia, negaliu to pakest

Išgrūsčiau pro duris!
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 02 10, 13:54)
Kartais, bet ne dažnai ir ne daug  smile.gif
Papildyta:
Išgrūsčiau pro duris!

Pritariu. doh.gif Tokio dalyko nepakesciau ir nesitaikstyciau.
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 02 10, 13:57)
Pritariu. doh.gif  Tokio dalyko nepakesciau ir nesitaikstyciau.

Šiaip ar taip - tai jau narkotikai.
Atsakyti
alaus geriam beveik kas vakara...abu kartu blush2.gif o stipresniu gerimu...na gal karta per menesy,bet as nepykstu schmoll.gif nes arba namie su draugu ikala mirksiukas.gif arba mes visi kartu su draugu kompanija ax.gif
Atsakyti
savaitgaliais alu geria, o ko nors stipresnio kai kokia rimta proga yra 4u.gif
Atsakyti
Maždaug kas antrą savaitgalį alaus su draugais .. Kartais dviese šampės, ar vyno įkalam.. wub.gif ax.gif ir aišku, kai jau šventės - tai atleistina ... ax.gif bet nepasigeria iki to lygio, kad nepaeitų ... geras jis ax.gif
Atsakyti
buna, kad i menesi 1-2 kartus, siaip nelabai jis geriantis, kartais alaus atsigeria savaitgali prie tv ir tiek smile.gif
Atsakyti