mano aciu dievui negeria, tipo uzeina noras prisigert gal i pusmeti karta, bet is tikruju jis nepakelia alkoholio ir kartais pavyksta atkalbet nuo tokiu noru O dabar, kai mazi vaikai, tai is is vis su alkoholiu nedraugauja bet alu megstam abu, tik aisku atsigaivinimo lygy, po skarba savaitgli
tik per didzaisias sventes ir per gimtadienius..o savaitgalinius palakimus prie Tv atpratinau po truput,gimus vaikui... tfu tfu tfu neturim problemu su isgerinejimais,o ir draugu ratas iskart sumazejo iki minimumo...
QUOTE(nakvisa @ 2012 03 15, 13:27)
tik per didzaisias sventes ir per gimtadienius..o savaitgalinius palakimus prie Tv atpratinau po truput,gimus vaikui... tfu tfu tfu neturim problemu su isgerinejimais,o ir draugu ratas iskart sumazejo iki minimumo...
saunuole, kad vyra atpratinai nuo isgerinejimu, turiu omenyje ,,savaitgaliniu"
Vos ne kiekvieną vakarą į lovą tempiasi alų ir gurkšnoja kaip paršas. , bet nepavadinčiau to GĖRIMU, nes jis net neapsineša. Ačiū Dievui. Gerokai išgeria tik per gimtadienius, šventes.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:26)
Vos ne kiekvieną vakarą į lovą tempiasi alų ir gurkšnoja kaip paršas. , bet nepavadinčiau to GĖRIMU, nes jis net neapsineša. Ačiū Dievui. Gerokai išgeria tik per gimtadienius, šventes.
kaip parsas as tai nematau tame didelio blogumo, svarbu kad tikslas ne apsvaigt maniskis prie vakarienes irgi visuomet skardine susileidzia, bet jis pas mane didelis zmogus-nei jauciasi, nei matosi, nei keiciasi jis nuo tos skardines
Maniškis kaip kada. Pas jį tikslas prisigert ir prisiėst. Ir būtinai prieš einant miegoti, tai tikrai erzina. Pvz: bandau užmigt, kambary tamsu, ateina mat manasis vyriškis nešinas alumi ir visokiais užkandžiais. Sakau: "Tu prisivalgyk dieną, kad naktį nešmirinėtum po virtuvę, nesikuistum po šaldytuvą ir nenešiotum į mūsų kambarį visokio šlamšto", niekuomet neklauso. Ir taip iki 02:00 nakties čežina tuos popierius nors tu ką. Taip norisi atsisukti ir trenkt į galvą, kad kristų vietoj su savo tom skardinėm. O kai alaus paragauja, užeina baisus noras, čia jau mylėjimosi prasme.
Ohhh..kadangi pas mus nemazai vietos namie, mano vyras pasikviecia draugelius i svecius ir prisiperka alaus, ir geria nesustodami labai nervina mane, net neatiklausias prisikviecia, puse saldytuvo isvalgo. Kiaules. Buciau isbarius visus,bet kai isgirstu kad apie savo zmonas kalba ir apkalbineja ,tai jau net bijojau rodytis,kad savo vyrui bent gedos nedaryciau. Na bet buna pusiau girtas,dar nebaisiai. Bet jei kur nors isvaziaves i bariuka , grizes vos kojas pavelka ,vaikus gasdina tai palieku ant sofos guleti.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:42)
Maniškis kaip kada. Pas jį tikslas prisigert ir prisiėst. Ir būtinai prieš einant miegoti, tai tikrai erzina. Pvz: bandau užmigt, kambary tamsu, ateina mat manasis vyriškis nešinas alumi ir visokiais užkandžiais. Sakau: "Tu prisivalgyk dieną, kad naktį nešmirinėtum po virtuvę, nesikuistum po šaldytuvą ir nenešiotum į mūsų kambarį visokio šlamšto", niekuomet neklauso. Ir taip iki 02:00 nakties čežina tuos popierius nors tu ką. Taip norisi atsisukti ir trenkt į galvą, kad kristų vietoj su savo tom skardinėm. O kai alaus paragauja, užeina baisus noras, čia jau mylėjimosi prasme.
nu jusu rasymo stilius mane vercia is koto as iskart matau tokia plaukuota meska, is virtuves atsivedusia slanga nuo alaus backos ir lasinio palti pazasty
Papildyta:
QUOTE(Vakrone1 @ 2012 06 21, 15:46)
Buciau isbarius visus,bet kai isgirstu kad apie savo zmonas kalba ir apkalbineja ,tai jau net bijojau rodytis,kad savo vyrui bent gedos nedaryciau.
nu negerai, jei savo namuose bijote rodytis as tai vyrui liepciau bent jau "informuoti draugelius", kad i parduotuve uzsuktu pries atsitrenkdami pas mus namo. jie ryskiai jus painioja su viesa valgykla
Būtent toks jis ir yra. , taip, taip. Su tais draugais irgi tikras vargas. Prisikviečia, nei klausia ar galima, ar ne, jam vienodai. Stebiuosi, kaip galėjau už jo ištekėti.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:53)
Būtent toks jis ir yra. , taip, taip. Su tais draugais irgi tikras vargas. Prisikviečia, nei klausia ar galima, ar ne, jam vienodai. Stebiuosi, kaip galėjau už jo ištekėti.
na gal pas jus dabar santuokos krize, kad taip jau ji "kiauliskai" paisot?
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 21, 15:49)
nu jusu rasymo stilius mane vercia is koto as iskart matau tokia plaukuota meska, is virtuves atsivedusia slanga nuo alaus backos ir lasinio palti pazasty
Papildyta:
Papildyta:
Mergos tuoj i kelnes privarysiu
Clevermotherr tu pavarai