Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

ArTikrai,mano gėrime taipogi būdavo pertraukų.Jukkartais reikėdavo kažkur važiuoti už vairo su mašina. Vėliau reikėdavo pertraukų ,nes nebeleisdavo sveikata, daėjau iki to ,kad nebegalėdavau gerti sveikata nebeleisdavo, nors organizmas reikalaudavo.
skaidruole, tavo vyras jau turi noro negert tai gerai bandyk supažindinti su žmoniu ,turinčių patirti pasisakymais.
Aš temoje noriu mesti gerti nuo pat pradžių bandžiau išdėstyti mano atėjimą į blaivų gyvenimą . Visą ką rašiau apie save yra nuoširdūs pasisakymai.Yra jau daug kur pasiskaityti,Ypatingai www.ne-gerk.com. diskusijose. Ten rasite atsakymus į visus klausimus.
Atsakyti
Nezinau kaip, bet man labai pasiseke. Maniskis isviso negeria, ta prasme buna, kad alaus skorbonke nusipierka, jei koki tai namu ukio darba daro, bet nera pabaiges visos. Net baliuku metu nelaka, sako, kad jam isvis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2012 01 28, 20:51)
ArTikrai,mano gėrime taipogi būdavo pertraukų.Jukkartais reikėdavo kažkur važiuoti už vairo su mašina. Vėliau reikėdavo pertraukų ,nes nebeleisdavo sveikata, daėjau iki to ,kad nebegalėdavau gerti sveikata nebeleisdavo, nors organizmas reikalaudavo.
        skaidruole, tavo vyras jau turi noro negert tai gerai bandyk supažindinti su žmoniu ,turinčių patirti pasisakymais.
        Aš temoje noriu mesti gerti nuo pat pradžių bandžiau išdėstyti mano atėjimą į blaivų gyvenimą . Visą ką rašiau apie save yra nuoširdūs pasisakymai.Yra jau daug kur pasiskaityti,Ypatingai www.ne-gerk.com. diskusijose. Ten rasite atsakymus į visus klausimus.

na musu artimoj aplinkoj tokiu pavizdziu nera su kuo galetu ta tema pabendraut ,prie kompiuterio visai nepriseda ,o AA nera galimibiu nuvaziuoti ,nes sustikimai buna vakarais ,o mes is kaimo ner su kuom nuvaziuot ,o ir ukis nemazas vienu zodziu sunkus atvejis ,susitaikiau su tokiu gyvenimu pakeiciau i ji poziuri ,jis man yra dabar sunkus psichikos ligonis ,kuriam uzeina priepuoliai, nepyksi ant ligonio ,kad jis serga nepagydoma liga blush2.gif
Atsakyti
O mes kartu isgeriam vyno kokio penktadienio vakarais ir sestadieniais su draugu kompanija. Zinoma ne kiekviena, bet daznas savaitgalis toks smile.gif O daugiau isgeria tik per didesnes sventes kaip gimtadieniai, nauji metai 4u.gif
Atsakyti
skaidruole,panašiai ir aš gyvenu ,vienkiemyje iki artimiausio miesto 30 km. jei yra noro , tai menkiausią galimybę reiktų išnaudot. Neprisėda prie kompiuterio. Tai gal gali pasiklausyt, paskaitytum.
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2012 02 01, 18:55)
skaidruole,panašiai ir aš gyvenu  ,vienkiemyje iki artimiausio miesto 30 km. jei yra noro , tai menkiausią galimybę reiktų išnaudot. Neprisėda prie kompiuterio. Tai gal gali pasiklausyt, paskaitytum.

Tai as jam jau seniai cia visokius straipsnelius paskaitineju ir tavo kur buvo parasyta tai jis viska supranta ir laikosi kol gali bet nesiseka ilgai issilaikyt g.gif nelabai jis tiki kad tai gali jam padet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidruole: 02 vasario 2012 - 10:47
skaidruole bandyk čia paskaityti ir padėk isitikinti , kad jei norėsi pats ,tai padės .
http://www.ne-gerk.c....php?f=18&t=114
Atsakyti
Alaus tai i savaite pora kartų,vasara beveik kasdien ,o ir aš prisijungiu rolleyes.gif
Atsakyti
Kai dirbu,negeriu.Kai laisvos,alaus...Jei balius,tai viska geriu.
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2011 08 24, 21:25)
Man vis knieti is moteriskiu suzinoti - KODEL jos pyksta? Nu kas atsitinka to alaus isgerus? Vyras durnas, smirdi, nusisneka, neigalus ir t.t.? Nu nesuprantu...
Nesnekekime zinoma apie krastutinumus ir alkoholizma, arba prisigerima iki samones netekimo.
As negeriu isvis, vyras po kelis alaus isgeria beveik kasdien. Man namu ruosos darbus padaro, manimi rupinasi, girtas nesislaisto, su draugeliais nesivalkioja. Na ir sirdies ne kiek neskauda. Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.

1. smirda
2. nepatinka toks pavyzdys vaikams
3. gali buti baime, kad tai netaptu priklausomybe
4. alkoholis apriboja. pvz sumastytum vakare i parduotuve- vyras vairuot negali ir pan.

daug priezasciu gali buti kodel nepatinka..
Atsakyti
Mano daznai isgeria taure vyno prie stalo valgant arba kvietinio alaus, sumaisyto su bananu sultim. Kartais viskio. Bet geria tik 1 taure/stikline, girtas niekada nebuna, nematau absoliuciai jokios problemos.
Atsakyti
Isgeria per sventes, arba, kai ziuri krepsini. Na dar kartais alaus smile.gif
Atsakyti