Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

ir zinot kas blogiausia,kad is salies ziurint,atrodom ideali seima,namai sutvarkyti,auga grazus vaikuciai ir t.t....o santykiuose istisai bangavimai, ka ir bekalbeti kam siandienai lengva,smaugia paskolos,nedarbos,pinigu niekada negana,bet ar cia dabar reikia butent taip atsipalaidinet?kas baisiausia, prasidejo viskas pries gerus 3 m,ir vyksta iki siol:buna ir girtas su masina sugeba grizt is darbo,parekauju,pakalbu,nekalbu,atsipraso,zinau,daugiau taip nedarysiu....savaite idealus....po to lengvai is leto,vel alutis pumpenamas pasislepus,praeina kokie 3-6 men.vel girtas parvaziuoja uz vairo,vel tas pats, paskutini karta tai isvis grizo tokio stovio,kad neislipo is masinos ir su vaiku paimtu is darzelio....na ir ka,isvariau is namu,pernakvojo kitur,grizo,ant keliu klupedamas maldaudamas,vsio,zinau problema,daugiau ne laso,ar as koks ten...,negersiu ne alaus...lygiai savaite...ir ka....gi niekas to nemato ir nezino,dirba gera darba,uzdirba,myli vaikus,rupinasi seima,kuri ten issireiske,Voveryte, girtas nesislaisto,gi miega namie,tvarkosi,padeda,valgyt daro...nors dek prie zaisdos,tiesiog auksas....na,ir zinoma pastoviai alus, buna,tik speja grizt,nusimaudo,ale pakurs peciu,uztrunka ten lygiai 5 min.butelaitis patvarkytas,pareina nuotaikoj,linksmas,atsipalaidaves,silkinis....tik zmona ko tai pastoviai pikta, po paskutinio bajerio kai grizo namo gatavas, jau kai atsipagiriojo,praejo kelios dienos,ramiai norejau pasikalbet,sakau einam pas psichologa,pakalbesim taip ir anaip,tai pasiule man eit,jis problemu neturi ir ka.....siuo metu lygiai savaite nekalbadienis....zinau,kad nieko nepesiu,bet jei ir kalbesiu nieko nepesiu,nes tada pradeda kaltint mane,kad as ledine,pikta,susiraukusi ir santykiu nebera,bet tik ne apie gerima....o paskui isuka buitis vaikai ir uzdaras ratas, oij mergaites,visai ne i tema cia pavariau,bet uzkniso viskas juodai juodai....ir nepasakytum kad su beviltisku gyvenu,na ir nesitranko gi niekur ir patvory nemiega,na,bet vistiek nemiela,ziauriai nemiela....gal kazkam jis butu aukso vertas....bet tikrai ne man ir dar karteli sorry,kad pritersiau eteri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 06 spalio 2011 - 15:52
Petrovna, gerai, kad issiliejot, tikiu, kad jau seniai ant dusios gulejo. Suprantu jus puikiai, nuolatinis kaip kirminas dusioj, nes matai, kad artimas zmogus grimzta, nes kaip bebutu, nuo jo priklauso ir seimos, gerbuvis, padetis, o jei girtas ir uz vairo seda, man irgi butu ziauriai neramu del kitu zmoniu, kuriuos veza, ir suzalot gali, ir praeiviai nesaugus, kai vairuoja zmogus tokios bukles...
Atsakyti
PETROVNA cia gal apie mano vyra rasote???Aisku juokauju taciau pagal Jusu parasyma atrodo,kad kalbate apie maniski maniskis toks pats tik skirtumas kad maniskis girtas nevairuoja na bent jau kol kas,o siaip viskas tas pats nervina siaurei ir nekalbam ir barames ir isvarau i vaiko kambari pora dienu gerai tik iseigynes vsio vel tik nueina i parduotuve vel akcija alui doh.gif nors nusisauk si sestadieni isgere 12 bonkiu sakau gal ustenka sako na neburbek brangioji ir ka daryti su tokiu????
Atsakyti
Maniškis penktadieniais arba šeštadieniais, po darbo savaitės porą butelių alaus nusiperka. Arba viskio porą stiklų išgeria.
Neprisigeria, bet man visviena nepatinka. schmoll.gif Burbu.
Atsakyti
petrovna, maniskis irgi toks pats...
lygiai toks pats verysad.gif
Atsakyti
Darbo dienom negeria,savaitgaliais po 6-8 buteliukus alaus isgurksnoja rolleyes.gif nematau reikalo pykt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 01 17, 22:23)
petrovna, maniskis irgi toks pats...
lygiai toks pats verysad.gif

jau tie vyrai:((( doh.gif
Atsakyti
Oi, maniskiam irgi baisiai daznai "alaus akcijos"... blink.gif
Atsakyti
Na mano brangusis geria daug,pykstames daznai,paklauso kartais.O geria jis kasdien,alu perka bambaliais tai 2 nepilnai isgeria.savaitgali su bendradarbiais snapsa geria doh.gif nzn jau as kaip kovot,jo motyvas sako ar as neuzdirbu. Bet is tikro kas blogiausia,kad prigeres lunatikuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 01 21, 23:48)
Na mano brangusis geria daug,pykstames daznai,paklauso kartais.O geria jis kasdien,alu perka bambaliais tai 2 nepilnai isgeria.savaitgali su bendradarbiais snapsa geria doh.gif nzn jau as kaip kovot,jo motyvas sako ar as neuzdirbu. Bet is tikro kas blogiausia,kad prigeres lunatikuoja.

Ech, žmonės lyg ir suaugę mąstantys turėtų būti, o argumentas pas vyrą kaip pas vaiką doh.gif
Atsakyti
dėl išgėrinėjimų pykstu,nes vyras priekaištauja dėl pinigų,nepykčiau,jei normaliai uždirbtų,jei nerūkytų,geria su bendradarbiais savaitgaliais,tad manau kad vagia laiką nuo šeimos,kai išgeria labai pasikeičia,tad žmogų,kuri pažįsti dvidešimt metų nesinori nei matyti,nei girdėti
Atsakyti
mano vyras kai tik ateina penktadienis, dazniausiai parsinesa is parudotuves po du buteliukus alaus, sestadieny - taipo gi turi savo ,,normele" du buteliukus alaus. bet jeigu tenka sestadieniais dirbti - tuomet penktadieny negerai.
siaip yra megejas alaus, tad savaitgaliais jo neatsisako, bet darbo dienomis - negeria.
as pykstu ant vyro, sakau, ar ne per daznai isgeria alaus, noretusi, akd jo isgertu maziau....
Atsakyti