Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

Kalbant apie maniski ,tai jis kone blaivininkas biggrin.gif ,taciau bandau ji sykiais "atvest i doros kelia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakau bent prie saslu kaime po skardine davaj mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš visiškai negerianti, bet diedulis jau praradęs viltį mane " sugundyt" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiauliškai paišau?, gal ir taip, aš nemeluoju. Sakau viską taip, kaip yra. smile.gif , mano vyrui nesvarbi mano nuomonė. Nebent tik tuomet, kai rimtai supykstu. O alus pas jį būna vos ne kiekvieną vakarą ant stalelio prie lovos. Kiek jis buvo paliejęs alų, po to pats ir valė. smile.gif
Atsakyti
Mano vyras retai,tik su proga,sportas ir progresas jame ji domina labiau wub.gif
Atsakyti
Baliavojam (t.y.saikingai ragaujam) tik kartu ir tik per šventes, na kartais ir be progos nusiperkam skanaus, kokio įdomaus alaus. Šiaip abu nemėgėjai išgert, galėtų ir nebūt alkoholio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurda: 28 birželio 2012 - 18:57
Retkarciais ( reciau nei karta per savaite)... po sunkios dienos.. MB sau leidzia taure viskio. Megsta jis juos ir nusimano juose... visada dziaugiasi gaves gero viskio buteli... tai priimu tai - kaip kad kartas as noriu gabalelio gero juodo sokolado...
alaus namie MB negeria. pagal ji alus - kompanijos gerimas....o kompanija "susiklosto" laaabai retai....
zodziu, bedu kol kas del alkoholio vartojimo nera kile.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 23, 12:57)
Ner cia ko girtis, visiska abstinencija niekuo nera geresne, o gal net ir nenaudingesne organizmui (dar tiriama) uz saikinga vartojima, beto kartais tai yra fizines arba psichologines sveikatos sutrikimo pozymis.

Pas tave pati jau rimtas alkoholizmas, jei aiskini kad gerti alkoholi sveika, zmonija ne visada gere, musu tautieciai tik pries 800 metu mazdaug pradejo po truputi vartoto alkoholi, visa zmonija tik 3000 metu. iki tol evoliucija vyko be alkoholio, zmogus is bezdziones tapo zmopgumi be alkoholio. Alkoholis tikrai nera naturalu zmogui, net nedideli kiekiai. vartojantys alkoholi zmones pastoviai iesko stresu kuriuos reiktu ramint alkoholiu, visokie krepsiniai, santykiu aiskinimaisi ir pan. ir pakliuna i uzdara rata- problemas sukeltas is esmes alkoholio (man nesiseka, as niekam nepatinku, as nesugebu daug uzdirbti, tik as vis iskliunu visur, manes nemegsta, manes niekas nemyli) gydoma isgerimais.
Atsakyti
Ir sūnus ir vyras - šimtaprocentiniai astinentai bigsmile.gif Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Vyras megsta isgerti gero vyno taure valgydamas pietus. Kartais vakarais isgeria viskio slakeli ar alaus.
Bet kad isgertu tiek, jog gerokai apsvaigtu pasitaiko labai retai.
Atsakyti
Visiškai negeria smile.gif
Atsakyti
maniškis negeria stipriųjų gėrimų, kartais parsineša kokio įdomesnio alaus. šiaip girto pen n metų nesu mačiusi smile.gif
Atsakyti
Girta ji galima pamatyti gal tik kokius 5 kartus i metus. Jei vyksta geras balius, geria su visais ir jau taip stipriai. Ant kitos dienos ne laso, o isgerinet po truputi isvis nepraktikuoja jokiu aluciu vakarais ar panasiai.
Atsakyti