Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

mano aciu dievui negeria, tipo uzeina noras prisigert gal i pusmeti karta, bet is tikruju jis nepakelia alkoholio ir kartais pavyksta atkalbet nuo tokiu noru biggrin.gif O dabar, kai mazi vaikai, tai is is vis su alkoholiu nedraugauja thumbup.gif bet alu megstam abu, tik aisku atsigaivinimo lygy, po skarba savaitgli drinks_cheers.gif
Atsakyti
tik per didzaisias sventes ir per gimtadienius..o savaitgalinius palakimus prie Tv atpratinau po truput,gimus vaikui... smile.gif tfu tfu tfu neturim problemu su isgerinejimais,o ir draugu ratas iskart sumazejo iki minimumo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2012 03 15, 13:27)
tik per didzaisias sventes ir per gimtadienius..o savaitgalinius palakimus prie Tv atpratinau po truput,gimus vaikui... smile.gif tfu tfu tfu neturim problemu su isgerinejimais,o ir draugu ratas iskart sumazejo iki minimumo... smile.gif

saunuole, kad vyra atpratinai nuo isgerinejimu, turiu omenyje ,,savaitgaliniu"
Atsakyti
Vos ne kiekvieną vakarą į lovą tempiasi alų ir gurkšnoja kaip paršas. doh.gif , bet nepavadinčiau to GĖRIMU, nes jis net neapsineša. Ačiū Dievui. Gerokai išgeria tik per gimtadienius, šventes.
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:26)
Vos ne kiekvieną vakarą į lovą tempiasi alų ir gurkšnoja kaip paršas. doh.gif , bet nepavadinčiau to GĖRIMU, nes jis net neapsineša. Ačiū Dievui. Gerokai išgeria tik per gimtadienius, šventes.

lotuliukas.gif kaip parsas lotuliukas.gif as tai nematau tame didelio blogumo, svarbu kad tikslas ne apsvaigt mirksiukas.gif maniskis prie vakarienes irgi visuomet skardine susileidzia, bet jis pas mane didelis zmogus-nei jauciasi, nei matosi, nei keiciasi jis nuo tos skardines smile.gif
Atsakyti
Maniškis kaip kada. Pas jį tikslas prisigert ir prisiėst. Ir būtinai prieš einant miegoti, tai tikrai erzina. Pvz: bandau užmigt, kambary tamsu, ateina mat manasis vyriškis nešinas alumi ir visokiais užkandžiais. Sakau: "Tu prisivalgyk dieną, kad naktį nešmirinėtum po virtuvę, nesikuistum po šaldytuvą ir nenešiotum į mūsų kambarį visokio šlamšto", niekuomet neklauso. Ir taip iki 02:00 nakties čežina tuos popierius nors tu ką. Taip norisi atsisukti ir trenkt į galvą, kad kristų vietoj su savo tom skardinėm. O kai alaus paragauja, užeina baisus noras, čia jau mylėjimosi prasme.
Atsakyti
Ohhh..kadangi pas mus nemazai vietos namie, mano vyras pasikviecia draugelius i svecius ir prisiperka alaus, ir geria nesustodami doh.gif labai nervina mane, net neatiklausias prisikviecia, puse saldytuvo isvalgo. schmoll.gif Kiaules. Buciau isbarius visus,bet kai isgirstu kad apie savo zmonas kalba ir apkalbineja ,tai jau net bijojau rodytis,kad savo vyrui bent gedos nedaryciau. Na bet buna pusiau girtas,dar nebaisiai. Bet jei kur nors isvaziaves i bariuka , grizes vos kojas pavelka ,vaikus gasdina blink.gif tai palieku ant sofos guleti.
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:42)
Maniškis kaip kada. Pas jį tikslas prisigert ir prisiėst. Ir būtinai prieš einant miegoti, tai tikrai erzina. Pvz: bandau užmigt, kambary tamsu, ateina mat manasis vyriškis nešinas alumi ir visokiais užkandžiais. Sakau: "Tu prisivalgyk dieną, kad naktį nešmirinėtum po virtuvę, nesikuistum po šaldytuvą ir nenešiotum į mūsų kambarį visokio šlamšto", niekuomet neklauso. Ir taip iki 02:00 nakties čežina tuos popierius nors tu ką. Taip norisi atsisukti ir trenkt į galvą, kad kristų vietoj su savo tom skardinėm. O kai alaus paragauja, užeina baisus noras, čia jau mylėjimosi prasme.

thumbup.gif nu jusu rasymo stilius mane vercia is koto thumbup.gif as iskart matau tokia plaukuota meska, is virtuves atsivedusia slanga nuo alaus backos ir lasinio palti pazasty lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakrone1 @ 2012 06 21, 15:46)
Buciau isbarius visus,bet kai isgirstu kad apie savo zmonas kalba ir apkalbineja ,tai jau net bijojau rodytis,kad savo vyrui bent gedos nedaryciau.

nu negerai, jei savo namuose bijote rodytis schmoll.gif as tai vyrui liepciau bent jau "informuoti draugelius", kad i parduotuve uzsuktu pries atsitrenkdami pas mus namo. jie ryskiai jus painioja su viesa valgykla doh.gif
Atsakyti
Būtent toks jis ir yra. biggrin.gif , taip, taip. Su tais draugais irgi tikras vargas. Prisikviečia, nei klausia ar galima, ar ne, jam vienodai. Stebiuosi, kaip galėjau už jo ištekėti. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:53)
Būtent toks jis ir yra. biggrin.gif , taip, taip. Su tais draugais irgi tikras vargas. Prisikviečia, nei klausia ar galima, ar ne, jam vienodai. Stebiuosi, kaip galėjau už jo ištekėti. doh.gif  lotuliukas.gif

na gal pas jus dabar santuokos krize, kad taip jau ji "kiauliskai" paisot? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 21, 15:49)
thumbup.gif  nu jusu rasymo stilius mane vercia is koto thumbup.gif  as iskart matau tokia plaukuota meska, is virtuves atsivedusia slanga nuo alaus backos ir lasinio palti pazasty lotuliukas.gif
Papildyta:

Mergos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj i kelnes privarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Clevermotherr thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif tu pavarai biggrin.gif
Atsakyti
Alaus pakankamai dažnai.
mano manymu per dažnai.
Kitų gėrimų 4-5 kartus metuose.
Gerai girtas būna kartą per porą metų lotuliukas.gif
Atsakyti