Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 13:30)
Pas tave pati jau rimtas alkoholizmas, jei aiskini kad gerti alkoholi sveika, zmonija ne visada gere, musu tautieciai tik pries 800 metu mazdaug pradejo po truputi vartoto alkoholi, visa zmonija tik 3000 metu. iki tol evoliucija vyko be alkoholio, zmogus is bezdziones tapo zmopgumi be alkoholio. Alkoholis tikrai nera naturalu zmogui, net nedideli kiekiai. vartojantys alkoholi zmones pastoviai iesko stresu kuriuos reiktu ramint alkoholiu, visokie krepsiniai, santykiu aiskinimaisi ir pan. ir pakliuna i uzdara rata- problemas sukeltas is esmes alkoholio (man nesiseka, as niekam nepatinku, as nesugebu daug uzdirbti, tik as vis iskliunu visur, manes nemegsta, manes niekas nemyli) gydoma isgerimais.

Totali nesamonė. Alkoholis nedideliais kiekiais reikalingas organizmui. Gilioje senovėje jo tikrai nebuvo, bet žmonės tas reikalingas medžiagas gaudavo per tam tikra maistą. Šiais laikais kai viskas iki maksimumo apdirbama maistas prarando labai daug tam tikrų savybiu todėl ir rekomenduojama apie 1 taurę vyno per dieną valgio metu. Ir tai visiškai nesusiję su jokių problemų sprendimu.
Aš nekalbu apie tuos atvejus kai geriama daug daugiau. Realiai net 0,5 alaus geriant kas dieną jau daugoka.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 08 16, 08:53)
Totali nesamonė. Alkoholis nedideliais kiekiais reikalingas organizmui. Gilioje senovėje jo tikrai nebuvo, bet žmonės tas reikalingas medžiagas gaudavo per tam tikra maistą. Šiais laikais kai viskas iki maksimumo apdirbama maistas prarando labai daug tam tikrų savybiu todėl ir rekomenduojama apie 1 taurę vyno per dieną valgio metu. Ir tai visiškai nesusiję su jokių problemų sprendimu.
Aš nekalbu apie tuos atvejus kai geriama daug daugiau. Realiai net 0,5 alaus geriant kas dieną jau daugoka.

O kokių medžiagų tame vyne ar kitame alkocholyje yra, kurios reikalingos žmogui?
Atsakyti
karta-du per savaite kokio Radlerio paragauja.. rolleyes.gif nieko bloga tame nematau ax.gif
Atsakyti
Girtą paskutinį kartą mačiau prieš...4-5 metus. Darbe išgeria po taurę kokio nors gėrimo per gimtadienius (realiai 2-3 kartus per mėnesį), per mėnesį pora kartų parsineša namo skardinę alaus.
Pati alkoholio visiškai nebevartoju jau 5 metai (dėl sveikatos problemų), girta esu buvus 2 kartus gyvenime.

Atsakyti
Savaitgaliais ir per sventes,manau,kad nedaug biggrin.gif.
Atsakyti
Labai retai, darbas neleidzia, o ir pats per didelio noro nereiskia thumbup.gif
Atsakyti
prie mano akių labai girtą, per beveik tryliką bendro gyvenimo metų, esu mačiusi tik kartą...daugiau ir nenoriu, jokio grožio biggrin.gif
alaus, ypač kokio įdomesnio, nematyto, neragauto - mėgsta kartą ar du į savaitę atsigerti, bet tik "paragavimui" kaip pat sako, po buteliuką ar skardinę...
per didesnes šventes išgeria daugiau nei buteliuką alaus, bet saikingai - žino mano nuomone alkoholio klausimu (aš visai negerianti), tai protingas - nepadaugina biggrin.gif

abu su vyru puikiai žinom gyvenimo su alkoholikais "skonį", todėl labai džiaugiuosi kad kol kas tokių bėdų savo šeimoje neturim (o gal būtent ta "saldi" patirtis stabdo pakelti taurelę...).
Atsakyti
Praktiskai niekad thumbup.gif
Atsakyti
alaus pora bokalu karta per savaite ar net dvi, o stipriuju isvis labai retai paragauja. smile.gif
Atsakyti
Savaitgaliais ir per šventes. Sako- jei atsipagirioti dar nereikia, tai dar ne alchašas. cool.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu gan dažnai, vakarais prieš miegą, konjako taurę ar viskio, po nedaug. Pykčių dėl to nekyla, negalvoju, kad turėčiau sunerimti. Atsipalaidavimui. Iki nusigėrimo toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2012 09 27, 22:45)
Pastaruoju metu gan dažnai, vakarais prieš miegą, konjako taurę ar viskio, po nedaug. Pykčių dėl to nekyla, negalvoju, kad turėčiau sunerimti. Atsipalaidavimui. Iki nusigėrimo toli biggrin.gif

svarbiausia, kad netaptų pastoviu reiškiniu 4u.gif
Atsakyti