Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

Tai va, kad kai zmogus nesupranta tada ir pyktis baisus ima ir ta meile blesta, as tai pasakiau saviskiui, nusigersi man busi nereikalingas, kartais atrodo kad ta bonke ir bendradarbiai sverbesni uz seima blush2.gif
Atsakyti
Maniskis irgi megsta si bruda verysad.gif nezinau ka daryti, kai susipykstam iskart i parde 0,5 starkos ir vienas sau pliumpina,paskui pradeda nusisneketir pan,baigiasi dar didesniu konfliktu verysad.gif kai viskas gerai irgi reik isgerti, juk jam puiki nuotaika, nori atsipalaidu verysad.gif kai yra problemu, reikia isgerti, kai viskas klostosi puikiai irgi reikia isgerti -atsvesti verysad.gif nesakau kad kasdien taip buna, bet i savaite bent karta tai tikrai, ir ne po bonka alaus unsure.gif Nnz nzn baisu.
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 01 22, 19:02)
Tai va, kad kai zmogus nesupranta tada ir pyktis baisus ima ir ta meile blesta, as tai pasakiau saviskiui, nusigersi man busi nereikalingas, kartais atrodo kad ta bonke ir bendradarbiai sverbesni uz seima blush2.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 01 22, 18:02)

pritariu jusu nuomonei. nusigeres vyras tikrai nera niekam rikalingas. ir jau cia jokios meiles nebelieka
Atsakyti
Paskaičiau Jūsų pasisakymus , jie nuoširdūs , jaučiasi rimtas nerimas alkoholis į savo liūną įtraukia palengva ir vis stipriau .Pagalba yra tik tokia ,kad geriantis suprastu ,kad jau yra valdomas alkoholio, kad atrastų nora nebegert.
Šeimos nariai gyvenantys su alkoholikais gal rasite sau atsakymus pasiskaite (google) Al- Anonas , tai grupė žmonių ,kurių šeimos nariai ,ar artimieji -alkoholikai .
Atsakyti
Laba diena vyrai ir moterys.

Susiduriau su tokiu klausimu: ar normalu, kai vyras TIEK isgeria?

O isgeria TIEK: kiekviena vakara po darbo isgeria po 2-3 taures viskio (kartais ir daugiau, kartais ir prisigeria...), alaus nelabai megsta, tai ji gerai labai retai (nu bet cia gi kiekvieno skonio reikalas). Taip pat niekada nepraleis progos isgerti su kompanija jau taip "normaliai" (ir nesvarbu kokia tai bus savaites diena - savaitgalis ar vydurys savaites), kad kita diena butu bloga, o tokiu progu pasitaiko karta per savaite, kartais pora kartu per savaite. Per VISAS sventes VISADA prisigeria stipriai, kad jau vos pasneka, o jei ir pasneka, tai nusisneka ir, aisku, kita diena buna ziauriai blooooooga... Antra diena, po pijankes, kaip sakant "ant pachmieliuko", niekada negeria.

Taigi ar cia dar normalus toks isgeriniejimas, ar jau reikia susirupinti? Mane, asmeniskai, labai tai nervina. Bet galvoju, gal be reikalo nervuojuos?
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 27, 10:02)
Taigi ar cia dar normalus toks isgeriniejimas, ar jau reikia susirupinti? Mane, asmeniskai, labai tai nervina. Bet galvoju, gal be reikalo nervuojuos?

Nemanau, kad normalus. Man irgi nepatiktu.
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 27, 11:02)

Jei kyla tokie klausimai, tai matyt, kad nelabai normalu...
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 27, 11:02)

Perskaiciau ir pagalvojau, o gal tada mano vyras nenormalus.. galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti kiek buvo vakaru, kai isgere maza buteliuka alaus vienas priesais televizoriu per praejusius metus. Geria tik per didziasias sventes, gimtadienius, kaledas, naujuosius. Ir nusigerusi per praejusius metus esu maciusi tik viena karta ir tai, kad butu bloga ir sedetu apsikabines tualeta, nebuvo.
Man asmeniskai jau nenormalu butu, jei vyras pradetu gerti kiekviena savaitgali nors ir alaus. O apie eiline savaites diena kad isgertu net nesneku. Tai veda link alkoholizmo.
Atsakyti
ArTikrai,taip tikrai reiktų susirūpint, nes tavo vyras jau nebegali išbūt nė dienos be alkoholio, bet tu pati nieko nepakeisi, keldama triukšmą tik sau nervus susigadinsi:) Vienintelė pagalba tik galėtų būti sužadint norą negert,atsisakyt tų kąsdieninių alkoholio dozių.
smiler,reikia tau džiaugtis ir didžiuotis savo vyru .Kiek šeimų svajoja apie tokį blaivų gyvenimą...
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Liudna darosi... unsure.gif

QUOTE(alregos @ 2012 01 28, 11:12)
ArTikrai,taip tikrai reiktų susirūpint, nes tavo vyras jau nebegali išbūt nė dienos be alkoholio, bet tu pati nieko nepakeisi, keldama triukšmą tik sau nervus susigadinsi:) Vienintelė pagalba tik galėtų būti sužadint norą negert,atsisakyt tų kąsdieninių alkoholio dozių.
              smiler,reikia tau džiaugtis ir didžiuotis savo vyru  .Kiek šeimų svajoja apie tokį blaivų gyvenimą...

Dar bandysiu pateisinti, kad gal ne visai teisingai parasiau pirma zinute: na, buna dienu, kad ir negeria. buna kad ir savaite negeria. jei nebuna namie alkoholio, tai nepuola i panika ir nelekia iskart i parduotuve. o buna, kad ir nusiperka, jei norisi isgerti. siaip protingas vyras jis yra, sunkiai dirba, daug streso kasdien... tai alkoholis ji nuramina...

na bet nejaugi tai vienintelis budas atsipalaiduoti po sunkios dabro dienos?...

nezinau ka galvoti... nezinau... verysad.gif
Atsakyti
[q

na bet nejaugi tai vienintelis budas atsipalaiduoti po sunkios dabro dienos?...

nezinau ka galvoti... nezinau... verysad.gif
[/quote]
na maniskis tai dabar karta i menesi isgeriai bet taip kad iki zemes graibymo irtai jau net pats susirupines kad reikia baigt bet nieko nesigauna su tuo baigimu nes noras ir potraukis didesni uz zmogu ir jis jau supranta kad yra alkoholikas ir kad reikia tvarkytis bet nerandam budukaip nes viskas jau ismeginta
Atsakyti